Što smo istrajniji i ambiciozniji, zahvaljujući Plutonu koji je u Jarcu i Marsu u Djevici, ostvarit ćemo i nešto što nismo pretpostavili da možemo (sada i više i bolje nego u drugim razdobljima).
Energija Škorpiona se nadopunjuje i prožima s energijom Jarca, što vodi ka uspjehu i napretku Djevice; Mars je tu da bi se radom postigle konkretne stvari. Zahvaljujući dobroj organizaciji, redu, disciplini, jakoj koncentraciji, većoj izdržljivost i upornosti u ovom periodu se može doći do uspjeha, do krajnjeg cilja, nečega čemu težimo!

Od 12. studenog 2015. godine Mars ulazi u Vagu, znak partnerstva, gdje će ga dočekati Venera, koja je tu od 8. studenog, a to donosi promjene. U ovom razdoblju može doći do značajnih ljubavnih događanja (događanja u partnerstvu, bilo poslovnom bilo bračnom). Mars u Vagi je pod utjecajem Venere. Ljepota, finoća i šarm će privući druge, plijeniti i zavoditi. Vrijeme će donijeti skladnost u vezi ili braku, naročito ako smo taktični i tolerantni i ako smo spremni da se uskladimo s drugima.

Sada je dobro da se u vezama ne inzistira na nečemu svome, već na nečemu što je NAŠE i zajedničko. Posebno je povoljno vrijeme da se uđe u neke trajne veze (ili brak) kada Venera u Vagi bude u sekstilu sa Saturnom oko 11. – 16. studenog. Venera i Saturn u aspektu dovode do trajnosti i stabilnosti u ljubavi. Ujedno, mlad Mjesec će biti u Škorpionu u sekstilu sa Jupiterom u Djevici … Ovo je dobro vrijeme za poboljšanja.

Evo povoljne prilike naročito vodenim i zemljanim znacima! Sada je važno da budemo aktivni i da šansu koja se na nekom planu pojavi iskoristimo za poboljšanje. To će posebno povoljno osjetiti Djevice koje imaju Sunce ili podznak oko 18. stupnja u Djevici, kao i Škorpioni kojima je tih dana rođendan (pet dana prije i pet dana poslije toga) u narednih 29 dana.
Promjene s mladim Mjesecom u Škorpionu su te koje donose veće preokrete i povoljne transformacije, regeneraciju, a nekima i izlječenje ako se započne neki novi tretman. Mlad Mjesec bit će u konjukciji sa Merkurom u Škorpionu što dovodi i do promjena koje su vezane za komunikaciju ili informacije koje prate promjene.

Novine koje započinjete od 11. studenog (kada je mlad Mjesec) dočekajte s jakom, intenzivnom željom da vam donesu nešto bolje! Dobro je zalagati se za novine zajedničkim snagama, udruženi s nekim. U ovom slučaju najbolje s nekim koga volite, s kim imate želju da se uskladite jer su i Mars i Venera u Vagi. Dopustite da ljubav bude ta koja će biti najveći pokretač za dobre promjene!

Budite pažljivi oko 19., 20., 21. listopada kada Venera u Vagi bude bila u kvadratu sa Plutonom. Ne dopustite da vas ponese ljubomora i da dođe do ljubavnih / bračnih konflikata, posebno ako imate podznak u Ovnu ili Vagi. To bi moglo uzdrmati vašu vezu ako se prepustite negativnim emocijama i uđete u konflikt. To je vrijeme kada može doći i do većih preokreta i promjena u ljubavi, kada vas ljubav mijenja. Neki će osjećati pritisak partnera koji kao da nastoji dominirati. Samo ako ste jako spretni i umijete dobro balansirati, smireno i diplomatski izbjegavajte tenziju i sukob pa ćete tako prevladati kratkotrajnu krizu.
Merkur je od 1. studenog u Škorpionu i tada je dobro šutjeti i ne provocirati drugu stranu da ne bi došlo do konflikta i rasprava (koje su vrlo moguće dok je Merkur u Škorpionu); ipak, tada se inzistira na svom stavu … U razdoblju dok je Merkur u Škorpionu u povoljnim aspektima oko 4 – 7. studenog komunikacija će teći lakše, jer je Merkur u trigonu sa Neptunom. To pomaže da osjetite što treba reći, a što možda prešutjeti ili da se bolje razumijete s drugima …

Oko 9. i 10. studenog Merkur će biti u sekstilu s Plutonom i tada možete snagom svojih misli ili riječi djelovati na druge! Ovo je povoljno vrijeme i za promjene u komunikaciji, promjene u načinu razmišljanja … Povoljno je vrijeme i za dogovore, posebno one koje se tiču ​​većih financija.

Izuzetno dobra i uspješna komunikacija ili dogovori mogu se dogoditi oko 12. i 13. studenog kada je Merkur u sekstilu sa Jupiterom u Djevici. Ovo je dobro za poslovno-financijske dogovore, za neka ispitivanja, istraživanja … Možete uspješno rješavati i pitanja vezana za financijsku pomoć, podršku od drugih u ovom razdoblju i slično.

Ovo vrijeme je najznačajnije za one koji su rođeni u znaku Škorpiona (ili za one kojima je Škorpion podznak). Ako vam je podznak u Škorpionu, ovo će biti vrlo dinamičan i živ period, kada će ishod događanja ovisiti od vas i vaše volje, ali i od komunikacije, izražavanja i znanja, informacija kojima raspolažete, jer će i Merkur biti veći dio ovog razdoblja u vašoj prvoj kući.

Prihvatite promjene koje vam dolaze, a koje vam mogu (ako budete spremni na novine) donijeti nešto dobro od 11. studenog. To je vrijeme kada je dobro mijenjati sebe!

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

lovesensa.rs

Prethodna objavaKako pripremiti svoje tijelo da sazrije za čuda
Slijedeća objavaGdje smo mi u svemiru?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.