U nedjelju, 7.5. u Rijeci družimo se tapkajući kroz dvije radionice. Odtapkajmo krivnju  i Tapkanje za sve – radionica osnovnog tapkanja

ODTAPKAJMO KRIVNJU

Od 10:00 do 13:00 četverosatno vođeno tapkanje na temu krivnje. 

Krivnja, ta emocija koja nas proždire do dubine našega bića vrlo je česta pojava. Uz strah redovno je na repertoaru svakoga dana. Krivimo se za sve što nam može pasti na pamet i ta krivnja zna biti toliko jaka da nam do kraja uništi samopouzdanje.

Čemu nam služi krivnja?

Krivnja nam služi za samokažnjavanje. Kada mislimo da nešto što radimo, iako nam naše srce i naše tijelo govore da je to ispravno, ali društveno je neprihvatljivo javlja se krivnja. Kada smo sebe stavili ispred drugih i onda se javlja, iako nema potrebe za tim. Kada brinemo krivi smo jer brinemo, kada ne brinemo krivi smo jer ne brinemo. I vrtimo se u tom krugu krivnje koji malo pomalo uništava našu osobnu moć, naše samopouzdanje, našu vjeru u sebe…

Što je drugačije od krivnje?

Kada shvatimo da za ništa što nam se dogodilo, za ništa što smo rekli, napravili ili pomislili nismo krivi počinjemo prihvaćati odgovornost za te situacije i osvještavamo to da smo uvijek radili najbolje što smo znali i umjeli.

Za koga je ova radionica?

Ova radionica je za sve one kojima je osjećaj krivnje prisutan u svakodnevnim postupcima, koji osjećaju krivnju kada naprave nešto za sebe i koji osjećaju krivnju kada ne naprave. Koji misli da je svaki njihov postupak kriv, a ako ne učine ništa da su i onda jednako krivi.

Ako imate problem s krivnjom i ona vas izjeda i stvara vam problem, onda je ova radionica idealna za vas.

Čim priznate da se osjećate krivnju, emociju kao takvu, umjesto da ju potiskujete ili uljepšavate i nakon toga je otpustite i preobrazite u emociju koju želite imati osloboditi ćete se krivnje.

Kotizacija iznosi 260,00 kn. Zbog ograničenog broja sudionika na maksimalno 10 obavezna je rezervacija mjesta na [email protected]
TAPKANJE ZA SVE – NAUČI TAPKATI

Od 17:00 do 20:00 

Radionica tapkanja, popularne metode EFT koja je promijenila živote tisućama ljudi prvi puta u Hrvatskoj u ovakvom jednostavnom i pristupačnom  konceptu učenja. Jer EFT i je jednostavna, pristupačna tehnika koja je od samog tvorca Garyja Craiga zamišljena kao dostupna svima za svakodnevnu samopomoć i svi ju možemo razumjeti i prakticirati sami kod kuće.

 
Želite li se riješiti stresa, anksioznosti, viška kilograma, loših navika,bolova svih vrsta?
Želite li popraviti vašu sliku o sebi, imati bolje rezultate u sportu i poslu?
Želite li biti motivirani, fokusirani, popraviti odnose s ljudima oko sebe, podići vaše samopouzdanje, samopoštovanje?
Ako je ijedan odgovor na ovo pitanje DA, onda je tapkanje (EFT) prava metoda za vas. Jer tapkanje je metoda energetske psihologije koju možemo koristiti na svim područjima našega života. Bilo da želimo otkloniti negativne emocije ili poboljšati rezultate, samopouzdanje, uspjehe.

Tapkanje je jednostavna tehnika koju kada pravilno primjenjujete postižete zapanjujuće rezultate u vrlo kratkom vremenu. Tehniku je lako naučiti, dovoljno je tri sata kako biste naučili osnove koje možete primjenjivati svakodnevno, a za to vam treba svega nekoliko minuta.

 Na radionici učimo sve točke na koje tapkamo i kako najbolje tapkati, kako samostalno sastaviti postavkuza tapkanje, kako se emocionalno uključiti u tapkanje da iz njega izvučemo najviše i najbolje za nas u trenutku kada nam to najviše treba.

Kada prođete ovu jedinstvenu radionicu tapkanja moći ćete samostalno tapkatina vaše svakodnevne izazove, probleme i sve ono što u vama izaziva negativne emocije, a naravno naučiti ćemo i neke od trikova kako bi bili što uspješniji u tapkanju i detektiranju pravog problema za tapkanje.

Svaki polaznik radionice dobiva detaljnu skriptu koja je od velike pomoći u prvim danima samostalnog tapkanja, i audio program s detaljnim pitanjima koja su usmjerena na razna područja života kako bi lakše i bolje odredili na čemu točno i kojim redosljedom raditi.

Radionica “Tapkanje za sve” je osim u Zagrebu održana i u Zadru, Splitu, Osijeku, Rijeci, Dobrinju, Novom Sadu..,

 Također kada uspješno završite ovu jedinstvenu radionicu imate priliku  jedan puta mjesečno sudjelovati na grupnim tapkanjima gdje kao grupa tapkamo na naše zajedničke probleme.
 Kotizacija za radionicu iznosi 300 kn.

Radionice se održavaju na adresi Krešimirova 8, Rijeka, prostor Udruge Gestalterija.

Radujem se susretu,

Danijela

Danijela Medaković
EFT praktičar & Life coach
095 7421 162
[email protected]
www.tapkanje.eu
www.danijelamedakovic.com
Prethodna objava10 savjeta za jačanje volje
Slijedeća objavaKako karma određuje naše novo tijelo: Način seljenja duše
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.