Većina zastupnika u Njemačkom parlamentu podigla je ruku za zakon kojim se pravo na vodu izbacuje s popisa temeljnih ljudskih prava. Radi se o svojevrsnoj civilizacijskoj tekovini koju su Ujednjenji narodi usvojili nakon Drugog svijetskog rata.

– Mislim da je ovo početak kraja civilizacije kakvu poznajemo. Mislim da će nakon ovoga biti svima jasno da je i famozni Zakon o strateškim investicijama samo jedan dio dijaboličnog plana svih onih koji plaćaju veliku većinu europskih vlada, dakle svojih vazala. Mislim isto tako da vam je sada svima jasno zašto će obični, pa i svi oni nebitni europarlamentarci imati osam tisuća eura plaću i sve troškove plaćene. Još nismo ušli u pakao iako smo prvi pred vratima – objavili su na svome Facebook profilu pripadnici pokreta Occupy Croatia.

http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/eu/80626-sumrak-covjecanstva-bundestag-izglasao-da-pravo-na-vodu-nije-ljudsko-pravo.html

Evo kako su glasali zastupnici u Bundestagu:

299 zastupnika smatra da voda nije ljudsko pravo i glasovali ZA prodaju vode korporacijama
75 Zastupnika nisu zainteresirani za ovu temu i uopće ne glasuju
124 zastupnika nemaju mišljenje o ljudskim pravima i glasovali su suzdržano
samo 122 zastupnika glasovalo je protiv privatizacije vode.

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/150415_357745944341690_2040453129_n.jpg
http://www.bundestag.de/bundestag/plenum/abstimmung/grafik/index.jsp?id=213

U nastavku pogledajte dokumentarac “Voda – Esencija života”

Dokumentarac govori o Ratovima za vodu, osnovi života na Zemlji, koji već odavno traju – prvo su ih ekonomski pokrenule najmoćnije kompanije koje su u biznisu s vodom, a kroz svoje ‘poslovanje’ su ugrozile na stotine tisuća života. Osim što je pohlepa i želja za profitom u pojedinim dijelovima svijeta ograničila ili u potpunosti onemogućila pristup izvorima vode, privatizacija vode dovodi do apsurdnih situacija kada se polaže pravo na kišnicu, odnosno sve vode u nekom području gdje je došlo do privatizacije ili je dodjeljena ‘koncesija’.

Vodoprivreda je u ovome trenutku, treća industrijska grana u svijetu iza nafte i elektroprivrede. Velike svjetske korporacije nemaju namjeru prepustiti upravljanje vodnim resursima narodu i vladama.

Više od dva milijuna ljudi godišnje umire u svijetu zbog zagađenosti ili nedostatka vode, a većina njih su djeca mlađa od pet godina. O bolestima se i ne vodi evidencija pa se tako u SAD-u smatra da godišnje od tih bolesti, povezanih s vodom, oboli između 500.000 i 7,000.000 ljudi.

http://2012-transformacijasvijesti.com/manipulacije/sumrak-covjecanstva-bundestag-izglasao-da-pravo-na-vodu-nije-ljudsko-pravo

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here