Foto: pixabay.com

Uran je postigao najbliže poravnanje sa Crnim Mjesecom – Lilit 19.12.2020. Mnogi od nas će se osjećati ograničeno ili zarobljeno. Uran i Crni Mjesec – Lilit pomoći će nam da prerežemo sve lance koji su nam ruke držali vezanim, zaključanim i ograničenim. Zajedno će nam njihova energija omogućiti da se uzdignemo i kažemo – dosta je više. Energija Crnog Mjeseca može nam pomoći da uravnotežimo planet u cjelini. Mars će dodati malo dodatne topline i vatrene energije i Uranu i Crnom Mjesecu. Ova energija se osjeća vrlo revolucionarno i bit će najjača od 17. do 26.01.2021. godine.

atma.hr – 78
Od prosinca/decembra 2020. do siječnja/januara 2021. godine, Uran, planet promjena i buđenja, poravnava se s Crnim Mjesecom.

Crni Mjesec – Lilit nije planeta, već je točka između Zemlje i Mjeseca i predstavlja porast ženske svijesti i ženske energije.

Crni Mjesec ukazuje na seksualnu moć, iscjeljenje, instinktivne nagone, jednakost i transcendenciju. On predstavlja zaboravljene osobine ženskog roda, obilje karakteristika žene.

U babilonskoj mitologiji, Lilit je bila sluškinja boginje Innane i bila je poznata po svojoj divljoj seksualnosti.

U hebrejskoj mitologiji, Lilit je bila poznata kao prva Adamova supruga, ali ona je željela jednaka prava i dobro, Adam to očigledno nije volio.

U modernoj astrologiji, Lilit je neka vrsta boginje tamnog Mjeseca. Ona predstavlja zaboravljene moći žena, ali također i seksualne moći, liječenja, transformacije i psihičke energije.

atma.hr – 39

Kada se aktivira na kozmičkom nebu, ona može izbaciti potisnutu energiju na površinu radi čišćenja. Ona može potaknuti i pomoći da povratimo svoju žensku moć.

Kada god smo se ustručavali zbog toga što smo osjećali da smo previše različiti ili nismo dovoljno dobri, možemo se izdignuti na površinu da se očistimo pod njenom prisutnošću.

Uran je postigao najbliže poravnanje sa Crnim Mjesecom Lilit 19.12.2020. Mnogi od nas će se osjećati potisnuto ili prigušeno.

Ako možemo postati svjesni ove energije i poduzeti korake da je promatramo, osluškujemo i oslobodimo, možemo doživjeti veliki osjećaj oslobođenja.

Također, možemo početi tapkati na polju zaboravljene strane naše ženske moći, koja uključuje stvari kao što su magija, kreativne moći, božanstvo i još mnogo toga.

Na kolektivnoj razini, poravnanje Urana i Crnog Mjeseca može dovesti pitanja jednakosti u središte pažnje ili možemo početi primjećivati više nepravde.

atma.hr – 75Uran i Crni Mjesec Lilit pomoći će nam da prerežemo sve lance koji su nam ruke držali vezanim, zaključanim i ograničenim.

Zajedno će nam njihova energija omogućiti da se uzdignemo i kažemo – dosta je više.

Energija Crnog Mjeseca Lilit može nam pomoći da se borimo za jednakost na bilo koji način koji je potreban, ali također nas može voditi da uravnotežimo planet u cjelini.

Kada ima previše muške energije, planet može biti podložan suši, zemljotresima i porastu temperatura. Kada ima previše ženske energije, planet može biti podložan poplavama, olujama i hladnijim temperaturama.

Kada su ove energije u ravnoteži, harmonija teče i planet je u stanju kretati se kroz vlastite cikluse godišnjih doba. Ali kada je ova energija van ravnoteže, mogu se povećati prirodne katastrofe.

Uran i Crni Mjesec pozicionirani su u znaku Bika i nastavljaju putovati zajedno do siječnja/januara 2021. godine. Energetska dinamika će se malo promijeniti kako se Mars pridružit poravnanju, stvarajući ono što je poznato kao trostruka konjunkcija.

Mars će dodati malo dodatne topline i vatrene energije i Uranu i Crnom Mjesecu. Ova energija se osjeća vrlo revolucionarno i bit će najjača od 17. do 26.01.2021. godine.

atma.hr – 78
Kako možete iskoristiti ovu energiju?

Vjeruje se da je desna strana našeg tijela „muška“ strana, dok je lijeva „ženska“ strana. Ove energije možete dovesti u ravnotežu radeći sljedeću vježbu:

Stavite lijevu ruku (žensku) na desno rame (muško). Zahvalite muškoj strani na svemu što radi. Zahvalite joj se na radnjama koje poduzima, asertivnosti koju nosi i donošenje odluka.

Sada stavite desnu ruku (mušku) na lijevo rame (žensko). Zahvalite ženskoj strani na svemu što radi. Njegovanju koje nudi, intuitivnu mudrost koju dijeli i kreativnost koju donosi.

Zatim prekrižite ruke, stavite ih na ramena i zagrlite se, dovodeći sebe u potpuno stanje ravnoteže.

lovesensa

69 ŽENSKO TIJELO ŽENSKA MUDROST

ŽENSKO TIJELO, ŽENSKA MUDROST

Stvaranje tjelesnog i emocionalnog zdravlja

S pravom možemo reći da je ova knjiga biblija ženskog zdravlja. Ona budi iscjeljenje, samopoštovanje i razumijevanje na najdubljim razinama i pomaže nam da se oslobodimo strahova uzrokovanih pogrešnim predodžbama.

Dr. Northrup ukazuje na istinsko iscjeljenje: povezivanje tjelesnog i duhovnog, psihe i some u skladnu cjelinu. U tome nas treba voditi unutarnji glas i mudrost tijela koju medicina, nažalost, sustavno zanemaruje.

Cijena: 165 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here