Earth space photo created by kjpargeter - www.freepik.com

Djevice se u tako povoljnom periodu kao što je ovaj trebaju češće oslanjati na činjenice, a ne na špekulacije. Ovo će biti dobar trenutak za one koji žele saznati istinu. Merkur utječe na Škorpione tako da mnogo lakše i mudrije sagledaju kritike drugih ljudi. Ovo će poslužiti kao početak nove faze u životu.

atma.hr – 52
Merkur boravi u znaku Strijelca od 17. studenog/novembra do 5. prosinca/decembra i, kako astrolozi napominju, može ublažiti negativan utjecaj Venere u Strijelcu koja traje od 16. studenog/novembra do 9. prosinca/decembra.

Merkur će više utjecati na financijsku i intelektualnu sferu, kao i na odnose s drugima, pronalaženje zajedničkog jezika, jer je Merkur planet komunikacije.

Saznajte što Merkur u Strijelcu donosi vašem znaku:

Ovan

Merkur na vatrenog Ovna utječe tako što potiče formiranje povjerljivih odnosa s drugima. Ovo će biti njegova glavna podrška predstavnicima ovog znaka.

U financijskom sektoru se oslonite na svoje iskustvo i prethodno stečena znanja koja mogu pomoći da sada napredujete.

Bik

Bika čeka ugodan period za učenje novih stvari važnih za posao pa mogu upisati tečaj jezika, radionicu osobnog razvoja, računalne tečajeve… Merkur će pomoći da se sve shvati u hodu, a također će pomoći Biku da sklopi uspješne poslove.

Ovo će biti odlično vreme za poslovna putovanja, promjenu mjesta pa čak i traženje novog posla. Prije promjena razmislite i budite oprezni.

atma.hr – 52
Blizanci

Blizanci se trebaju sabrati i krenuti u akciju, jer krajem godine može ih očekivati sjajan period za posao ili financijske aktivnosti.

U periodu od 16. studenog/novembra do 5. prosinca/decembra, Blizanci će imati hrabrosti da naprave važan korak ka uspjehu.

Rak

Rakovi ovih dana trebaju ići u kupovinu, ali prije toga neka pažljivo razmotre sve. Merkur u Strijelcu ih potiče da mijenjaju materijalne stvari i prilagode se novim tokovima života.

Razmotrite sve solucije prije nego što donesete izbor.

Lav

Lavovi mogu sigurno kupiti nešto važno za kuću, izvršiti popravke. Možete investirati u nove hobije.

Astrolozi savjetuju da budete malo pažljiviji prema detaljima, onda će sve biti u redu. U većini slučajeva, Lavovi također trebaju slušati mišljenje voljenih.

To sigurno neće biti suvišno.

atma.hr – 52
Djevica

Djevice se u tako povoljnom periodu kao što je ovaj trebaju češće oslanjati na činjenice, a ne na špekulacije. Ovo će biti dobar trenutak za one koji žele saznati istinu.

Merkur će pomoći nekome da sazna šta drugi misle o njemu.

Ovaj planet može otkriti dobre načine u razvoju poslovanja.

Vaga

Merkur će Vagama dati nove mogućnosti u komunikaciji s ljudima. Pronalaženje zajedničkog jezika s nepoznatim ljudima će postati mnogo lakše, što će doprinijeti rastu samopouzdanja, kao i novih ljubavi za usamljene.

Vaga će također postati odgovornija i moći će mnogo puta češće da završava stvari, što je posebno važno na kraju godine.

Ako završite ono staro i započeto, možete kreirati ostvarenje novog sna.

banner za knjige UNIVERZUM TI CUVA LEDA

Škorpion

Merkur utječe na Škorpione tako da mnogo lakše i mudrije sagledaju kritike drugih ljudi. Ovo će poslužiti kao početak nove faze u životu.

Neke kritike vas neće povrijediti, već potaknuti na razvoj, a neke, za koje znamo da su zlonamjerne, neće pogoditi našu dušu.

Škorpioni će moći efikasnije izvući nešto korisno iz govora svojih poznanika i prijatelja.

Strijelac

Merkur ukazuje da se sada trebate samostalno posvetiti svojim ciljevima, bez obaziranje na probleme drugih. Ovaj period je obilježen osjećajem slobode, pozitivne energije i radosti.

Strijelci će moći izvući mnogo više koristi od samoće i komunikacije. Za njih će biti izbrisane granice.

Sada shvaćate da možete mnoge stvari ostvariti.

atma.hr – 52
Jarac

Merkur daje Jarcima zeleno svjetlo za rad. Možete više vremena posvetiti poslu, ali ne zaboravite na odmor, jer će pored jakog Merkura na vas utjecati i slaba Venera, koja će zahtijevati više pažnje na zdravlje i energiju.

Napravite balans između posla i relaksacije.

Vodenjak

Vodenjaci će biti uspješni, posebno u polju financija i posla. Imate priliku da pronađete zajednički jezik u komunikaciji s drugima.

Vodenjaci će postati karizmatičniji i elokventniji pa će biti lakše ostaviti dobar dojam na ljude.

banner za stvari DRVO SRECE

Ribe

Ribe će u ovom periodu moći analizirati svoje greške iz prošlosti i izvući odgovarajuće zaključke. Ne kritizirajte sebe, već samo usmjeravate na bolje stvari.

Ovo će biti polazna točka u svijetlu budućnost, u kojoj nema strahova, problema. Kraj studenog/novembra i početak prosinca/decembra donosi vrijeme da preispitate sve svoje životne principe.

sensa.mondo