Foto: pixabay.com

Ovaj Mladi Mjesec donosi postignuća koja se najviše odnose na posao i karijeru, položaj u društvu i učvršćivanje osobnog autoriteta. Mladi Mjesec biti će u konjunkciji s Plutonom, planetom moći, transformacije, izdizanja iz pepela i pretvaranja u Feniksa. Stoga u noći tamnog Mjeseca s utorka na srijedu (12. na 13.01.) možemo transformirati sve one obrasce koji nas sprječavaju da postignemo ugled u društvu, autoritet, uspjeh u poslu i karijeri, ali i sve ono što nas sprječava da se uzdignemo na duhovnom putu i spoznaji.

atma.hr – 78
Jarac je najviša točka na nebu, najveće postignuće u životu, bilo materijalno bilo spiritualno koje je predstavljeno kroz simbol znaka Jarca – planinsku divokozu koja se penje na najviši vrh planine zaobilazeći sve prepreke što joj se nađu na putu.

Ovdje ostvarenje ciljeva više nije neka apstraktna točka u budućnosti kojoj osoba teži već, konkretno ostvarenje životnih postignuća. Jarac kao posljednji zemaljski znak omogućuje uzemljenje ciljeva i ostvarenje svojih vrijednosti i htijenja unutar društva.

Dakle, Jarac je taj koji donosi krajnje postignuće, materijalizaciju svih naših želja. Za takvo ostvarenje  potrebna je odgovornost, predanost, posvećenost, organizacija, radišnost – sve karakteristike povezane uz znak Jarca.

Zato se Jarac i njegov vladar Saturn povezuju sa starošću gdje osoba ubire plodove vlastitog rada i postignuća. Dakako, idealno bi bilo da se ne radi samo o materijalnim postignućima, nego da se bogatstvo manifestira i kroz bogatstvo duha.

Jarac je znak koji počinje u trenutku zimskog solsticija, kada je tama najveća. Ali nakon tame rađa se sunce, svjetlost koja vodi istinskog tražitelja na njegovom spiritualnom putu. Ta svjetlost nerijetko je u religijama, kako pretkršćanskim, tako i u kršćanstvu predstavljena rođenjem Malog Boga – Božića. Koji onda nadahnjuje pojedinca paleći njegovu unutarnju vatru spoznaje.

atma.hr – 75Jarac predstavlja našu karijeru, poziciju, odgovornost, tradiciju, zakone, društvene norme i ograničenja koja se moraju usvojiti da bi netko bio prihvaćen u zajednici u kojoj živi. Kad ograničenja ne bi bilo, osoba bi se samo Jupiterski neobuzdano širila i ne ni mogla stati, ali zato je tu Jarac i postavljanje granica unutar kojih je poželjno djelovati.

Ponekad se mora ostati saturnovski hladan, čvrst i predan, discipliniran, bez prepuštanja emocijama, kako bi postigli poziciju i sami sebe ostvarili unutar društva.

Zato ovaj Mladi Mjesec donosi postignuća koja se najviše odnose na posao i karijeru, položaj u društvu i učvršćivanje osobnog autoriteta. Mladi Mjesec biti će u konjunkciji s Plutonom, planetom moći, transformacije, izdizanja iz pepela i pretvaranja u Feniksa.

Stoga u noći Tamnog Mjeseca s utorka na srijedu (12. na 13.01.) možemo transformirati sve one obrasce koji nas sprječavaju da postignemo ugled u društvu, autoritet, uspjeh u poslu i karijeri, ali i sve ono što nas sprječava da se uzdignemo na duhovnom putu i spoznaji.

atma.hr – 78
Možemo koristiti jednostavnu tehniku ispisivanja na komadić papira svih negativnih obrazaca, prepreka i svega što ne želimo u životu, te ritualno spaljivanje tog papirića.

Ovaj Mladi Mjesec najpozitivnije će djelovati na Bikove, Djevice, Jarce, Škorpione i Ribe, kako i one koji imaju naglašene planete u ovim znakovima. A negativno će utjecati Vage, Ovnove i Rakove (i one koji imaju naglašeni neki od tih znakova) pa će se oni morati dodatno potruditi oko prepreka na putu.

Irena Dumančić Baranja

112 ZNAKOVI

Znakovi

Tajni jezik univerzuma

Laura Lynne Jackson, učiteljica, govornica i medij, svoje darove koristi za komunikaciju s ljudima koji su napustili ovaj svijet. Iako su njezine sposobnosti izuzetne, u ovoj nam knjizi objašnjava kako smo svi mi povezani s drugom stranom te svakodnevno primamo znakove od naših voljenih koji su preminuli, naših duhovnih vodiča i Božje energije koji nas usmjeravaju i čine dio univerzalnog tima svjetlosti.

Ova knjiga donosi priče ljudi koji su otvorili srce i um za primanje znakova i otkrili istinu univerzuma – da nitko od nas nije sam i da smo svi međusobno povezani. Iako u svojim životima često ne vidimo mnoge čudesne i prekrasne istine, uz suptilan, ali smislen pomak u svojoj percepciji možemo naučiti tajni jezik univerzuma i nazrijeti svjetlo u tami.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here