Dani pred nama su astrološki jako zanimljivi, za neke vrlo produktivni, za druge puni novih saznanja i lekcija.

Uvijek govori dobro o drugima…
Za početak, danas 3.12. Mjesec i Jupiter će se u prijepodnevnim satima naći u na istom stupnju Strijelca. Raste optimizam, velikodušnost, emocije su egzaltirane. Ovo je dobro vrijeme za ispunjenje svojih potreba.

Što vam je potrebno za sreću? Kako možete nahraniti sebe i svoje osjećaje? Dobra iskustva dolaze od putovanja, učenja, povezivanja s udaljenim osobama, putem iskrenog i istinitog dijeljenja s drugima.

Sunce se približava Saturnu u znaku Jarca i riječ je o vrlo karizmatičnom nebeskom spoju. Realno pogledajte na ono što se događa, suočite se s problemima koji vas tište, pokušajte shvatiti zašto su tu.

Ovo je aspekt velike discipline, napornog rada, ozbiljnosti, preuzimanja veće odgovornosti. U narednim danima možete doživjeti zanimljiva iskustva koja će biti vezana uz starije osobe, autoritete, uz prošlost ili neku osobu, situaciju iz vaše prošlosti.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Nekad s ovim aspektom može doći i tjeskoba, strah, osjećaj težine, osjećaj da smo distancirani od onih koje trebamo ili želimo u svojoj blizini. Nekad smo primorani proglasiti kraj, zatvoriti neka poglavlja svog života, oprostiti se od onoga što je bilo.

Postavite novi cilj.

Pronađite snagu i stabilnost u sebi. Sve kreće od nas. Sigurnost u vanjskom svijetu je varljiva, a jedina prava sigurnost je ona koju gradimo u sebi.

Nakon što Sunce krene dalje, u subotu će taj isti Saturn biti posjećen od Mjeseca. Vrijeme je da shvatimo što nam stvarnost poručuje.

Vrijeme je da uočimo što je ono što možemo promijeniti nabolje, a što je dobro prihvatiti kao zadano, barem u ovom trenutku. Neki emocionalni tereti su prisutni, no isto tako i snaga koja nam je potrebna za njihovo prevladavanje.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Ovih dana širom otvorite oči. Promatrajte što vam dolazi ususret. Što možete ostvariti, isplanirati? Koje vrijednosti je dobro čuvati?

Osluškujte i svoje osjećaje i oni vam imaju mnogo za poručiti. Iscijelite se od prošlih iskustava, polako iz dana u dan. I budite blagi i nježni prema sebi. Ne namećite si ciljeve koje trenutno ne možete dosegnuti!

Astrolog: Julijana Oremović

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.