Sri Yantra je moćan simbol zdravlja, sreće i bogatstva.

Yantre su načinjene od složenih geometrijskih elemenata, koji zajedno čine jednu cjelinu. Izvanredna energetska moć yantri ovisi o njihovoj točnosti u geometriji. Ta kompleksna geometrija ključ je njihove učinkovitosti.

Yantra može imati više boja ili samo jednu boju. Iako yantre imaju moć i kada su u jednoj boji, energetski učinak i čistoća yantri povećavaju se korištenjem boja.

Spektar boja predstavlja spektar suptilnih energija. Boje yantri su boje različitih planeta i smjerova i koriste se kako bi se energija određenog planeta ili smjera manifestirala u yantri.

Sri Yantra je moćan alat za meditaciju – ne samo za privlačenje sreće i blagostanja u život, nego i za harmoniziranje cijelog života. Sri Yantra djeluje na nas na vrlo dubokom, podsvjesnom nivou, povisujući vibraciju naših čakri.

52
Kad  se koncentriramo na Yantru, mi fokusiramo kozmičku energiju unutar nas. U višim stanjima meditacije Sri Yantra se koristi za pristup dubljim sferama svijesti.

Energetski učinak Sri Yantre je 70 puta jači od učinka piramidalne strukture. Za vrijeme gledanja u Sri Yantru, možete misliti na stvari koje želite privući u život, ili jednostavno biti otvoreni za Božansku inspiraciju.

Sri Yantra se sastoji od 9 trokuta, 5 koja gledaju prema dolje i simboliziraju dinamički ženski princip energije (Šakti) i 4 okrenutih prema gore koji simboliziraju muški statički princip mudrosti (Šiva). Centralna točka (bindu) simbolizira jedinstvo muškog i ženskog principa kao preteča cijele kreacije.

Križanje ovih 9 trokuta proizvodi 43 (4+3=7) manja trokuta. Ti mali trokuti su prebivališta raznih božanstava čija imena su se ponekad i unosila na određena mjesta. Trokuti su zatvoreni u kvadrat sa četiri vrata. Kvadrat simbolizira granicu, zaštitu božanstava koja ih štiti od kaosa vanjskog svijeta.

img_20161004_085818-copy1-510x850Sri Yantra original slika – akril na platnu

Dimenzije: 70 x 50 cm

Možete odabrati ton boja – plave boje, sunčeve boje, ljubičasta, c/b srebro, kombinacija

Cijena: 1700 kn

Prethodna objavaAnđeli i Arhanđeli – pomoć s nebeskih visina
Slijedeća objavaČakra ogrlica s miješanim poludragim kamenjem za iscjeljenje sedam čakri
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.