Foto: pixabay.com

Mlad Mjesec koji nas očekuje je prvi mlad Mjesec u 2021., godini i dogodit će se 13.01. u znaku Jarca. On nam daje snažnu pokretačku energiju za ostvarenje novogodišnjih odluka. Imat ćemo priliku posaditi sjeme, napraviti važan korak ili stvoriti čvrst temelj po pitanju stabilnih financija ili promišljene strategije na polju karijere. Važno je samo da budete strpljivi, jer sve što učinite ishitreno može se negativno odraziti na vaš daljnji put.

atma.hr – 78
Mlad Mjesec u astrologiji predstavlja novi početak, odnosno novi ciklus života u kojem treba kreirati nove namjere i ciljeve. Iako ga na nebu ne vidimo kao što je lako uočiti pun Mjesec, mlad Mjesec ima jednako snažnu energiju koja može utjecati na naš život.

Mlad Mjesec koji nas očekuje je prvi mlad Mjesec u 2021., godini i dogodit će se 13.01. u znaku Jarca. On nam daje snažnu pokretačku energiju za ostvarenje novogodišnjih odluka.

Imat ćemo priliku posaditi sjeme, napraviti važan korak ili stvoriti čvrst temelj po pitanju stabilnih financija ili promišljene strategije na polju karijere. Važno je samo da budete strpljivi, jer sve što učinite ishitreno može se negativno odraziti na vaš daljnji put.

Zanimljivo je što se mlad Mjesec događa u istom znaku u kojem je trenutno Sunce, u znaku Jarca. To se događa zato što tijekom mladog Mjeseca dolazi do poravnanja Mjeseca i Sunca što donosi dodatnu energiju rasta, potencijala i novih prilika.

Evo kako će još prvi mlad Mjesec u 2021. godini, 13.01., utjecati još na naš život.

atma.hr – 39

1. Moguće su promjene raspoloženja i potreba za samoćom

Željet ćete se osamiti i baviti svojim mislima i unutrašnjim bićem. Uđite u svoj unutrašnji svijet introvertnosti i ne plašite se odložiti bilo kakve planove i druženja ako biste radije ostali sami.

Samoća će vam odgovarati.

2. Imat ćete povećanu potrebu za odmorom i snom

Budući da mlad Mjesec ima nedostatak sjaja, s njim padaju i razine naše energije.

Zato se odmarajte i opuštajte kad god imate priliku za to.

3. Osjetit ćete snažnu motivaciju za ostvarenje vlastitih ciljeva

Vaše ambicije će se povećati i željet ćete napraviti važne poteze na putu njihovog ostvarenja.

Ne plašite se da nećete uspjeti zbog gore spomenutog pada energije, jer to je samo pauza, trenutak odmora i punjenja baterija prije nego što zaronite u svoje ciljeve i projekte.

atma.hr – 78
4. Budite nježni prema sebi i vježbajte pozitivnost

Mlad Mjesec vas potiče da budete ljubazniji i manje kritični prema sebi, kao i da zaštitite svoju osjetljivu energiju. Izbjegavajte provoditi vrijeme s pesimističnim ljudima i onima koji vam ugrožavaju pozitivan energetski tok.

Radite stvari koje vas čine radosnim i dopustite da vas preplavi energija uzbuđenja zbog novih poslovnih mogućnosti i lijepih promjena.

lovesensa

116 OBILJE

Jooyun Hong, Suh Yoon Lee: Obilje

Tajno umijeće postizanja bogatstva

Novinarka Jooyun Hong se u potrazi za tajnom bogaćenja obratila „Guruici bogatih“, Suh Yoon Lee, koja smatra da gotovo svatko od nas posjeduje sposobnost zaraditi između 3 i 7 milijuna dolara, a neki čak i mnogo više. Njezine praktične revolucionarne uvide lako je primijeniti u svakodnevnom životu. Obilje će transformirati vaše raspoloženje, emocije i konačno vašu financijsku situaciju. Obilje je emocija – moć privlačenja bogatstva, a ova će vas knjiga voditi do toga da ga i sami steknete.

Cijena: 125 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here