Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Za mnoge od nas ovogodišnje ljeto bit će posebno i nezaboravno. Pogledajmo kretanja planeta i što ona mogu donijeti.

Dio šestog i sedmi mjesec bit će ugodan, uglavnom miran i osim povremenih i prolaznih neravnoteža u hedonističkim temama (hrana, piće, uživancije svih vrsta), dobar za većinu ljudi.

Kod onih kojim tranziti Neptuna, Saturna, Jupitera i Urana padnu na osjetljivije točke u natalnim kartama bit će, već rečeno, nešto neumjerenosti pa je ključ za dobar osjećaj nešto redukcije u spomenutim temama.

I sve će biti više manje u redu, ali još ne potpuno oduševljavajuće ili pak očaravajuće.

Bitne stvari počet će se događati krajem 7.-og i tijekom 8.-og mjeseca.

Prvo što upada u oči jesu dvije pomrčine koje će zasigurno utjecati na mnoge ljude da mijenjaju svoje odluke ili će im se dogoditi nešto što će njihov život usmjeriti u novom pravcu.

Prva će se dogoditi pomrčina Mjeseca 7.8. u 18,21 sati na 15,25 Vodenjaka.

Bit će to dani velikih nadahnuća i potreba da otkrijemo neotkriveno, da eksperimentiramo, da učinimo nešto nesvakidašnje. Samo ako u dubini duše osjećate da je to što planirate ispravno, učinite to, ali odlučujte bar dan, dva nakon pomrčine. Kako bi sve bilo jasno, a vi sabrani.

Druga pomrčina, još važnija, bit će pomrčina Sunca. Ona će se dogoditi 21.8. u 18,26 sati na 28,53 Lava. Kako se ovdje radi o znaku gdje je domicil Sunca, a bit će pomrčina iste zvijezde, to će ona djelovati snažno na mnoge ljude.

No kako će ista biti u prekrasnom trigonu sa Uranom u Ovnu, to će za većinu (a pogotovo za one koji imaju dobro postavljen Uran u natalnim kartama) iznjedriti neočekivano dobre promjene. Budite spremni na obrate koji bi vas mogli ugodno iznenaditi! Odlučujete li tih dana o nečem vama važnom, odlučujte barem dan nakon pomrčine. Iz istih već prije spomenutih razloga (kao i kod pomrčine Mjeseca).

Merkur će od 14.8. do 6.9. biti u retrogradnom hodu (Djevica-Lav) pa se oboružajte strpljenjem ako tih dana zapnete u prometu, ako vam internetske konekcije ne funkcioniraju najbolje, ako zapne korespondencija ili ako neka stara tema dođe opet na dnevni red. Riješit će se nakon 6.9. kad Merkur krene direktno i kad sve o toj temi opet proradite ispočetka.

Venera će se kretati od Bika do Djevice uobičajenim hodom i nakon zanimljivog proljeća (kad je bila u retro hodu po Ovnu) donijet će skladne ljubavne odnose mnogim znacima, već ovisno o individualnim natalnim kartama.

Mars će ići od Raka do sredine Djevice i više manje neće daleko odstupati od Sunčeva hoda, što će ojačati sve tople energije i dati snage kad i kome treba.

Pred nama je toplo ljeto, a naročito topao bit će njegov središnji i drugi dio.

Jupiter u Vagi svojim će hodom pomagati ljudima da se okrenu suradnji i ljubavi više nego mržnji. Mnoge veze će ojačati, a parovi istinski uživati u ljetu.

Saturn u Strijelcu donijet će doduše nekih manjih problema s putovanjima, ali će se to više manifestirati kao potreba za većim pripremama za ista, kao i za provjerama na teme sigurnosti u prometu, na što smo već navikli.

Uran, Neptun i Pluton i dalje će brusiti kolektivnu svijest ljudi u pravcu otvaranja novim humanijim, ali i jednostavnijim idejama kroz koje se mijenja stari svjetski poredak u kom dominira manjina fokusirana na materijalno.

160×600 text-47 lijevo

No vratimo se najljepšem i najupečatljivijem dijelu ljeta.

Kraj 7. i 8. mjesec na nebu će zaživjeti veliki vatreni trigoni Sunca i Marsa u Lavu sa Saturnom u Strijelcu i Uranom u Ovnu.

Marsova i Sunčeva energija je temeljna, čista, klasična, Uranova je eksplozivna, iznenađujuća, Saturnova je snaga maratonaca. I sve to u znacima vatre, „energetskim“, akcijskim, toplim.

Bit će to vrijeme izvrsno za poduzimanja, jasnoću, pokretanja, učinkovitost, egzekutivu, oduševljenje, strast, originalnost, vitalnost, nepokolebljivost.

Moguće su i uzavrele situacije u kojim će briljirati oni hrabri i oni koji imaju ono zrno ludosti da se usude, ali koje bi trebale polučiti sretan ishod stvari.

Stoga se nakon relativno mirnog uvoda u ljeto, njegov nastavak može prepoznati kao uzbuđujući i nesvakidašnji za mnoge od nas.

Kraj ljeta, 9. mjesec?

Ništa manje atraktivan. Bit će to tjedni smirivanja uzbudljivih dojmova nakon dana koji će svakako biti zapamćeni. Za neke i legendarni.

I na kraju ono što mnoge zanima – kakve će nam biti LJUBAVNE PRILIKE ovog ljeta?

Ovan

Opozicioni Jupiter cijelo će ljeto otvarati prilike za zbližavanja, ali će vas činiti i lijenim i taštim. Kvadratni Mars će vas sve do 21.7. stavljati u iskušenja nepromišljenosti pa kad se sve zbroji, ići ćete korak naprijed, korak nazad.

Trebat će taktizirati. Zato će osmi mjesec biti najpovoljniji za ljubavna poduzimanja, ali i kasnije će biti lijepih prilika.

Bik

Oni u vezama mogu očekivati sklad u osobnim odnosima bez većih turbulencija. Oni koji još traže srodnu dušu najviše će uspjeha imati ako se oslone na vlastite snage i ako sami preuzmu inicijativu.

Neki će u dane oko 21.8. (Sunčeva eklipsa) okončati jednu fazu svojih bavljenja i krenuti u nešto sasvim novo. Neka to učine oprezno i promišljeno.

Blizanac

Cijeli sedmi mjesec bit ćete privlačni drugima, a mnoge veze će procvjetati. Kao da ćete zaboraviti na rutinu i ograničenja proteklih mjeseci. Bit ćete veseli i bezbrižni.

Pozicija Jupitera u vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi i djece, cijelo ljeto učinit će vas društveno prihvaćenom osobom koja se zna zabavljati. Mladi Blizanci nalazit će ljubav s lakoćom.

Rak

Tijekom sedmog mjeseca skakat ćete i kad treba i kad ne treba pa se preporučuje relaksacija kako na voljenu osobu ne bi djelovali pomalo uznemirujuće. Imat ćete snage, ali ćete pretjerivati s akcijama.

Osmi mjesec bit će mirniji, ugodniji i daleko povoljniji za ljubav, a vi vrlo privlačni svima oko sebe. U devetom mjesecu porast će vam samopouzdanje.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2

1
2
Prethodna objavaStrah od podsvijesti
Slijedeća objavaImate slabe i krhke nokte? Evo kako ćete ih ojačati!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.