Dokumentarni serijal Hrvatske televizije “Susreti s autizmom” oblikovan je u pet zasebnih 50-minutnih filmova – epizoda. Scenarist i redatelj Mladen Santrić prikazao je fenomen autizma kroz priče i sudbine većeg broja obitelji i njihove djece.

Zagreb, Split, Hvar, Čiovo, Novi Marof, Nedelišće, Berlin i Danville u Kaliforniji – gradovi su i mjesta u kojima žive protagonisti serijala, a zdravstvena, rehabilitacijska, psihološka i socijalna komponenta njihovog života povezana je autorskom potragom za odgovorom: koliko znamo o uzrocima, prevenciji i oporavku i što možemo učiniti.

1. epizoda: Prava istina

“Svaka istina prolazi kroz tri faze. Prvo je ismijana, zatim oštro osporavana, da bi naposlijetku bila prihvaćena kao samorazumljiva.” Ovo je temeljna misao i nit vodilja epizode koja traga za uzrocima i objašnjenjem porasta broja djece kojoj se dijagnosticira autizam. Film čini dostupnim najnovije podatke i činjenice koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

2012-transformacijasvijesti.com

Prethodna objavaRazotkrivanje tajni piramida – istraga koja mijenja svijet
Slijedeća objavaSvijet treba – tebe!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.