Zima je obično vrijeme odmora, oporavka u kojem se mnogi ljudi prepuštaju retrospekciji i preispituju neke svoje životne izbore. To je vrijeme u kojem se pitamo želimo li nastaviti po starom ili nam treba promjena u životu.

Da bi izbjegli donošenje dugačkog popisa novogodišnjih odluka i osjećaja krivnje koji se javlja što ih nismo uspjeli održati, potrebno je odvojiti vrijeme za analizu protekle godine kako bismo mogli znati što želimo promijeniti i kamo želimo ići.

atma.hr – 45

Na ovoj radionici procijenit ćemo svoj trenutni položaj, događaje i ljude koji su oblikovali našu prošlost i sadašnjost, te ciljeve koje bismo mogli donijeti na našem putu u budućnost. Istražit ćemo ključna pitanja: Kakva osoba želim biti? Koji su mi prioriteti? Kakav privatni život želim? Koji je moj poslovni smjer?
Važno je da ciljevi budu naši, autentični, a ne opći ili ciljevi koji drugi žele za nas.

Kako bismo imali potencijal da ostvarimo naš cilj, istražit ćemo strategije i korake koje vode ka realizaciji našeg realnog i određenog cilja. Jer dobro promišljeni ciljevi neminovno dovode do toga da postajemo zadovoljnije osobe koje žive kvalitetnijem i ispunjenim životom.

Tko može sudjelovati?
Psihodramska radionica je namijenjena svim punoljetnim osobama zainteresiranim za osobni rast i razvoj, bez obzira na prethodno iskustvo rada na sebi, bez obzira na spol, dob, stručnu spremu, zanimanje ili životno iskustvo.

Cijena i lokacija iskustvene radionice:
Iskustvena psihodramska radionica će se održati u subotu 18.01. 2020. na adresi: ulica Ivana Cankara 5, Zagreb (ulaz sa dvorišne strane zgrade) s početkom od 10:00 sati, te će trajati do 13:00 sati. Cijena radionice iznosi 200 kn.

Prijava i sve dodatne informacije na:
Prijave su obavezne. Ljubazno molim u prijavi navesti Vaše ime i prezime, godinu rođenja, broj mobitela i e-mail adresu.

Maja Aqqad, psihodramska psihoterapeutkinja (ECP)
telefon:+385 921626872
email:[email protected]
adresa: Ivana Cankara 5,
10000 Zagreb

Voditeljica :
Maja Aqqad prof. sociologije, psihodramski psihoterapeut s višegodišnjim iskustvom rada s pojedincima i grupama, nositeljica Europskog certifikata iz psihoterapije (ECP) koji dodjeljuje Europska krovna organizacija za psihoterapiju (European Association for Psychotherapy).