Foto: pixabay.com

Izazovni aspekt Sunca i Neptuna kreira energiju zbunjenosti, rastresenosti, nepovjerenja, a moguća je i pojava tuge pa i strahova. Koliko ovaj aspekt može očarati, začarati, zavesti, toliko može i potaknuti sklonost manipulacijama, kao i bijeg od problema.

atma.hr – 78
Guramo glavu u pijesak, a probleme pod tepih. Lakše zavaramo sami sebe, ali i druge, lakovjerni smo. Čeznemo za nečim što nemamo, a ne vidimo sve ono što imamo i na čemu bismo trebali biti zahvalni.

Mogla bi nas mučiti neizvjesnost ili neka nejasnoća. Obzori su sada magloviti pa budite strpljivi.

Ako ste tužni ili zabrinuti, dopustite tom osjećaju da bude tu, vidite što vam govori. Ako vas netko ili nešto ugrožava, iskorištava, prekoračuje vaše granice, pobrinite se za sebe. Riječ ‘ne’ nekad ima čarobnu moć samozaštite.

Život u mašti ugodniji je od života od stvarnosti, no dugoročno može i zaboljeti, osobito kada maske padnu i pokažu se istine.

Odmorite se, šećite pored vode, uživajte u dugoj kupki, meditirajte. Izbjegavajte društvo onih koji se stalno nešto žale i ništa im nije po volji.

atma.hr – 75Izbjegavajte laži i ne skrivajte istinu, oprezno i s tajnama i tračevima.

Je li ono što vidite ili u što vjerujete iluzija ili je stvarno, moguće?

Osjećaj krivnje može vas potaknuti na ispričavanje, no jeste li uistinu krivi ili je to osjećaj koji živi u vama već jako dugo?

Mjesec ulazi u znak Riba i dodatno će pojačati ovu senzibilnu i ranjivu energiju.

Pripazite u prometu, oprezno s alkoholom, pazite što govorite – neka riječi ne lažu, ne ucjenjuju i ne obećavaju nešto što ne mogu ispuniti.

Julijana Oremović

atma.hr – 78
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here