Peterodnevni retreat,  u Splitu 15.-20. srpnja 2018.

5 dana opuštenog aktivnog ljetovanja – ritam, meditacija, tijelo, glas i TaKeTiNa s Taniom Bosak i prof. Astrid Bossahard

Što je TaKeTiNa?

TaKeTiNa je čisti ritam i meditacija, istančana transformacia i originalni proces upotrebljavanja glasa i tijela. Ne zahtjeva nikakvo glazbeno iskustvo. Nevjerojatno je zaigran i veseo način ulaska u arhetipske temelje ritma koji postoji u svim glazbama.

Poliritmovi i međuritmovi formiraju temelj procesa u korištenju tijela koji udaranjem stopala o zemlju, pljeskanjem i pjevanjem generira kompleksan i bogat ritmički zbor koji dovodi učesnike u stanje relaksacije, unutarnjeg prisustva i svjesnosti.

Taj proces predstavlja mogućnost za veselu, spontanu, samopromatrajuću glazbenu ekspresiju, refleksiju i vrijeme odmora.

Ovaj petodnevni format dozvoljava vrijeme integracije dubljeg ulaska u relaksaciju kao i proširenje mogućnosti ulaska u dublju svjesnost čovjekovog glazbenog i humanog potencijala. Reatret također uključuje rad na tijelu, disanju, meditaciji sa frame bubnjevima. U raspored se uključuju i popodnevne šetnje plažom i prirodom kao i noćno razgledavanje prekrasnog grada Splita.

Od nedjelje 15.7. 18.30h do petka 20.7. 13.30h.

Mediteranski institut za istraživanje života
Meštrovićevo šetalište 45
21000 Split
Retreat je ograničen na 30 polaznika.

http://www.taniabosak.com/5-day-taketina-meditation-retreat—croatia.html
Kontakt: [email protected]

Prethodna objavaKad ste pod velikim stresom i dosta vam je svega, uradite ove tri stvari!
Slijedeća objavaSvjetlost aure – Mystic Aura narukvica za snagu ljubavi i suosjećanja
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.