Kroz ovaj dokumentarac, autori se neprestano pitaju: Tko i zašto onemogućava iskapanje piramida u Bosni? Također, zaključuju kako su ove piramide jedno od najznačajnijih otkrića u svijetu te da su vrijedne istraživanja. Semira Osmanagića, pronalazača ovih piramida, nazivaju jednom od najupućenijih osoba i najvećim stručnjakom za piramide.

Visočke piramide su, čini se, puno intrigantnije ostatku svijeta nego samim Bosancima.

Popularni History Channel u novoj sezoni serijala “Ancient Alienc Secrets of the Pyramids” jednu od epizoda posvetio je upravo visočkoj piramidi. Vrlo gledani serijal, posebno među onim koji su ljubitelji mističnih građevina, govori o piramidama pronađenim u cijelom svijetu.

Kroz ovaj dokumentarac, autori se neprestano pitaju: Tko i zašto onemogućava iskapanje piramida u Bosni? Također, zaključuju kako su ove piramide jedno od najznačajnijih otkrića u svijetu te da su vrijedne istraživanja. Semira Osmanagića, pronalazača ovih piramida, nazivaju jednom od najupućenijih osoba i najvećim stručnjakom za piramide, dok ga je National Geographic u svom polusatnom dokumentarnom filmu ismijao i nazvao ‘čovjekom s bujnom maštom’.

Na videu možete pogledati cijelu epizodu koja se bavi pitanjem: Zbog čega znanost onemogućava iskopavanje i istraživanje piramida u Kini i BiH? Dio dokumentarca o visočkim piramidama je od 25 minute…

dnevno.hr

Prethodna objavaLjudmila (61) se probudila iz mrtvih nakon tri dana provedenih u mrtvačnici
Slijedeća objavaImajte cilj stalno pred očima
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here