Privjesak od sunčevog kamena obrađen je kao špic, te je brušen sa šest strana.

Karakteriziraju ga prelijepe roskasto-narančaste boje s mješavinom nešto svjetlijih nijansi, s vidljivim sitnim zlatnim točkicama koje su svojstvene ovom mineralu.

Sunčev kamen – čakra privjesak

Privjesak od kristala Sunčevog kamena glatko brušenog u formu špica.

Prednju stranu krasi 7 kristala raspoređenih po bojama čakri.

 Na metalnom obruču se nalazi alkica širine do 5 mm.

Visina: 6–7 cm

Cijena: 110 kn

Više:

Sunčev kamen kristal je koji simbolizira optimizam i vjeru u dobro.

Ovaj kamen pročišćava sve čakre i unosi svjetlost i energiju, te dozvoljava istinskom ja da sretno isijava. Ovo je alkemičarski kamen koji kroz meditaciju u svakodnevni život donosi duboku vezu sa svjetlošću i s regenerativnim moćima sunca.

Sunčev kamen s ljubavlju vraća kontakt onoj drugoj osobi i izvanredno je koristan za presjecanje veza. Ako vam je teško reći “ne” i ako se zbog toga konstantno žrtvujete za druge, trebate imati sunčev kamen uvijek pri sebi.

Emotivno, sunčev kamen djeluje kao antidepresiv i otklanja mračna raspoloženja. Odvaja od osjećaja diskriminiranosti, oštećenosti i napuštenosti. Uklanjajući inhibicije i emotivne probleme, sunčev kamen preokreće osjećaj neuspjeha i pojačava samouvažavanje i samopouzdanje.

Pošto podržava optimizam i entuzijazam, sunčev kamen preusmjerava na pozitivan razvoj stvari. Čak i najnepopravljiviji pesimist reagira na sunčev kamen. Kad se stavi na solarni pleksus, sunčev kamen izvlači teške ili potisnute emocije i transformira ih.

Sunčev kamen stimulira samoiscjeljujuće moći, regulira autonomni nervni sustav i uravnotežuje sve organe. Djeluje na kronično bolno grlo i čireve na želucu, otklanja probleme s hrskavicama, reumatizam i bolove svih vrsta.  Ublažava svaku depresiju.

Sunčev kamen – čakra privjesak

Privjesak od kristala Sunčevog kamena glatko brušenog u formu špica.

Prednju stranu krasi 7 kristala raspoređenih po bojama čakri.

 Na metalnom obruču se nalazi alkica širine do 5 mm.

Visina: 6–7 cm

Cijena: 110 kn

Prethodna objavaNajveći NARCISI Zodijaka – Rangirano: Pogodite TKO je broj 1!
Slijedeća objava22.01. Zagreb – Bioterapija po metodi Zdenka Domančiča
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.