Ova predivna narukvica je izrađena od perli tigrovog oka, u kombinaciji s ukrasnom perlom citrina, karneola, s elementima tibetanskog srebra, na posrebrenoj žici. Tigrovo oko je jak zaštitnički kamen. Karneol nas budi iz letargije, daje vitalnost i pomaže nam pronaći naš životni put. Citrin štiti auru, čisti čakre.

atma.hr – 61
Tigrovo oko je jak zaštitnički kamen. Pomaže pri ostvarivanju ciljeva, prepoznajući unutarnje potencijale i potičući jasnoću namjere. Prizemljuje i olakšava manifestaciju volje.

Tigrovo oko usidrava promjenu u fizičko tijelo. Koristan je za razrješavanje dilema i unutarnjih konflikata, posebno onih izazvanih ponosom i tvrdoglavošću. Liječi probleme samopodcjenjivanja, samokritike i blokirane kreativnosti.

Uravnotežuje jin i jang magiju i puni emotivno tijelo energijom. Ublažava depresiju i podiže raspoloženja. Podržava djelovanje iz razuma, radije nego iz emocije. Povećava nepovredivost, praktičnost, ispravno korištenje moći. Povećava sreću, donosi blagostanje, često u obliku novca. Pomaže da jasno sagledamo i vidimo stvari bez iluzija.

Karneol je kamen koji prizemljuje i usidrava u sadašnju stvarnost. Stabilizirajući kamen s visokom energijom, odličan je za obnavljanje vitalnosti i motivacije, stimuliranje kreativnosti. Karneol ima sposobnost pročišćavanja drugog kamenja.

Daje hrabrost, potiče pozitivne izbore u životu, odstranjuje apatiju i motivira na uspjeh u poslu i u drugim stvarima. Ovaj kamen pomaže vam da vjerujete sebi i svojim procjenama. Dolazi do srži onoga što vas pokreće, nadilazi negativne okolnosti i potpomaže postojanost.

Mentalno, karneol poboljšava analitičke sposobnosti i pročišćava percepciju. Otklanja irelevantne misli u meditaciji i uključuje sanjare u svakodnevnu realnost. Emotivno, ovaj kamen je moćna zaštita protiv zavisti, bijesa, lošeg raspoloženja, vašeg ili drugih ljudi.

Karneol je pun životne energije i vitalnosti. Njegova zemaljska snaga daje nam motivaciju aktivnijem životu. Budi nas iz letargije, daje vitalnost i pomaže nam pronaći naš životni put. Pojačava kreativnost, individualnost, ublažava ljubomoru, ljutnju i strah. Vjeruje se da je karneol kamen sreće i da ispunjavanja želje, olakšava tugu i štiti od neuroza.

atma.hr – 61
Citrin je jedan od kamenja izobilja. Puni energijom svaki segment života. Štiti auru, čisti čakre, posebno čakru solarnog pleksusa i pupčanu. Aktivira krunsku čakru i pojačava intuiciju. Pročišćava i balansira suptilna tijela, dovodeći ih u harmoniju s fizičkim. Ovaj dinamični kamen podučava kako da otkrijemo i privučemo bogatstvo i napredak, uspjeh i sve dobre stvari.

Ima moć otkrivanja radosti. Ovo je kamen koristan za izmirivanje suprotstavljenih grupa ili obiteljskih nesuglasica. Citrin popravlja samopouzdanje i samouvjerenost i otklanja destruktivne sklonosti.

Pojačava individualnost, poboljšava motivaciju, aktivira kreativnost, potiče izražavanje vlastitog mišljenja. Čini vas manje osjetljivima, posebno na kritiku. Pomaže vam da razvijete pozitivan stav i da na budućnost gledate s optimizmom, krećući se naprijed, umjesto da se držite prošlosti. Pojačava koncentraciju i revitalizira um. Odličan je za prevladavanje depresije, strahova i fobija.

Narukvica – Sunce na zalasku

Ova predivna narukvica je izrađena od perli tigrovog oka (10mm), u kombinaciji s ukrasnom perlom citrina, karneola, s elementima tibetanskog srebra, na posrebrenoj žici.

Tigrovo oko je jak zaštitnički kamen. Karneol nas budi iz letargije, daje vitalnost i pomaže nam pronaći naš životni put. Citrin štiti auru, čisti čakre.

Dužina:19-23 cm

Cijena: 160 kn – Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here