Foto: stocksnap.io

52
Recimo da slušate radio u automobilu i ne sviđa vam se glazba koju slušate, što ćete učiniti?

Promijenit ćete kanal, naravno! Ono što mnogi ljudi ne shvaćaju je da možemo na isti način preuzeti odgovornost za naše živote.

Ne sviđa vam se život koji vidite pred vama? Promijenite svoju frekvenciju. Promijenite kanal svog života.

Za uspješno korištenje „Zakona privlačnosti“ ključno je znati kako povećati svoju emocionalnu frekvenciju. No, što je to  naša “frekvencija” i kako bismo je trebali podići?

39

Svi smo sastavljeni od energije

Sve u ovom svemiru, uključujući i vas, sastoji se od energije. Naše misli su također energija. To je ta energija na koju svemir stalno reagira u nastojanju da se uskladi s energijama koje projiciramo i širi se na nju kako bi nam pružio više tog istog. To je naša ‘frekvencija’.

To je uzrok i način djelovanja ‘Zakona privlačnosti’ – svemir se usklađuje s našom ‘frekvencijom’ kako bi nam pružio više tog istog – i zato je važno raditi na podizanju naše frekvencije.

Kada se napunimo negativnim energijama i emocijama kao što su strah, bijes, tuga ili opći pesimizam – naša frekvencija je spuštena i svemir se može proširiti samo na to, pružajući nam još više negativnosti u našim životima.

Međutim, kada nastojimo podići našu frekvenciju s mislima i djelima pozitivnosti i ljubavi – naši životi postaju radosniji i ispunjeni ljubavlju.

75Lako je podići svoju frekvenciju – samo je trebate prestati spuštati

Nije problem podići svoju frekvenciju – kada smo u našem pravom stanju, naša frekvencija i energija uvijek teži biti najviša i najpozitivnija što može. Međutim, brige svakodnevnog života utječu na nas i  naša emocionalna frekvencija se spušta.

Vi ste na vašoj najčišćoj, najvišoj frekvenciji kada jednostavno pustite stvari da budu onakve kakve trebaju biti i kada počnete slušati sami sebe.

Da biste to učinili, sve što morate učiniti je otpustiti otpor, prestati davati pažnju svemu lošem u svom životu i umjesto toga, skrenuti fokus na sve dobro što se događa u vašem životu.

Ovdje su samo neki od načina na koje možete osloboditi i podići svoju frekvenciju:

52
Slušajte svoje misli

Umijeće sreće doista leži u samosvijesti i sposobnosti pažljivog slušanja svojih misli. Jesu li vam misli pozitivne ili negativne? Ako su negativne, kako ih onda možete pretvoriti u pozitivne?

Sljedeći put kada osjetite da je vaša frekvencija niska, odvojite trenutak i poslušajte svoje misli. Ako razmišljate o nečemu što vam se ne sviđa, okrenite stvari i samo počnite misliti o nečemu što želite.

Duboko dišite

Kada dišemo duboko, osjećaj smirenosti i blagostanja širi se našim tijelom. Svi mi možemo zastati i nekoliko puta duboko udahnuti.

Dakle, nije važno gdje i kada, kada osjetite da ste preplavljeni negativnošću, samo zastanite i nekoliko puta duboko udahnite i izdahnite.  Trebali bi trenutno osjetiti olakšanje  i na taj način odmah možete povećati svoju frekvenciju.

39

Radite nešto što volite

Ukoliko želite emitirati svoju najveću moguću frekvenciju, strast i sreća su ključni. Ove dvije emocije kanaliziraju najveće razine pozitivne energije koje možemo emitirati. Kada se pojavljuje osjećaj potpune sreće i radosti, nema mjesta za negativnu energiju u vašem životu.

Dakle, učinite nešto zabavno! Odvojite malo vremena svaki dan i radite nešto što volite. Učinite to i vaša frekvencija će biti oslobođena  i letjeti će do najviših visina.

Meditirajte

Meditacijom možete isprazniti svoj um od svih misli –  i negativnih i pozitivnih.

Dakle, svaki put kada meditirate, vaša energija se vraća u neutralno stanje, a vaša frekvencija raste do višeg stanja kojem neprestano teži.

75Drijemajte

Slično kao i kod meditacije, kada spavamo naš um se očisti od mnogih misli i emocija koje utječu na našu frekvenciju. To mu omogućuje da se prirodno vrati u svoje visoko vibracijsko stanje.  Dakle, ukoliko shvatite da se ne možete otresti  negativnih emocija i osjetite kako vam se frekvencija spušta – zašto si ne bi priuštili drijemež?

Kao što većina nas već zna, svi se obično osjećamo mnogo bolje nakon što odspavamo – a to je rezultat vraćanja naše frekvencije na njene prirodne visine.

***

Kako ćete znati jeste li uspjeli podići svoju frekvenciju? Znat ćete – jer ćete se osjećati dobro! Podižemo frekvenciju kako bi postigli veću sreću sa ‘Zakonom privlačnosti’, a cilj svega je osjećati se  odlično.

Što se bolje osjećate, to je vaša frekvencija viša; a što je viša vaša frekvencija, to se bolje osjećate.

Dakle, slušajte sebe i radite ono od čega se osjećate dobro. Uskoro, vaša će frekvencija biti konstantno visoka i shvatit ćete kako upoznajete sve bolje i bolje ljude, imate sve bolja iskustva i mogućnosti.

Izvor: thelawofattraction/Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr 

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 26.03.2018.
Slijedeća objava17.04. Split – Otvoreno predavanje: Osobna Moć – sloboda kreiranja života kakvog želim
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.