ThetaHealing® iskustvo

atma.hr – 45

Na tečaju Kopaj dublje odlučila sam se pozabaviti jednim strahom koji me muči već godinama. Nemam ga oduvijek, pojavio se negdje oko 18-te godine – strah od visine.

Nije se tu radilo samo o velikim visinama, već i o uobičajenim situacijama poput penjanja na ljestve ili naginjanja preko balkona na drugom katu.

Kopali smo i došli do nečeg što nije imalo nikakve veze s visinom ili nekom traumom oko pada. Iskreno, više se ni ne sjećam o čemu se radilo.

Moment u kojem sam shvatila da je strah nestao je situacija u koju se ne bih prije dovela da mi je netko platio!

Meksiko – Coba – Ixmoja piramida: 42 metara visine i 120 jaaaako strmih stepenica koje sam savladala kao da se penjem doma. Ali niti tu još ne shvaćam.

Tražim dobru poziciju za fotku i sjedam na rub piramide ispod kojeg nema apsolutno ničeg! Frendica vrišti na mene da sam luda i da ću pasti – i to je moment u kojem spoznajem da straha više nema! Noge mi se nisu odsjekle, srce ne lupa prebrzo, mogu disati i uživam u prekrasnom pogledu na Cobu…

Jedan tretman i jedan stvarno nepotreban strah je nestao. Tako lako uz Thetu 🙂

Irena

ThetaHealing® tehnika radi iscjeljivanja putem theta moždanih valova kojima se prodire duboko u podsvijest i iscjeljuju te reprogramiraju djelovi naše ličnosti koji su zapeli, u strahu su, itd….

Više o tehnici pročitajte ovdje:
http://www.thetacentar.com/theta-iscjeljivanje/