Svakog utorka od 18,30 h u ZdraValu, održavamo redovnja druženja uz prakticiranje Reikija, poneku vježbu tai chija, qi gonga, tretman shiatsu, meditacije, masaže, refleksoterapiju stopala, te razne metode duhovnog i energetskog rada i razvoja pojedinca.

Okupljamo se uz druženje, iscjeljujemo sami sebe te svoju okolini, a samim time i planetu Zemlju!

Također u Zdravalu pružamo usluge pojedničnih Reiki tretmana, raznih vrsta masaže, refleksotrapije stopala, Ritual hodanja po žeravici, Obitljske i sistemske konstelacije…Sve usluge i cjenik možete pogledati na www.zdraval.hr.

atma.hr – 45

Uz to nudimo i mogućnost najma prostora za vas koji bi vašu metodu i tehniku proširili na veći broj ljudi, a ne znate kako i nema te svoj prostor. Tu smo da vam olakšamo uz pravne, organizacijske i iskustvene savjete.

Svima nama koji smo krenuli u ovakav rad je potrebna podrška i pomoć kako krenuti, kako naći klijente, kako registrirati posao , naći prostor te ostale informacije potrebne za lakši, veseliji i radosniji rad.

Svi koji prisustvuju druženju imaju mogućnost, primjenjivati tehniku iscjeljivanja Reiki. Radi se na način da jedan sudionik opušteno leži na masažnom stolu i ostali polažu ruke na njega ili drže u blizini njega gdje doklazi do protoka energije i iscjeljivanja svih sudionika zajedno. Pod vodstvom i nadzorom majstora i učitelja Reikija svi sudionici se kroz praktičan rad uče primjenjivati Reiki, uz otvaranje kanala na rukama te potrebnu inicijaciju u I. stupanj Reikija.

Obzirom da se radi u grupi protok i vibracija energije je puno jača, nego pri individualnom tretmanu te se osobe energetski brže povezuju, konektiraju s Izvorom i dolazi do većih i jačih uvida u određene životne nedoumice, dvojbe, odluke te samim time i do dobivanja traženih odgovora na razna životna pitanja.

Preporuča se bilo kakav oblik donacije za troškove prostora od 20 kn na više, koliko god tko može sukladno vlastitim mogućnostima.

Radi veličine prostora prijave na broj mobitelja: 098 394-318 ili na e-mail: [email protected]

Reiki je tradicionalna japanska tehnika iscjeljivanja rukopolaganjem na klijenta. Koristi za smanjenje stresa i relaksaciju kao i za liječenje. Reiki je također i duhovna praksa. Proces se pokreće aktiviranjem Reiki simbola i polaganjem ruku na način da životna energija teče kroz ljude.

atma.hr – 45

Ime Reiki vodi porijeklo iz japanskog izgovora dva kineska karaktera koja se koriste da opišu energiju. “Rei” (霊) znači duša, duh i “Ki” (気) znači dah, plin ili životna energija.

Reiki se provodi tehnikom “polaganja ruku” na tijelo ili iznad tijela na način da se kanalizira energija Ki. Ta energija je energija univerzalnog duha ili spiritualne prirode (Rei). Kroz dlanove osobe koja primjenjuje Reiki se kanalizira energija koja ima za svrhu da liječi osobu kojoj je ovaj tretman potreban. U Reiki tretmanu potrebno je da pacijent legne na masažni stol i opusti se. Osoba koja kanalizira energiju kroz sebe pokreće svoje ruke blizu i oko tijela primatelja, odnosno pacijenta. Potrebno je da pacijent bude otvoren za ovu vrstu liječenja i za primanje energije da bi liječenje bilo efektno.

Koncept iza Reikija polazi od pretpostavke da postoji nevidljiva sila životne energije u svemiru, bez obzira na nečija vjerska uvjerenja. Ona teče kroz sve nas u različitim stupnjevima i ona je ono što nas čini živima. Ako je vaša životna energija niska, možete se osjećati bolesnima, depresivnim, pod stresom ili tjeskobno, a ako je vaša životna energija visoka, vjerojatno ćete se osjećati zdravo, sretno i energično.

Reiki je u skladu s gotovo bilo kojim sustavom vjerskih uvjerenja.

Tijekom tretmana Reikija klijenti svjedoče o osjećaju nevjerojatne opuštenosti, velike topline i strujanja energije u valovima iz ruku iscjelitelja u njihovo tijelo. Dolazi do uravnoteženja energije u tijelu klijenta, povećava se svjesnost i kreativnost, klijent se u potpunosti iscjeljuje (čini cjelovitim), dolazi do lakšeg oslobađanja emocija, povećava se energija, smanjuje stres i radi se na uzročnoj razini svih vrsta bolesti.

Reiki nema negativnih nuspojava i gotovo nikakvih kontraindikacija, osim što se ne preporuča za slomljene kosti.

Iako Reiki možda ne liječi sve, sigurno može pomoći pri mnogim bolestima.

Veselimo se i radujemo druženju i pozitivnim vibracijama!

Valentina

ZdraVal, Centar probuđene životne energije,
Ulica Ive Tijardovića 18, kod Trgovačkog centra Prečko,
Zagreb
www.zdraval.hr
098 394-318 Valentina
Parking osiguran
Mogućnost dolaska tramvajem broj 5 i 17 (stanica Slavenskog, Prečko) te autobusna linije sa Črnomerca broj 134 do Prečko-terminal