Svjetlost aure – Mystic Aura narukvica za snagu ljubavi i suosjećanja

324

Svjetlost aure Mystic Aura narukvica za snagu ljubavi i suosjećanjaa 1

Ova predivna narukvica izrađena je u kombinaciji poludragog kamena mystic aura kvarca, dvije vrste gorskog kristala i rozenkvarca. Harmonizira čakre, smiruje, iscjeljuje na svim razinama.

atma.hr – 45

Više:

Gorski kristal odnosno kvarc najsnažniji je iscjelitelj na planetu. Ovaj kristal radi na vibracijskom nivou, prilagođenom specifičnim energetskim potrebama osobe koja ga koristi u svrhu iscjeljivanja.

Kvarc detoksicira i revitalizira tjelesne organe, energetske centre tzv. čakre odnosno djeluje kao “čistač” duše, povezujući fizičku dimenziju s duhom i umom.

Kvarc je također poznat po tome što štedi energiju manifestiranu u bilo kojem obliku (u jednom eksperimentu kvarc je bio pričvršćen za dovod goriva u automobilu – utvrđeno je da je uslijed povećanja iskorištenja potencijala benzina kao organskog pogonskog goriva kvarc utjecao na smanjenje potrošnje istog).

Stimulira imunološki sustav i dovodi tijelo u ravnotežu. Harmonizira sve čakre.

Povećava fizičku sposobnost i usklađuje vas s vašom duhovnom svrhom. Ako se koristi u meditaciji, pomaže odstranjivanju svih smetnji. Na mentalnom nivou pomaže koncentraciji i poboljšava memoriju, te ju “otključava” – pomaže prisjećanju davno zaboravljenog.

Ružičasti kvarc ili rozenkvarc  je kamen bezuvjetne ljubavi i beskrajnog mira. To je najvažniji kristal za srce i srčanu čakru.

Ovaj kamen nam pomaže da pronađemo put do duhovnosti, prema umjetnosti, ponajviše prema glazbi koja potiče njene vibracije i razvija fantaziju, inspiraciju, duhovne kreacije i sposobnost gledanja u budućnost.

Energija ovog kamena donosi otvorenost za nova emotivna iskustva i potiče pružanje nove šanse ljubavi kroz novi partnerski odnos. U postojećim vezama obnovit će povjerenje i harmoniju i potaknuti bezuvjetnu ljubav. Potiče vjernost u ljubavi i prijateljstvu.

Mystic aura kvarc pomaže prilikom meditacije u smislu da je dovodi na viši nivo. On olakšava svjesni kontakt sa anđelima, duhovnim vodičima i našim unutrašnjim glasom. Kristal je koristan za iscjeljivanje na svim razinama, komunikaciju s anđelima i postizanje astralne projekcije.

Podiže svjesnost i pomaže pojedincu da primijeti ljepotu unutar i izvan sebe. Kristal ima sposobnost potaknuti prisjećanja na prošle inkarnacije, kao i kanaliziranje poruka iz viših dimenzija postojanja.

Svjetlost aure – Mystic Aura narukvica za snagu ljubavi i suosjećanja

minni 1Perle mystic aura kvarca, dvije vrste gorskog kristala i rozenkvarca nanizane na gumicu.

Gorski kristal najsnažniji je iscjelitelj. Mystic aura kvarc olakšava svjesni kontakt sa anđelima. Ružičasti kvarc potiče bezuvjetnu ljubav.

Cijena: 160 Kn