Mlad Mjesec je danas, 14. kolovoza 2015. godine u 16:54 sati, u Lavu na 21. stupnju u konjukciji s retrogradnom Venerom i u trigonu sa retogradnim Uranom u Ovnu. Ona nam redovito donosi neke promjene i novine, a ovoga puta to će biti iznenađenje za mnoge …
Lav je znak svjetlosti, poput zlata, koji zna obasjati i donjeti jaku i vitalnu energiju. Mlad Mjesec u Lavu u konjukciji sa retogradnom Venerom donosi priliku da se stari problemi u ljubavi, poteškoće vezane za djecu ili za nešto drugo (ovisno od toga u kojoj kući vam je ovaj mlađak) rješavaju na nov način!

Promjena će ovoga puta doći i onima koji se bave umjetnošću, zabavom, estradom ili zanimanjima vezanim odmor i proslave. I na tim poljima bit će dobro krenuti s novinama. Tako, primjerice, ako vam je mlad Mjesec u 5. kući onda to može vam donijeti novu vezu, ali s osobom koju znate od ranije (ili s kojom ste možda ranije i bili u nekom prisnom odnosu, ljubavnom ili prijateljskom).

Nekima će mlad Mjesec u Lavu donijeti putovanje u sljedećih šest dana i to negdje gdje su se već nekada odmarali, zabavljali se, uživali, jer Lav je vezan za zabavu, ljubav, igru, hobi… Lav se, međutim, odnosi i na djecu te će mnogima donijeti i promjene u vezi s tim. Mlad Mjesec je u trigonu sa retrogradnim Uranom u Ovnu.

Energija vatrenih znakova potiče strasti, ovoga puta na ljubavnom planu. Dovodi do iznenadnih promjena, pojačane intuicije … jer i Ovan i Lav su vrlo aktivni znaci, koji donose dinamiku.
Promjene je najbolje započeti drugog lunarnog dana (15. kolovoza, i to od 10 do 13 sati). Tada će Mjesec biti u konjukciji s Jupiterom u Djevici i omogućiti da se sve razvija pod povoljnim okolnostima. Najveće promjene mlad Mjesec će donijeti osobama koje su rođene oko 14. kolovoza (nekoliko dana prije i poslije ovog dana). U velikoj mjeri će utjecati i na one koji su rođeni oko 12. veljače. Njima će oko 14 – 15. 8. energija biti u padu pa bi trebalo smanjiti tempo ovih dana.

Osobe u znaku Strijelca (oko 14. prosinca) i Ovna (oko 11. travnja) će doživjeti pozitivne promjene; više energije i truda bi trebalo da ulože oni koji su rođeni oko 11. svibnja i 13. 11., kako bi došlo do pozitivnih promjena. Osobama rođenim oko 12. lipnja i oko 14. listopada promjene donose dosta dobrog.

Ovaj mlad Mjesec je drugačiji od bilo kojeg drugog ove godine, te su i promjene koje donosi isto tako posebne. Neke će retrogradna Venera kočiti u novinama na ljubavnom planu, gdje stara i nova ljubav mogu se sukobe. Pritom i sama Venera ulazi u trigon sa Uranom i čini da i pored toga što su i ona i Uran retrogradni – hrli ka izazovima, avanturama, izlasku iz uobičanog.
Ako je ovaj mlad Mjesec u nepovoljnim aspektima s vašim natalnim planetima, želja za ljubavlju i srećom može postojati, ali toga će nedostajati … zato se potrudite i uložite dosta energije i volje. Na taj način se i ostvaruje ono što se želi kada je mlad Mjesec i Lavu, on i potiče volju, želju za dokazivanjem, želju za kreativnim ispoljavanjem! Samo Vodenjaci (oko 13. veljače) trebaju biti oprezni i ne trošiti svoju energiju pretjerano u ovom razdoblju, posebno narednih sedam dana.

Ako postoje kakvi zdravstveni problemi vezani za srce budite pažljivi i ne izlažite se većim naporima, jer mlad Mjesec u Lavu donosi uzbuđenja … Ovo je vrijeme srčanosti, strasti, otvorenosti, javnog pokazivanja osjećaja … javnih događanja će biti više, posebno zato što je i Mars u Lavu.

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović za lovesensa.rs

Prethodna objavaPrivlačite li probleme ili rješenja?
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 15.08.2015.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.