Card photo created by kjpargeter - www.freepik.com

Retrogradni Merkur uzrokovat će Ovnovima puno glavobolja na Dan zaljubljenih. Djevice će retrogradno kretanje Merkura pogoditi u najtežim danima, posebno kada je riječ o voljenoj osobi. Pokušajte  ne shvaćati stvari previše osobno.

atma.hr – 78
Retrogradni Merkur počet će 17. veljače/februara, samo nekoliko dana nakon Dana zaljubljenih.

Nažalost, vaše kutije s čokoladom i buketi ruža neće ostati zaštićeni od kaosa koji sledi. U slučaju da niste svjesni, retrogradna kretanja Merkura se događaju 3-4 puta godišnje u kojima planet komunikacije, racionalnog razmišljanja i transporta počinje stvarati kaos i stagnaciju u životima ljudi.

Međutim, negativni efekti retrogradnog kretanja Merkura osjetit će se i za Dan zaljubljenih, prije nego što započne retrogradno kretanje ove planete.

Što očekivati na Dan zaljubljenih prema horoskopskom znaku?

Svi horoskopski znakovi osjetit će efekte ove neodlučne planete, tako da će vaši planovi u posljednjem trenutku biti otkazani ili se može pojaviti vaš bivši partner i uništiti vaš novi romantični odnos. Međutim, jedino što je sigurno je da 14. veljače/februara ove godine neće biti dosadno.

Evo što Merkur priprema za Dan Zaljubljenih na temelju vašeg horoskopskog znaka.

atma.hr – 39

Ovan

Retrogradni Merkur uzrokovat će vam puno glavobolja na Dan zaljubljenih. Nemojte planirati noćni izlazak s partnerom i bilo koje druge velike planove ostavite za kasnije.

Ostanite kod kuće s partnerom i odmarajte glavu i um jer vam je mozak preopterećen i treba mu odmor. Očistite raspored i posvetite ovaj dan samo svom partneru.

Bik

Možda postoji napetost između vas i vaših prijatelja ili vašeg partnera jer se stare rane ponovo otvaraju za to vrijeme i to će izvući stare probleme na površinu.

Možete nastaviti raspravu s prijateljem, ali ne raspravljajte se dok ne čujete što druga strana ima za reći, a zatim ljubazno riješite problem. Ako postoje neriješeni problemi, očekujte da ćete ih morati riješiti.

Blizanci

Neuspjeh u komunikaciji na radnom mjestu može vas natjerati da se posvađate s kolegama – definitivno ne baš romantične vibracije za Dan zaljubljenih.

Neočekivani problemi na poslu mogu poremetiti realizaciju vaših romantičnih planova. Ali nemojte se uznemiriti jer dan kasnije možete navečer proslaviti Dan zaljubljenih.

atma.hr – 75Rak

Organiziranje putovanja bez većih prepreka bit će gotovo nemoguće tijekom retrogradnog Merkura, tako da vjerojatno neće uspjeti vaši planovi za taj vikend. Ako planirate romantični provod, budite spremni da otkažete planove.

Ali dobra vijest je da možete planirati romantičnu večer u svom gradu. Budite fleksibilni i kreativni ako želite provesti večer za pamćenje i romantično, bez napuštanja grada.

Lav

Raspored vam je neuredan, a komunikacija još neurednija, tako da svi vaši veseli planovi za Dan zaljubljenih neće biti baš uspješni. Pokušajte kontrolirati svoje emocije i postavite granice sebi i drugima.

Vaše planove bit će teško realizirati, zato budite spremni da preuzmete odgovornost za svoje planove i postupke.

Djevica

Merkur je vaša vladajuća planeta, tako da će vas retrogradni pokret točno pogoditi u najtežim danima, posebno kada je riječ o vašoj voljenoj osobi.

Možda postoji više ljudi koji vas zanimaju, ali onaj koji vas najviše zanima ne posvećuje vam dovoljno pažnje. Dobivate puno mješovitih signala i nesporazuma, zato pokušajte da to ne shvaćate previše osobno.

atma.hr – 78
Vaga

Za Dan zaljubljenih, najbolje je dati prednost partneru i kvalitetno vrijeme posvetiti sebi i svojoj voljenoj osobi.

Posjetite spa centar i opustite se s voljenom osobom kako biste se oslobodili napetosti i stresa. Vaš astrolog preporučuje zajedničku opuštajuću masažu.

Škorpion

Rasprava i bivši partneri idu u paru, zato budite oprezni jer vas mogu proganjati prošli partneri i pokušati da sabotiraju novu ljubav. Bivši partner će željeti spriječiti planove s vašim novim partnerom.

Ne dozvolite da netko tko je već imao priliku biti s vama uništi vaše šanse s nekim drugim. Postavite granice!

Strijelac

Ove godine nećete biti raspoloženi da slavite Dan zaljubljenih. Željet ćete ostati kod kuće dalje od reflektora.

Ali to ne znači da vaš partner neće doći da proslavi sa vama. Noć učinite romantičnom planirajući nešto intimno sa svojim partnerom.

atma.hr – 39

Jarac

Retrogradni period je pakao kada je u pitanju jasna komunikacija i efekte iste osjetit ćete na vrlo intenzivan način na Dan zaljubljenih. Tračevi mogu uništiti mnoge stvari, ali vrlo brzo ćete saznati istinu.

Ne oslanjajte se na glasine koje čujete. Budite otvoreni za razgovore sa svojim partnerom i prijateljima, tako da možete nadmašiti bilo koju dramu.

Vodenjak

Upravljanje novcem može biti zaista teško tijekom retrogradnog Merkura, jer vaše razmišljanje postaje mutno i pravite puno grešaka. Nažalost, to može utjecati na slobodu koju imate da napravite aranžman za Dan zaljubljenih.

Financiranje vam može narušiti planove, a šokirat ćete se jer niste bili svjesni da se vaš bankovni račun smanjuje. Da biste to izbjegli, planirajte zabavnu večer za koje neće biti potrebno mnogo novca.

Ribe

Zbog retrogradnog Merkura, gotovo nemoguće je napraviti snažne planove za Dan zaljubljenih. Pored toga, zbunit ćete se kako proslaviti ovaj dan i nećete moći da odlučite želite li biti s prijateljima ili s partnerom.

Pokušajte biti fleksibilni, ne pravite previše određenih planova i pogledajte da li je sve urodilo plodom.

zenskimagazin

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI - AKCIJA! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 220 kn 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here