Eclipse vector created by vectorpocket - www.freepik.com

22. siječnja/januara Uran je krenuo direktno i bit će u toj dobroj poziciji do 28. kolovoza/avgusta 2023. godine. Bit će to vrlo povoljan i dug period u kojem nas očekuju mnoge nove prilike. Evo što trebate raditi, po mišljenju astrologa, kako bi privukli sreću, a što trebate izbjeći.

atma.hr – 52
Što trebate uraditi dok se Uran kreće direktno prema mišljenju astrologa:

Od 22. siječnja/januara do 28. kolovoza/avgusta moguće je i potrebno sveobuhvatno i potpuno se razvijati. Poželjno je da se bavite stjecanjem novih znanja i vještina. Uran će nam pomoći da svi postanemo jači i fokusiraniji.

Slušajte svoju intuiciju. Ovo ne samo da je moguće, već je čak i neophodno. Uran u retro fazi blokira našu sposobnost predviđanja budućnosti i ne dozvoljava šestom čulu da radi u punom potencijalu. Krajem zime i početkom proljeća intuicija može biti korisna.

Možete promijeniti okruženje. Na primjer, možete početi tražiti novi posao, novo mjesto za život.

Uran voli kada ljudi traže nešto novo i mijenjaju svijet oko sebe. Možete ići na poslovna putovanja. U tom pogledu, Uran je savršeno kombiniran s Merkurom.

Što ne trebate raditi dok je Uran direktan do 28. kolovoza/avgusta:

Nema potrebe da budete lijeni – posvetite se važnim zadatcima i prioritetima. Dok je Uran jak i kreće se naprijed, ne treba izbjegavati posao, kućne poslove. Što više radite stvari, to će vaš uspjeh biti veći.

atma.hr – 52
Ne možete izgubiti kontrolu nad situacijom. Ovo je vrlo važna točka. Ako želite ostati produktivni, samo morate voditi računa o svim svojim zadatcima i ne dozvolite da odustanete pred prvom preprekom. Stvari koje sada možete obaviti ne odlažite za kasnije.

Također, ne dozvolite da budete pesimistični, ma što god da se događa. Pokušajte sačuvati optimizam i dobru energiju usprkos izazovima.

Nemojte se izolirati od svih. Poboljšajte odnos s obitelji, prijateljima, partnerom. Komunikacija treba biti prisutna u životu svakog od nas. Ako tragate za srodnom dušom, sada je možda najbolji period da se povežete s nekom sjajnom osobom.

sensa.mondo

banner ostvari svoje