Astrološki doista je fenomenalan dan pred nama, dan s pregršt protočnih i vrlo benefičnih tranzita. Nadam se da će vas makar nešto od ovoga „okinuti“!

atma.hr – 52
Mjesec putuje drugom dekadom znaka Vodenjaka i samim tim energije na kolektivno nesvjesnom usmjerene su ka prijateljima, druženju, pojačanim aktivnostima na društvenim mrežama i u grupama kojima pripadamo, humaniji smo i senzibilniji na potrebe drugih. Sloboda, kozmopolitizam pa i doza avangarde odišu u nama i oko nas.

Mjesec ide u zagrljaj Jupiteru, a taj njihov zagrljaj na nebeskim prostranstvima na nas se može reflektirati kroz pomoć i zaštitu samih anđela čuvara ili u trenucima i situacijama kada nam je zaista potrebno ili kroz njihovu intervenciju da sublimiramo sve ono što doista trebamo.

atma.hr – 52
Često anđeli čuvari u našim životima nisu samo svjetlosne inteligencije već i ljudi od krvi i mesa, poput nas samih, koji nam izađu u susret, pruže pomoć ili podršku kada se tome najmanje nadamo, a najviše trebamo.

Također, odjednom, osjećamo mudrost, a perspektiva se širi zahvaljujući čemu možemo prikazati svoje kvalitete na najbolji način. Tako će mnogima iskrsnuti prilike (možda i ponovljene, a prethodno propuštene) za zaradom ili nekim novcem generalno, ili nekim novim ugovorom, edukacijom, putovanjem u inozemstvo. Studenti koji polažu ispite imaju velike šanse za sretnim okolnostima, ponovljenim pitanjima od posljednjeg polaganja…

Mjesec prije no što uđe u zagrljaj Jupiteru ima i trigonsku podršku od Marsa te kroz finoću, ljubaznost i pozitivnu energiju možemo se aktivirati i utrti put konjunkciji Mjeseca i Jupitera, ali i trigonu Jupitera i Sunca! Ovakvu podržavajuću energiju i pomoć s neba imamo samo dva puta godišnje i zato bih voljela da je iskoristimo svi, a za naše i naših najmilijih najveće dobro! Jer Jupiter i Sunce u protočnoj energiji trigona kreiraju pozitivnu energiju, povoljnosti i šanse. Pokušajmo biti fokusirani i iskoristiti ih. Budući je Jupiter do 18.10. u retrogradnom kretanju moguće su i druge šanse tj. ponovljene prilike… No kako je Sunce u znaku svoga pada u Vagi kao i Merkur koji je retrogradan bitno je oduprijeti se mogućoj konfuziji.

atma.hr – 52
Pogledajte koje kuće vam zahvaća ovaj tranzit i tu je vaša priča. Budite sretni, veseli, podignite si vibraciju i aspekt bi mogao djelovati jer na pesimiste neće imati efekta! Mnogi bi mogli poželjeti više od života jer petak je dan pod uplivom drugog, kažu nešto manjeg, benefita Venere također zadužene za novac, ljubav i užitke.

Zato krenite u ostvarenje svojih snova i u željene promjene!

Deviza današnjeg dana neka bude: NE SUMNJAM VEĆ VJERUJEM U USPJEH!!!

Sretno!

Tomislava Horvat, Astrologija Pallas