160×600 text-47 lijevo

Za početak, pripremite se za erupciju osjećaja, na razbuktale instinkte, na emotivni vrhunac

Pomrčina Mjeseca u Lavu, u noći između petka 10. veljače i subote 11. veljače 2017. godine donosi nam mnoštvo pozitivnih aspekata! Nazivaju ga još i “Snježni Mjesec” jer ga dočekujemo u mjesecu u kojem tradicionalno bude najviše snijega.

Ako na pravi način iskoristite prelijepu simetriju sa Saturnom, možete svoje talente pretvoriti u istinsku magiju! Sunce u opoziciji sa Mjesecom unosi snažnu dinamiku, ali i potencijal za konflikt u odnosima među partnerima, na poslu kao i kod kuće, među prijateljima, ali i članovima obitelji, piše Lovesensa.

Za početak, pripremite se za erupciju osjećaja, na razbuktale instinkte, na emotivni vrhunac. Potrudite se sagledati objektivno najprisnije odnose, da razumijete kako svoje potrebe i namjere tako i namjere druge strane. Ne zaboravite, bilo kakva neravnoteža dovest će do disharmonije.

Lav je vladar koji očekuje da se prema njemu svi ponašaju kao prema krunisanoj glavi! Međutim, tu krunu često stavi i naše “unutarnje dijete”, pa je potrebno naći ravnotežu. Pomrčina nam daje priliku da pogledamo dobro svoju sjenu, a sjena Lava je arogancija, ponos, ponašanje “primadone”.

Iskoristite pomrčinu da raščistite emocionalni prtljagu koji nosite već punih šest mjeseci. Horoskop za ovu eklipsu pokazuje da će se situacija mijenjati kao starinska fotografija – treba vremena da se “razvije”. Jupiter u opoziciji s Uranom komplicira osobne veze i pojačava vašu potrebu za osobnom slobodom, žeđ za uzbuđenjima.

Može doći i do neočekivanih događanja – iznenadnih iskri koje će pojačati napetost i čak dovesti do kardinalnih promjena. Što se više osjećate stegnuti, to će veća biti vaša uznemirenost zbog promjena.

Međutim, ima tu i harmoničnih aspekata: s jedne strane, oni mogu razriješiti konflikt, a s druge strane, maskirat će nemir koji krijete u duši. Priznajte što vas peče i upotrijebite sve svoje talente da umirite situaciju.
Druženja s prijateljima mogu biti izuzetno ugodna, pogotovo ako budete imali priliku priskočiti prijateljima u nevolji. Obnovit ćete neko lijepo staro prijateljstvo, a očekujte i iznenađujuće zanimljivo novo poznanstvo. Saturn na vrhu prelijepih figura na nebu podsjeća vas da najpraktičnije vještine mogu dovesti do prave magije!

Zagledajte se u nebo i prepustite svojim nepogrešivim instinktima.

lovesensa.rs

Prethodna objavaVečeras je Pun Mjesec u Lavu (u 01:33) – Najviše će utjecati na ova 2 znaka!
Slijedeća objava“NOVOGODIŠNJI” KOMET NAJBLIŽI ZEMLJI OVE NOĆI: Evo kako poželjeti želju u noći punog Mjeseca!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.