0543203500

Šungit piramida djeluje kao vrlo dobra zaštita od geopatogenog i elektromagnetskog zračenja. Baza piramide je oko 50 x 50 mm, visina je oko 50 mm. Primarno je namijenjena za iscjeljenje prostora. Njeno energetsko polje djeluje i na ljudski organizam.

Piramidu je najbolje postaviti u prostore u kojima najviše boravimo (uz krevet, na radni stol i dnevni boravak). Zbog djelovanja vrlo je bitno da je postavljena u ispravan položaj, tj. piramida mora biti okomito postavljena u smjeru sjever – jug.

Šungit je jedinstven mineral star oko 2 miljarde godina. Kao mineral znanstveno je priznat tek 1992. Šungit sadrži prirodne fulerene, novootkrivenu alotropsku modifikaciju ugljika C (za to otkriće dodijeljena je Nobelova nagrada za kemiju 1996.). Fulereni su otkriveni još jedino u svemiru u prašini zvijezde udaljene 6500 svjetlosnih godina.

atma.hr – 75
Znanstvenici koji su istraživali šungit proglasili su ga za čudotvoran mineral i lijek 21. stoljeća. Jedino nalazište nalazi se u Rusiji, oblast Karelija, gdje je carska obitelj prije 250 godina izgradila lječilište za svoje potrebe.

 Šungit sadrži:

– ugljika  20 – 95%

– silicija  5 – 60%

– aluminija do 4%

– željeza do 3,5%

– magnezija do 3,5%

– kalija do 12%

– sumpor do 1,2%, i  još mnogo mikro i makroelemenata.

Šungit ima izuzetna svojstva. Uništava i apsorbira sve tvari koje su štetne živim bićima, a sve korisno regenerira i koncentrira. Koristi se kao prevencija u liječenju raznih bolesti. Šungit se može upotrebljavati na razne načine i u raznim oblicima kao pomoć u iscjeljivanju čovjeka i prostora u kojem obitavamo.

Poznato je da šungitna voda pomaže kod liječenja raznih bolesti, uključujući astmu, alergije, kardiovaskularne bolesti, bolesti bubrega, bolesti jetre, dijabetes, imunološko propadanje sustava i još mnogo toga.

atma.hr – 75
Šungitna voda je molekularno koloidna otopina hidratiziranih fulerena. Ta je voda očišćena od svih štetnih tvari, pesticida, bakterija i parazita. Jednostavno rečeno – Šungit pročišćava i obogaćuje vodu. Ta voda svakodnevnim korištenjem idealna je za snižavanje visokog krvnog tlaka.

Šungitnu vodu možete napraviti tako što ćete kamen staviti u vodu i ostaviti ga potopljenog najmanje 2 dana. Možete ga ostaviti na suncu ili dodati druge kristale uz njega, ako želite. Moderna znanstvena ispitivanja također su potvrdila njegovo antibakterijsko djelovanje. Dovoljno je dnevno popiti 1-3 čaše ove vode.

Šungit potiče nova iskustva i podržava balansiranje unutarnje proturječnosti i raznih dijelova naše osobnosti. Pomaže nam da lakše donosimo one odluke i planove koji vode kasnijem uspjehu.

Šungit piramida

0543203500Šungit piramida djeluje kao vrlo dobra zaštita od geopatogenog i elektromagnetskog zračenja. Baza piramide je oko 50 x 50 mm, visina je oko 50 mm. Primarno je namijenjena za iscjeljenje prostora. Njeno energetsko polje djeluje i na ljudski organizam.

Baza piramide je oko 50 x 50 mm, visina je oko 50 mm.

Cijena: 449 kn