Foto: pixabay.com

Merkur će biti retrogradan od 14.10. do 03.11. i to u dva znaka Zodijaka, prvo u Vagi, a zatim u Škorpionu. Jednakost i pravda su zahtjevi ovog retrogradnog Merkura, što odlikuje i znak Vage u kojem će ova planeta boraviti prije nego što uđe u Škorpiona. Retrogradni Merkur u znaku Škorpiona ima za cilj da očisti sve što je staro i nepotrebno. Ovaj tranzit, iako ozloglašen, odličan je za razgovore koji imaju za cilj da riješe intimne probleme.

atma.hr – 78
U 2020. godini već dva puta suočili smo se s izazovima retrogradnog Merkura, a sada je red na posljednju retrogradnu fazu ove mistične planete u ovoj godini.

Merkur će biti retrogradan od 14.10. do 03.11. i to u dva znaka Zodijaka, prvo u Vagi, a zatim u Škorpionu.

Kada retrogradni Merkur uđe u znak Škorpiona, naše riječi počinju dobivati znatno dublje i veće značenje. Zato je važno u ovom periodu biti oprezan prije nego što nešto olako izgovorimo.

Riječi imaju veliku moć, a Škorpion tendenciju da uvijek zaviri i otkrije što se zapravo krije ispod površine. Bit ćemo izloženi opsesivnim mislima i pojačanim emocijama pa u svakoj komunikaciji uključite logiku prije nego što nešto kažete.

atma.hr – 75Ovaj tranzit, iako ozloglašen, odličan je za razgovore koji imaju za cilj da riješe intimne probleme. Ako imate određene nesuglasice i napetost u odnosu s partnerom, sada je vrijeme da ih riješite, ali važno je da oboje otvorite dušu i pokažete svoje rane.

Jednakost i pravda su zahtjevi ovog retrogradnog Merkura, što odlikuje i znak Vage u kojem će ova planeta boraviti prije nego što uđe u Škorpiona.

Zato u razgovorima s emotivnim partnerom budite predani i iskreni i izbjegnite toksične igre nadmoći.

Retrogradni Merkur u znaku Škorpiona ima za cilj da očisti sve što je staro i nepotrebno. Potiče vas da bacite stvari koje više ne koristite, odbacite emocionalno opterećenje i završite odnose s toksičnim osobama iz vašeg okruženja.

atma.hr – 78
U svakoj odluci pokušajte izbjeći  krajnosti, jer je Škorpion tome vrlo sklon.

Budući da se ova Merkurova retrogradna faza završava u Vagi i tamo skreće direktno, prije nego što krene nazad kroz Škorpiona, imat ćete odgovornost da se kroz osjećaje nejednakosti i žrtve vratite u stanje balansa.

Uslijed boravka u dva različita znaka, retrogradni Merkur uzrokuje jednu unutrašnju borbu.

Jedan dio vas će insistirati na dostojanstvu i ponosu, dok će drugi biti spreman da popusti i pruži nove šanse.

Pokušajte pronaći i završiti period retrogradnog Merkura s toplim osmjehom Vage.

lovesensa.rs

45 SAL RACHELE – MISTERIJA VREMENA

MISTERIJ VREMENA

Jesu li tajne života skrivene unutar misterija vremena?

Što je vrijeme? Zašto je tako važno uzdići se iznad satnice i kalendara?

Mi smo puno više nego što nas se prikazuje. Unutar nas nalazi se ključ za Kreaciju. Mi smo majstori vremena i prostora, ali smo to zaboravili. Naša namjera jest da vam na ovim stranicama pomognemo prisjetiti se vlastite veličanstvenosti.

U drugom dijelu knjige upoznajemo moćnu novu tehniku koja je već transformirala živote nekoliko tisuća ljudi.

Cijena: 137,70 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here