Aspekte punog Mjeseca u Strijelcu će osjetiti svi znakovi, ali najviše Bikovi, Rakovi i Ribe, a najmanje Škorpioni, Jarci i Djevice

21. svibnja 2016. godine pun Mjesec je u Strijelcu. Jednom godišnje, pun Mjesec, simbol podsvijesti, putovanja i mašte nađe se u Strijelcu, znaku putovanja, kontakata sa strancima i velikog novca, a ove godine to će biti u drugoj polovici ovog tjedna.

Iako ova faza “lutalice” Mjeseca mami na putovanja, ipak pazite jer odluke koje ćete donositi bit će pod utjecajem osjećaja i podsvjesnih želja, budući da se Mjesec zadržava oko dva i po dana u jednom znaku pa tijekom 24 sata obrazuje različite aspekte, zbog čega najviše i utječe na naše raspoloženje.

Aspekti koje obrazuje s tranzitnim planetama su prilično napeti, vatreni Mjesec će prvo “naletjeti” na Mars, planet akcije, sukoba i povreda čija je energija (zbog retrogradnog hoda) izvitoperena što može rezultirati emotivnim ispadima čak i zbog sitnica. Zatim će ga pritisnuti teški, naporni Saturn, usporen zbog retrogradnog hoda, što upozorava na mogućnost problema s jetrom, žuči, krvnom slikom, kao i sklonosti ka depresivnim raspoloženjima, osjećaju nesigurnosti i neodlučnosti, a to se sve odražava i na san.

Iako Mjesečevi i Saturnovi kvadrati sa Jupiterom i Neptunom, planetama prosperiteta i nadahnuća, bude umjetničku inspiraciju i potiču kreativnost kod znanstvenika, ovi aspekti istovremeno prolongiraju dogovore, poslove i susrete s potencijalnim poslovnim partnerima.

Kada se Mjesec nađe u Strijelcu, Sunce je uvijek u Blizancima što naglašava logiku, komunikativnost, snalažljivost i spretnost, dok trigon između punog Mjeseca, Saturna i Urana u Ovnu najavljuje da će suradnja sa strancima ipak dati dobre rezultate, a otvara i mogućnosti za stručno usavršavanje studentata i mladih znanstvenika u inozemstvu.

Utjecaj na sve znakove

Pun Mjesec naročito utječe na žene, ali generalno pojačava emocije kod svih i čini da se više posvetimo onima koje volimo, obitelji i partneru. To se osobito odnosi na Bikove, Rakove i Ribe, dok je mjesečev utjecaj najslabiji za Djevice koje znaju manipulirati emocijama, Škorpione koje skrivaju osjećaje jer žele vladati njima i Jarčeve koji nedostatak ljubavi pokušavaju nadoknaditi uspjehom u karijeri.

Ovan (20.3. – 19.4.) – Pun Mjesec u vašem devetom astrološkom polju odgovara vam ako ste predstavnik znaka iz ožujka. Put u inozemstvo može biti početak vašeg napredovanja u karijeri.

Bik (19.4. – 20.5.) – Pozicija Mjeseca u vašoj astrološkoj kući novca u trigonu s Uranom, pomaže vam da uspostavite suradnju s novim poslovnim partnerima ili da ugovorite neki nov posao.
Blizanci (20.5. – 20.6.) – Pun Mjesec u sedmom polju doprinosi vašoj popularnosti u društvu suprotnog spola. Ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, poslovi sa strancima donose zaradu.

Rak (20.6. – 22.7.) – Vladar partnerskih odnosa, Jupiter, u izazovnom aspektu s punim Mjesecom, vašim vladarom, donosi vam interesantnu ponudu o kojoj bi ipak trebalo razmisliti.

Lav (22.7. – 22.8.) – Pun Mjesec u kući kreativnosti i sretnih okolnosti, donosi vam nove poslovne šanse, ako se bavite umjetnošću, sportom ili znanošću, u čemu se možete osloniti na pomoć žena.

Djevica (22.8. – 22.9.) – Kvadrat između Mjeseca i Neptuna u polju partnerstva i Jupitera u vašem znaku, opominje da izbjegavate financijske transakcije, postoji mogućnost da vas netko prevari.

Vaga (2.9. – 22.10.) – Mjesec u vašoj astrološkoj kući mentalnog stanja, pod utjecajem Urana iz Ovna, donosi vam uspjeh u poslu, naročito ako radite u stranoj tvrtki ili sa strancima.

Škorpion (22.10. – 21.11.) – S punim Mjesecom u astrološkoj kući posla i Venerom u kući partnerstva, rastu vaše šanse za dobivanje stipendije ili mogućnost stručnog usavršavanja u inozemstvu.
Strijelac (21.11. – 21.12.) – U vrijeme punog Mjeseca u vašem znaku, nekadašnji poslovni partneri mogu vam ponuditi isplativ posao, naročito ako se bavite privatnim biznisom.

Jarac (21.12. – 20.1.) – Pozicija punog Mjeseca, vladara vašeg astrološkog polja partnerstva u konjunkciji s vašim vladarom Saturnom, može prolongirati neku isplatu koju već duže vrijeme čekate.

Vodenjak (20.1. – 19.2.) – Pun Mjesec vrlo blizu Marsa i jednog od vaših vladara Saturna, a u harmoničnom aspektu sa vladarem Uranom, najavljuje nove šanse u poslovnoj suradnji sa strancima.

Ribe (20.2. – 20.3.) – Aspekti punog Mjeseca u astrološkoj kući karijere sa vašim vladarima Jupiterom i Neptunom, nagovještavaju mogućnost dobivanja stipendije ili stručnog usavršavanja u inozemstvu.

Marina Jungić Milošević

Izvor: Novosti.rs

Prethodna objava18 fotografija koje dokazuju da smo u opasnosti!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 18.05.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.