Foto: pixabay.com
Igra planeta na nebu potiče nas da očistimo energiju i započnemo nešto novo što će donijeti sreću u budućnosti, a evo što nam još horoskop predviđa za naredni period!

Sunce je ušlo u Vagu 22.09. i počinje jesenja ravnodnevnica. Sunce u Vagi će nas više okrenuti ka drugima. Ono je u znaku udruživanja, ljepote, pravde, istine, partnerstva i u narednih 30 dana očekuju nas važni odnosi i suradnja. Kako je Venera u Djevici, onda je to i poslovna suradnja i ljubav preko posla.

Merkur je Djevici ovih dana u trigonu s Plutonom u Jarcu, što donosi mogućnost velikih promjena u odnosima s drugima i u komunikaciji. Neke veze se mogu obnoviti, jer Pluton je taj koji obnavlja ili mijenja sve u potpunosti. Ovaj tranzit donijet će nekima mogućnost važnih dogovora bilo poslovnih, bilo financijskih i ljubavnih, ovisno u kojoj kući vam je kući Merkur. Kako je još uvijek mlad Mjesec idealno vrijeme za promjene je od 6 do 8 i 30 sati. Započnite nešto novo, neki vid udruživanja, suradnje ili stvaranja zajedništva.

Responsive text-61
Mjesec je u prijepodnevnim satima u sekstilu sa Saturnom i u konjukciji s Jupiterom u Vagi. Mjesec u Vagi je tu da unese sklad, da pomogne da se kroz ljubazno ponašanje, taktičnost, finoću dođe do nečega.

Jupiter širi dobro raspoloženje i dobre emocije, ali i one koje to nisu, ako je prije toga bilo takvih osjećanja. Ipak, ako ste sada skloni pravednom, iskrenom ponašanju, možete prije doći do ostvarenja želja. Zato nastojte da budete u pozitivnom raspoloženju i da uđete u nešto što je dobro i to ne samo za vas, nego i za druge.

Od 8:30. počinje treći lunarni dan i tada se preporučuje da nastavite s promjenama. One će tada pod utjecajem Jupitera rasti i razvijati se tokom prijepodnevnih sati. Kako je Venera u Djevici, potrebno je da obratite pažnju i na estetsku stranu nečega, na detalje i mjeru, jer sve treba biti što može više perfektno. Venera u Djevici pomaže da se u svojim postupcima, kao i svaka planeta u Djevici, da nešto poboljša, bilo to zdravlje, izgled doma ili nešto što se može uljepšati.


Widget not in any sidebars

Venera je na vašoj strani

Tijekom 22., 23. i 24. rujna Mars u Djevici je u opoziciji s Neptunom, koji u aktivnost i akciju unosi neku pometnju i može umanjiti inicijativu. Kako bi se smanjio ovaj utjecaj važno je da se što bolje organizirate, ali i surađujete, dogovarate i povezujete s drugima. Mjesec u Vagi je tu da povezuje, da udružuje, da stvara atmosferu zajedništva. Da traži podršku neke osobe koja je u simbolici Jupitera u Vagi, neko tko je diplomata ili tko je pravičan, tko može svojim utjecajem pomoći.

Oko 22 sata Mjesec ulazi u Škorpiona i tada će biti više tajni i ljubavnih strasti, jer će Mjesec biti u sekstilu s Venerom. Raspoloženje se može mijenjati tijekom noći, kao i poslije ponoći kada će najviše djelovati ovaj sekstil.

Mistično, tajno i nepoznato nas privlači. Budite aktivni, posebno 23. 09. između 15 i 19 sati kad je Mjesec u sekstilu s Marsom i trigonu s Neptunom u Ribama. Ovo će pomoći da u nešto što budete radili unesete više energije i strasti, ali i emocija. Intuicija je pojačana. Mjesec u Škorpionu otkriva tajne i možete otkriti i nešto što je dugo bilo skriveno. Povoljno djeluje na kreativnost, a kako je Merkur povoljan i na izražavanja riječi.

Tijekom 22. i 23. 09. moć riječi je velika, kao i misli. Mogućnost transformacije i preokreta također, ali u noćnim satima 23. 09. Taj dan je savršen za afirmacije i mantre.

Tijekom 24. 09. vrijeme je za promjene koje će postati vidljive. Ono što je počelo s mladim Mjesecom može sad pokazati svoje vidljive prve rezultate. Ovog dana slobodno ispoljite svoje misli, osjećanja, stavove. Samo se nemojte iznenaditi ako nešto ometa vaše aktivnosti, strast, to je ovoga puta Neptunov utjecaj koji je 24. 09. u egzaktnoj opoziciji s Marsom. Pažljivo trošite energiju, može doći do ometanja i budite istrajni i strpljivi.

Tako ćete se bolje nositi s tim, posebno, ako ste spremni otkriti što je to što stvara nered. Ne zaboravite da nas Sunce u Vagi upućuje na druge, da ne radite sve sami, već da se povežete ili usmjerite na druge.

Astrolog: Svetlana Milenković Filipović

26 DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaMandala za energiziranje prostora – Unikat, akril
Slijedeća objavaDanas je sutra o kojem ste brinuli jučer… Je li vrijedilo?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.