I ove godine u Hrvatsku dolazi swami Sri Yogeswarananda Giri, voditelj Karar Ashrama iz Purija i nasljednik Sri Yukeswara Girija i Paramahansa Yoganande, jednih od najvećih duhovnih Učitelja Indije.

Swami Sri Yogeswarananda Giri

Swami će boraviti od 03. do 15. srpnja kod Splita, u Žrnovnici gdje će se unutar navedenog perioda na prostoru Antoničina mlina održati predavanje i inicijaciju u Kriya yogu.

Od 15. do 20. srpnja swami će boraviti na prostoru Zagreba, blizu Samobora gdje će također biti dostupan zainteresiranim za učenje i tehnike Kriya yoge.

Vrijeme navedenih predavanja i inicijacija nije definiran unaprijed već ćemo ga odrediti u skladu sa interesom i potrebama zainteresiranih.

Svi koji žele znati više o oslobađajućoj tehnici božanske Kriya yoge i primiti inicijaciju u istu mogu nas kontaktirati na sljedeće telefone i mailove:

Za Split, Ivan, 095 911 7780, [email protected]
Za Zagreb, Maja 098 565 826, [email protected]

Prethodna objavaMagija kontakta očima: Kada se duše dodiruju i iscjeljuju
Slijedeća objavaKako EFT-tapkanje pomaže kod kronične boli?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.