Pozivam vas na sljedeći Ecstatic Spirit Dance pod nazivom Tantric Ecstasy na kojem ćemo otkrivati što znači biti intiman sa sobom, drugima i dijeliti ekstazu života dok život kroz nas slobodno teče! Bit će plesa, vježbi u parovima, masaže i rastapanja kroz koje će se oslobađati naše uvjetovanosti i sve što nas sprečava da živimo Ekstatičan život!

Ova vrsta rada s tijelom omogućava otpuštanje dubokih nesvjesnih programa, boli, trauma i svega onoga što je potisnuto i zabilježeno u našem tijelu kao informacija/energija koja sprečava slobodan protok života, osjećaj lakoće, slobode, uzbuđenja, ljubavi i ograničava nas da živimo sav svoj potencijal!

SLAVIMO ŽIVOT!

Ponesite ugodnu, slojevitu odjeću, poveze za oči, bočicu vode i neku vama svetu/dragu stvar koju ćemo položiti na oltar (kristal, cvijet, ceremonijalni cacao, svetu figuricu…) i koju ćete kasnije posvećenu ponijeti kući.

Prijave obavezne! Broj ljudi ograničen. Javite se što prije!

03.10.2021. nedjelja, TANTRIC ECSTASY – Ecstatic Spirit Dance 10-13h Studio Chekhov, Gajeva 10., Centar Zagreba

Cijene: 250kn za ranije prijave, 300kn na dan radionice. Popust za sve koji su prijavljeni na listu  Solar Spirit-a. Ako otkažete radionicu u zadnji čas (na dan radionice) potrebno je uplatiti 50% cijene.

Info i prijave: [email protected]

+385(0)91520 6461 Iva
www.solar-spirit.net

Facebook event