Poruka za travanj i poklon najbržim čitateljima

Poruku za mjesec Travanj analiziram kroz tarot kartu Car.

Car je peta karta Velike arkane tarota, a obilježena je brojem 4.

Car predstavlja muškarca kojeg krasi energija moći i snage. On je alfa mužjak koji suvereno vlada svojim carstvom i daje naredbe svojim podanicima – što mu daje izuzetni autoritet. Car pruža sigurnost jer je odgovoran i lojalan, a krase ga i osobine poput iskrenosti, samodiscipline i mudrosti.

Stvarati red, davati naredbe i držati sve pod nadzorom njegove su glavne karakteristike. Veoma je objektivan i fokusiran na rješavanje eventualnih problema s toga uvijek radi plan prije nego što krene u akciju. Razborit je, uravnotežen, nosi ispravne životne stavove i veoma je inteligentan. Nameće autoritet gdje god stigne pa je to ujedno i pokazatelj da mu nedostaje fleksibilnosti. Previše je krut u svojim razmišljanjima. Car zapravo očekuje da ga drugi slušaju i da prate njegove zapovjedi. Veoma je ozbiljan i nikako ne podnosi autoritet jer uvijek želi imati vodeću ulogu. Ima sposobnost da iz nereda stvara red, on koordinira, organizira, postavlja pravila i drži kontrolu nad svime.

Poruka koju CAR nosi za Travanj je red – rad – disciplina!
Travanj je mjesec u kojemu bismo trebali stvarati ravnotežu, red i samodisciplinu. Kao što Car najprije radi plan, a tek onda kreće u akciju, mi bismo trebali isto…

Zapitajmo se što želimo i što nam nedostaje. Popričajmo sa sobom postavljajući si pitanja – Što želim? Što ne želim? Kako da stvorim ravnotežu u životu? Koji segment života sam zanemario? Osjećajmo poruke svojega unutarnjeg glasa.

Postavimo si neka temeljna pitanja, kako bi spoznali kojim ćemo smjerom krenuti. I onda – krenimo u razradu plana koji treba biti veoma objektivan i u skladu naših mogućnosti. Jedino tako možemo realizirati svoje zamisli. Travanj je plodan mjesec za koordinaciju i stvaranje, no bitno je da osjetimo pravi trenutak za djelovanje. Sve dobre osobine cara uzmimo kao uzor u ovome mjesecu. Samodisciplina, predan rad i temeljitost neka nam budu moto koji će nas voditi kroz mjesec.

Kao što to priliči Caru a i broju 4 koji označava tu kartu – bez rada, napora i truda nema ni rezultata!

Dobro je potruditi se iskoristiti ove dobre aspekte Travnja kako bi unaprijedili naš život i obogatili ga redom koji nam, u posljednje vrijeme, tako često izmiče…

Prve dvije osobe koje lajkaju stranicu (www.facebook.com/TarotGalaxy) i jave se u inbox sa svojim datumom rođenja pokloniti ću analizu osobnog numerološkog aspekta za mjesec travanj.

www.facebook.com/TarotGalaxy
Prethodna objavaZašto treba voljeti svoje tijelo?
Slijedeća objavaEnergija života i prestanak patnje
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.