Jupiter, planet kontakata sa strancima, bogatstva, ugleda i putovanja, poslije višemjesečnog retrogradnog hoda, 9. svibnja kreće izravno s 13. stupnja poslovične i disciplinirane Djevice, u kojoj ostaje do 9. rujna. To može donijeti nove poslovne šanse u vezi s inozemstvom, suradnju sa strancima ili odlazak na usavršavanje u neku zemlju, naravno, ovisno od aspekata s planetama u osobnom horoskopu.

Harmonični trigoni sa Suncem, retrogradnim Merkurom i Venerom u Biku, kao i sa retrogradnim Plutonom u Jarcu, odgovaraju zemljanim i vodenim znacima, naročito ukoliko planiraju kupoprodaju nekretnina, izdavanje ili izgradnju poslovnog i stambenog prostora.

Planet prosperiteta i ekspanzije obrazuje napete aspekte s retrogradnim Marsom i retrogradnim Saturnom u Strijelcu, simbolima akcije i oduglovačenja, zbog čega sve ide sporije nego što ste planirali, osobito na poslovnom planu, ipak ne brinite, uspjet ćete sve završiti.

Opozicija između Jupitera i Neptuna, simbola ekspanzije i bijega od stvarnosti, može biti inspirativna za umjetnike kojima donosi slavu, ali nepovoljno utječe na mentalno stanje, promet, posebno vodene puteve i upozorava na opasnost od prijevare ili nekog vida ovisnosti.

Jupiterov direktan hod preko Djevice najviše će osjetiti Bikovi, Strijelci i Ribe u kojima je utjecaj tog planeta naglašen, a najmanje Škorpion, Blizanci i Djevice.

OVAN (20.3. – 19.4.)

Planet novca i inozemstva u vašoj astrološkoj kući posla i zdravlja, najavljuje nove šanse za suradnju sa strancima, naročito ako radite u zdravstvu, bavite se privatnim biznisom ili nekim vidom uslužne djelatnosti.

BIK (19.4. – 20.5.)

Jupiter u astrološkom polju ljubavi i kreativnosti pod utjecajem planeta mašte donosi vam ljubav i inspiraciju, ako ste umjetnik, dok napeti aspekti s Marsom i Saturnom opominju da izbjegavate nepotrebne troškove.

BLIZANCI (20.5. – 20.6.)

Aspekti planeta ekspanzije i vašeg vladara Merkura, simbola biznisa i komunikacija, pod utjecajem Marsa, Saturna i Neptuna, upozoravaju da ne bi trebalo žuriti s kupoprodajom nekretnina.

RAK (20.6. – 22.7.)

Sa Suncem, Merkurom i Venerom u vašoj astrološkoj kući kontakata sa strancima, veće su šanse da obnovite ili proširite suradnju s njima, ali ipak obratite više pozornosti na pravne aspekte ugovora.
LAV (22.7. – 22.8.)

Napet aspekt između Jupitera i Neptuna, planeta prosperiteta i prijevara, upozorava da izbjegavate rizične financijske transakcije. Suradnja sa strancima donosi uspjeh umjetnicima, znanstvenicima i sportašima.

DJEVICA (22.8. – 22.9.)

Harmonični aspekti Jupitera u astrološkom polju ličnosti s vladarom vašeg znaka, Merkurom, donose vam uvećanje prihoda, ako se bavite umjetnošću ili radom u medijima. Partner vam želi nametnuti svoju volju.

VAGA (2.9. – 22.10.)

Pozicije vašeg vladara Venere i Jupitera u astrološkoj kući tajni, nagovještavaju strastveni susret s osobom koja je najvjerojatnije zauzeta. Novac stiže preko nekih paralelnih ili honorarnih poslova.

ŠKORPION (22.10. – 21.11.)

Aspekti vladara vašeg znaka upozoravaju da izbjegavate rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Trebali biste biti oprezniji ukoliko planirate suradnju sa strancima, naročito kada se radi o ulaganju novca.

STRIJELAC (21.11. – 21.12.)

Aspekti vašeg vladara Jupitera u astrološkoj kući karijere najavljuju mogućnost obnove suradnje sa strancima, ali izbjegavajte kupoprodaju nekretnina. Partnerovo ponašanje može biti razlog rasprava s njim.
JARAC (21.12. – 20.1.)

Konjunkcija vašeg vladara Saturna i Marsa u napetom aspektu s Jupiterom, upozorava da obratite više pozornosti ako planirate obnovu suradnje sa strancima. Bit ćete uspješni ako ste umjetnik, sportaš ili znanstvenik.

VODENJAK (20.1. – 19.2.)

Obratite više pažnje na izjave, naročito ukoliko se bavite zanimanjem zbog kojeg ste prisutni u javnosti. Aspekti sa Jupiterom upozoravaju da izbjegavate nepotrebne troškove i rizične financijske transakcije.

RIBE (20.2. – 20.3.)

Na nekom kraćem putu možete upoznati vrlo šarmantnu osobu kojoj ćete teško moći odoljeti. Izazovan aspekt između vladalra vašeg znaka, Neptuna i Jupitera, najavljuje mogućnost napredovanja u karijeri.

NOVE ŠANSE U LjUBAVI I POSLU

Ako vam je neki planet ili osjetljiva točka horoskopa u znaku Djevice, primjerice descendent, os desete ili četvrte astrološke kuće, u naredna četiri mjeseca mogle bi vam se ukazati odlične šanse na emotivnom, obiteljskom i profesionalnom planu. Takve prilike se javljaju jednom u 12 godina, onoliko koliko je Jupiteru potrebno da obiđe cijeli zodijački krug.

Astrolog Marina Jungić Milošević / novosti.rs

Prethodna objavaAko je Bog stvorio sve, je li stvorio i zlo?
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 13.05.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.