Program počinje u ponedjeljak 16.11.2020.

Ulaskom u brak većina je vjerovala kako će baš njih zaobići oni problemi koje su vidjeli kod drugih

Nikad nije bilo važnije prepoznati ulogu bračnih odnosa kao ključnu podršku kvalitetnom životu. Za neke bračne partnere problemi u prvoj fazi znaju biti toliko bolni da zbog prevelikih međusobnih razlika često traže izlaz u razvodu.

Što ako vam kažem da je to sasvim normalan proces i da svi kroz njega prolazimo?

Naučit ćete prepoznati u kojoj ste fazi bračnog odnosa te kako možete bračne frustracije okrenuti u svoju korist. Trenutna kriza može biti vaša prilika, a vaš brak mjesto radosti i ispunjenja.

Pogledaj BESPLATNO jednu lekciju

TAJNA SRETNOG BRAKA VIDEO

Kako bismo vas bolje upoznali s programom koji se plaća, pružamo vam mogućnost da BESPLATNO pogledate lekciju “Zašto je važno biti u miru, a ne u pravu”. Ovo je jedna od lekcija programa “Tajna sretnog braka”.

Kome je namijenjen ovaj program

Program “Tajna sretnog braka” najbolje će koristiti svima koji žele:

♦ riješiti bračne probleme
♦ saznati što i kako dalje u braku
♦ unijeti novu energiju u svoj brak i bolje razumjeti sebe i partnera
♦ prepoznati ponašanja koja dovode do problema u braku
♦ učiniti svoj brak otpornijim na krize
♦ donositi odluke koje nisu temeljene na strahu
♦ imati bolju povezanost s partnerom
♦  saznati kako osnažiti sebe

*Ako tražite individualan razgovor ovaj program nije za vas.

Sadržaj programa

Program se sastoji od 15 lekcija. Lekcije traju oko desetak minuta i možete ih gledati bilo kada u danu. Program možete gledati sami ili s partnerom.

TAJNA SRETNOG BRAKA SLICICE

Autorica programa “Tajna sretnog braka”

Moje ime je Karmen Kmetović Prkačin, psihoterapeutkinja, spisateljiica i vlasnica UMUS savjetovališta te autorica knjiga Vodič za sretan brak i Vodič kroz razvod.

U braku sam više od 14 godina, majka sam dvoje djece. U svom savjetovalištu često radim s parovima koji žele unaprijediti partnerske odnose. O braku sam se usudila pisati u svojim knjigama, a danas i govoriti kroz program “Tajna sretnog braka” upravo iz spoznaje da meni brak JAKO DOBRO STOJI.

Neki ljudi su talentirani u nogometu, neki u jezicima, a ja sam talentirana za bračni odnos. Uvijek sam pronalazila načine kako frustracije pretvoriti u prilike vodeći računa da partner i ja budemo sretni. Nastojala sam davati partneru slobodu izbora želeći da sa mnom bude zato što želi, a ne zato što mora.

Ako ste se nedavno vjenčali ili ste već duže razdoblje u braku/vezi ili možda razmišljate o kraju, ili jednostavno tragate za smislom, ovaj program će vam pomoći riješiti bračne probleme.

Što će vam donijeti ovaj program?
Program je osmišljen s ciljem da imate bolje odnose s partnerom, rodbinom i sa sobom.

Znat ćete na vrijeme prepoznati ponašanja koja su toksična i koja vode u bračnu krizu i saznati kako njima upravljati. To će ojačati vaše samopouzdanje pa ćete lakše postići mir i ispunjenost.

Cijena

295 kn
Jednokratno plaćanje
Jednokratnom uplatom omogućen je neograničen pristup programu (sve dok program postoji na platformi mojPUT).

Kupnjom programa “Tajna sretnog braka” dobivate:
♦ 
više od 170 minuta video sadržaja kroz kratke dnevne lekcije
♦ 15 lekcija koje služe da se naučeno primijeni u praksi odnosno u bračnom odnosu
♦ članstvo u zatvorenoj Facebook grupi (ako želite)
♦ PDF priručnik, radni materijal koji sadrži sažetak svake lekcije s prostorom za vođenje bilješki i zapisivanjem promišljanja tijekom ispunjavanja zadataka kojim završava svaka lekcija.

kupi

Program “Tajna sretnog braka” počinje u ponedjeljak 16. 11. 2020. godine. Svaki dan se otvara nova lekcija koju možete pogledati bilo kada u danu.

Zamislite kako biste se osjećali kad biste znali kako dalje u braku ili vezi… kad biste znali kako unijeti novu energiju u odnos i postići skladnost s partnerom…

Česta pitanja

Gdje se održava program “Tajna sretnog braka”?
Program se u potpunosti održava ONLINE, odnosno tamo gdje se nalazite. Sve što vam treba je internetska veza i mobitel (ili računalo).

Kada počinje program “Tajna sretnog braka” ?
Program počinje 16. 11. 2020. (ponedjeljak). Ako tijekom programa propustite neku lekciju možete je pogledati u bilo kojem trenutku trajanja programa kao i nakon završetka programa.

Koliko dugo traje program?
Program se sastoji od 15 lekcija. Svaka lekcija traje desetak minuta. Program traje ukupno 21 dan.

Moram li program gledati s partnernom?
Program možete gledati sami. Ako je vaš partner zainteresiran, možete program gledati zajedno.

Što znači da polaznici započinju s programom na isti dan?
To znači da će svi oni koji kupe program, početi s programom istog dana (16. 11. 2020.). Svaki sljedeći dan se otvara nova lekcija koju možete pogledati bilo kada u danu.

Mogu li gledati lekcije nakon završetka programa?
Da. Video lekcije ostaju dostupne polazniku i nakon završetka programa.

Kako izgleda program “Tajna sretnog braka”?
Program se sastoji od 15 lekcija. Svaka lekcija traje desetak minuta. Svaki dan se otvara nova lekcija koju možete pogledati bilo kada u danu. Ako želite možete se pridružiti zatvorenoj Facebook grupi. Dobivate i PDF priručnik koji služi za bolje razumijevanje i praćenje programa.

Čemu služi zadatak na kraju lekcije?
Na kraju svake lekcije autor predlaže akcijski korak kako biste naučeno primijenili u praksi. Taj zadatak služi da s primljenim informacijama nešto napravite. Promjena navika moguća je jedino ako ste svjesni postojanja navike i ako je želite promijeniti. Da biste to ostvarili nije dovoljno nešto čuti ili pročitati. Potrebno je o tomu razmišljati, donijeti neku odluku i početi je primjenjivati. To je važnost i uloga zadatka. On služi upravo tomu. Vaše bavljenje zadatkom nije obaveza. To je put koji vas preko zadatka vodi prema novim spoznajama, promjeni stava ili ponašanja, i na kraju dovodi do boljeg ja, a to ujedno znači i do boljeg odnosa s partnerom.

Čemu služi PDF priručnik?
PDF priručnik služi kao podrška polaznicima u boljem razumijevanju lekcija. Za svaku lekciju programa, napravili smo u priručniku njen sažetak, predviđen prostor za vođenje bilješki tijekom slušanja programa te prostor za rad na zadatku kojim završava svaka lekcija.

Čemu služi zatvorena Facebook grupa?
Zatvorenoj Facebook grupi možete se pridružiti ako želite. Grupa ima svrhu podrške polaznicima u razumijevanju pojedinih lekcija te služi kao sigurno okruženje putem kojeg se možeš povezati i izmjenjivati iskustva s ljudima koji se nalaze pred sličnim životnim izazovima.

Postoji li mogućnost povrata novca?
Ovaj program ima potencijal u potpunosti promijeniti vaš odnos s partnerom nabolje. Ipak, ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni dobivenom vrijednošću, moguć je povrat vašeg novca unutar 14 dana nakon početka programa.