PLES DUŠE 01.12.2019. u 18 sati
Sufijski ples vrtnje

atma.hr – 45

Radionica nudi prostor gdje sudionici mogu istraživati svoja tijela, svoja ograničenja, strahove i osjećaje pomoću vrtnje. Pod utjecajem centrifugalne sile plesači se suočavanju s uvjetima koji nisu uobičajeni niti svakodnevni u nekoliko aspekata. Razvijaju se nove, nepoznate percepcije tijela i prostora i tako se mijenja svijest. Vrtnja dozvoljava sudionicima da se oslobode tjelesnih i mentalnih ograničenja i otpuste svoju svakodnevnu energiju. Tada prepoznajete i otkrivate pravo ’Ja’. Razumijevanje i primjenjivanje svih senzacija vodi k jačem tijelu, oštrijem umu i intuitivnom duhu.

Vrtnja se izvodi kroz posebne tehnike kojima ćemo vas poučiti koje može primjeniti svatko tko je spreman sagledati svoj život kroz novu prizmu.

Riječ voditeljice radionice:

Dragi svi,
Ja sam Iva i imala sam nevjerojatno iskustvo na svojoj prvoj Dervish in Progress radionici prije 3 godine. Bilo je vrlo moćno i potaknulo me na životne promjene. Obožavam oslobađanje i svijest kojoj me vodi ova tehnika.

Za mene je došlo prirodno da nastavim s DIPTEP voditeljskim programom kojeg vodi Ziya Azazi gdje obogaćujem svoje iskustvo tako da mogu poučavati dalje na jednostavan, ali dubok način.

Dolazim iz Bugarske sa radnim iskustvom u inžinjeringu i uvijek su me zanimali drugačiji pristupi radu s tijelom i obogaćivanjem uma što pružaju ples, joga, psihologija…
U Dervish in Progres konceptu pronašla sam to objedinjeno.

Stojim u svojoj energiji i želim podjeliti s vama ovaj izvor ljubavi, slobode i pozitive. Mi možemo biti umjetnici svojih života.

Radujem se što ću vas ugostiti na svojoj radionici u Zagrebu.

Pogledajte video na https://vimeo.com/305462806

atma.hr – 45

Što je potrebno učiniti prije i tijekom radionice?

Radionica vrtnje ne zahtjeva prijašnje iskustvo. Pogodna je za bilo koga tko se želi otvoriti novim mogućnostima u svakodnevnom životu i ostaviti iza sebe stare obrasce ponašanja. Radionica je pogodna za plesače koji žele dobiti novu i drugačiju percepciju svojih tijela i zadobiti svijest svojih pokreta.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PRAKTIKALIJE:
Radionica vrtnje ne zahtjeva prethodno iskustvo. Izbjegavajte obilne obroke 2-3 sata prije radionice. Koristite ugodnu slojevitu odjeću, cipele za ples ili čarape koje se ne kližu. Ponesite prostirku i dekicu za “slijetanje”. (nije obavezno)

GDJE?
Hrvatsko-češko društvo, dvorana na 1. katu
Šubićeva ul. 20, 10000, Zagreb, Croatia
http://www.hcdzg.hr/

ZA PRIJAVU I INFORMACIJE:
[email protected], phone +385 98 360 585 Maja

PARTICIPACIJA:
Za rane prijave do 24.11. 200 kn
Nakon toga 240 kn
Rezervirano je mjesto tek uplatom pologa od 100kn, detalji na mail

Maja

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here