Foto: pixabay.com

Kada Mars krene direktno, odjednom ćemo vidjeti načine za savladavanje prepreka na putu ka uspjehu. Ako niste uspjeli pokrenuti projekt ili se jasno izraziti partneru ili prijatelju, planet ratnik u direktnom hodu će vam iznenada pokazati kako – i gurnuti vas naprijed. Saznajte kako će Mars u direktnom hodu od 12. siječnja/januara utjecati na svaki horoskopski znak.

atma.hr – 52
Mars je u retrogradnoj fazi od 30. listopada/oktobra 2022. do 12. siječnja/januara 2023. godine, a kada krene direktno, mnoge stvari se mogu promijeniti. Retrogradni Mars donio je kašnjenja, frustracije i konfuziju.

Mars vlada našim opštim pristupom životu pa nas u retrogradnom stanju prisiljava da preispitamo načine na koje radimo stvari – od radnih navika do naših sklonosti u ljubavi i odnosima. Ali taj period neizvjesnosti uskoro se završava.

Kada se Mars okrene direktno, odjednom ćemo vidjeti načine za savladavanje prepreka na putu ka uspjehu. Ako niste uspjeli pokrenuti projekt ili se jasno izraziti partneru ili prijatelju, planet ratnik u direktnom hodu će vam iznenada pokazati kako – i gurnuti vas naprijed.

Saznajte kako će Mars u direktnom hodu od 12. siječnja/januara utjecati na svaki horoskopski znak:

Ovan

Ovnovi, dugogodišnji problemi s kojima ste se suočavali u vezi s vašim agresivnim tonom i načinom komunikacije, sukobi s članovima obitelji i stvari vezanim za financije, uz suočavanje s problemima, sve će se sada početi popravljati.

Ipak i dalje morate biti svjesni svojih navika u prehrani i fizičkog zdravlja.

atma.hr – 52
Bik

Možete se radovati rješavanju pitanja vezanih za imovinu; međutim, pošto je Mars također gospodar dvanaeste kuće, što predstavlja rashode i gubitke, možda ćete imati neke troškove tijekom ovog vremena.

Morate biti oprezni tijekom dogovora. Pogodan je i za one koji traže srodnu dušu, ali potrebno je da preuzmu inicijativu za pronalaženje prave osobe za sebe.

Blizanci

Blizanci koji se suočavaju s problemima u svom profesionalnom životu, osjetit će olakšanje kada Mars krene direktno u Biku.

Mars također aspektira vašu sedmu kuću, kuću partnerstva i braka.

Dakle, zbog vaše dominantne prirode može doći do nekih nepotrebnih sukoba ega koji bi mogli ometati vaš odnos s partnerom i mogli biste vidjeti uspone i padove.

Rak

Kretanje je u vašoj jedanaestoj kući dobitaka i želja, tako da će problemi s kojima ste se suočavali kao što su financijski problemi, problemi i sukobi na radnom mjestu, kašnjenje napredovanja i povećanja prihoda, proći.

Studenti se mogu koncentrirati na svoje studije.

atma.hr – 52
Lav

Mars vlada devetom i četvrtom kućom za rođene u znaku Lava. Sada ovaj planet kreće direktno u vašoj desetoj kući.

Problemi s kojim ste se suočavali od svojih šefova, starijih i mentora na svom radnom mjestu će doći kraju i dobit ćete velike koristi u svom profesionalnom životu.

Život će biti ispunjen novim mogućnostima.

Djevica

Rođeni u znaku Djevice, Mars donosi posebno poboljšanje odnosa sa starijim članovima obitelji, ali i s autoritetima na poslu.

Imate podršku članova obitelji, samo razvijajte empatiju.

banner za knjige stvorite novo ja

Vaga

Mars vlada vašom drugom i sedmom kućom i sada se direktno kreće u 8. polju. Dakle, možemo reći da rođeni u znaku Vage mogu doživjeti malo olakšanja od neizvjesnosti i iznenadnih problema, ali možda neće biti u potpunosti oslobođeni problema vezanih za novac.

Također trebate paziti na svoj govor i izbor riječi, posebno kada imate posla s autoritetom i starijim osobama.

Škorpion

Direktno kretanje Marsa može vam pružiti izvjesno olakšanje od sukoba bračnog života, ali to neće biti u potpunosti riješeno. Samo vi ste ti koji možete u potpunosti riješiti konflikt svojom samokontrolom.

Dakle, obratite dodatnu pažnju na vaš bračni život. Marsov aspekt desete kuće će vam dati vrlo dobre rezultate u pogledu profesije pa čak i profesionalnog partnerstva.

Marsov aspekt učinit će vas punim energije, što je dobra stvar, ali također može vas učiniti arogantnim, što bi moglo ugroziti vaš imidž u javnosti i vaš odnos s vašim voljenima.

atma.hr – 52
Strijelac

Kada je Mars direktan očekuju vas rješenja i pomirenje s određenim ljudima. Sada je važno da naučite kako oprostiti.

Studente očekuje napredak na poslu. Izbjegavajte poroke i vodite računa o zdravlju.

Jarac

Mars vlada vašom četvrtom i jedanaestom kućom i sada postaje direktan u petoj kući djece, obrazovanja, romantičnih veza. Tako će prvo studenti Jarci koji su se mučili u studijama zbog retrogradnog Marsa osjetiti olakšanje i promjenu energije.

Neće osjećati nemir ili paniku i moći će se koncentrirati na učenje. Osim toga, uz direktan Mars u Biku, vaš odnos s majkom će se poboljšati i konflikti u obiteljskom životu će biti riješeni.

banner za stvari orgonski nakit

Vodenjak

Mars vlada vašim trećim i desetim poljem i sada će biti u direktnom kretanju u četvrtom polju majke, kuće, kućnog života, zemlje, imovine i vozila. Sve borbe vezane za ova pitanja će se kretati ka rješenju.

A ako ste stavili na čekanje bilo koji posao u vezi s prodajom ili kupovinom imovine ili planom zamjene vozila, to možete učiniti sada.

Ribe

Problemi s kojima ste se suočavali s bliskim ljudima mogu biti riješeni, sada ćete moći komunicirati i prenositi svoje ideje drugima.

U zdravstvenom smislu, vaša izdržljivost i energija bit će sjajni tijekom ovog perioda. Provodite više vremena s bliskim ljudima.

sensa.mondo