“Ti dugi bijeli mlazovi, oblačne sumaglice na plavom nebu, iz neobilježenih zrakoplova, nisu uobičajeni mlazovi”, rekla je vođa švedske Stranke Zelenih, Pernilla Hagberg.

Kao što je izvijestila putem švedskih novina “Katrineholms Kuriren”, Hagberg se kao prvi veliki politička vođa izjasnila o tom problemu te otvoreno priznala da ove neobične oblačne staze, koje ne uspijevaju tako brzo nestati s neba kao normalni mlazovi aviona (Contrails), su zapravo otrovna mješavina kemikalija, virusa i metala koji se kolektivno nazivaju “Chemtrails”.

Prema Hagbergovoj, zaprašivanje je zajednički pothvat od strane američke središnje obavještajne agencije (CIA) i američke sigurnosne agencije “US National Security Agency (NSA)”, kao i Švedske vlade u svojoj zemlji, u namjeri da mijenjaju atmosferske uvjete putem namjernog zaprašivanja aerosolom. U ovoj opasnoj mješavini aerosola su uključene i razne kemijske komponente, kao što su virusi i virusni fragmenti, a također i metali poput aluminija i barija, za koje je već dokazano da se gomilaju u zalihe voda i tla diljem svijeta.

Normalni mlazovi koji se sastoje od obične vodene pare koja se brzo razvija nakon emisije iz mlaznih motora su daleko drukčiji od Chemtrails-a.

“Sjajno je vidjeti političarku kako privlači pažnju javnosti na ovaj problem i pomaže pridodati vjerodostojnost ovog slučaja u mainstream medijima”, piše J.G. Vibes za “Intel Hub”.

“Nažalost, ovo je politički problem koji zahtijeva mnogo nepolitičkih rješenja”.

 

Pernilla Hagberg

 

Zaprašivanje neba za spas Planete?

Zanimljivo, Ujedinjeni narodi (UN) i razne Bill & Melinda Gates udruge nedavno su bili prisiljeni priznati da se odvijaju takva zaprašivanja, te da emitirane čestice nisu sastavni dio normalnih mlazova aviona. No, njihov izgovor zašto se izvršava zaprašivanje neba Chemtrails-ima je taj da oni nekako pokušavaju spasiti planet od razornih učinaka takozvanog “globalnog zatopljenja”, koji je uvijek prisutan, kao pseudoznanstvena ekološka teorija koja se često koristi kao opravdanje za sve vrste čudnih prijedloga mjera.

U slučaju Chemtrails-a, sve od blokiranja Sunca (njegovog zračenja) kako bi se smanjila prosječna temperatura na Zemlji do namjernog pomicanja vremenskih uvjeta (H.A.A.R.P.) za potrebe neutraliziranja navodnog topljenja polarnih kapa (leda), korišteni su kao izlika za pokušaj legitimiranja posijavanja otrova na našem nebu. Ako ponovo bude izabrana za još jedan mandat, Hagberg kaže da će se nastaviti boriti protiv takvih Chemtrails-a u svojoj zemlji, a za koje ona kaže da su ti napori inicirani i od strane švedske Vlade.

Autor Ivan Abramović

Izvor: 4d portal.com

 

Prethodna objavaTri gune materijalne prirode
Slijedeća objavaEKSKLUZIVNI INTERVIEW: Luky – Sklad s prirodom je pravi put
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here