LAV – SNAGA

Lav predstavlja Tarot Kartu SNAGA

Vi ste vrlo strastvena i borbena osoba. Imate mnogo energije! Izdržljivost, odlučnost, suosjećanje, energičnost i vodstvo – neke su od vaših glavnih osobina.

Čvrst karakter kojega imate često može biti kamen spoticanja, ponekad nemate dovoljno strpljenja kako biste priveli vlastite ideje do realizacije.

Energiju koju imate jer dar kojeg biste trebali konstruktivnije iskoristiti.

78
SOVA – MUDROST

Sova predstavlja Tarot Kartu SVEĆENICA

Vi ste tajnovita i introvertna osoba. Skloni ste mnoge stvari držati duboko u sebi. Ne volite dijeliti svoju intimu sa drugima. Teško se otvarate i ponekad vam je potrebno dugo vremena da se nekoj bliskoj osobi posve otvorite. Jako ste analitični i veći dio dana prolazi vam u razmišljanju. Suosjećajni ste, dobar slušatelj i davatelj podrške drugima. Rođeni ste savjetnik!

Pripazite da se previše ne zatvorite u sebe i da iskoristite svoje talente koji su vezani uz pomaganje drugima.

….

KORNJAČA – SIGURNOST

Kornjača predstavlja Tarot Kartu CAR

Vi ste dostojanstvena i odgovorna osoba. Volite voditi zadatke do kraja. Poštujete pravila i obaveze. Volite da sve bude na vrijeme i onako kako ste si, u početku, zadali. Disciplinirani ste i ozbiljni. Volite osjećaj sigurnosti i nosite jak osjećaj odgovornosti.

Svijest o tome kako postoji svijetlo i tama – stvara vam strah od neuspjeha. Pripazite na svoje strahove da vas ne preuzmu i ponekad si dozvolite da se malo opustite i zabavljate!

77

MAJMUN – STVARANJE

Kornjača predstavlja Tarot Kartu CAR

Vi ste osoba koja voli biti dominantna. Koja rado započinje stvari i svu svoju energiju usmjerava na stvaranje. Volite oko sebe imati inteligentne, aktivne i zanimljive ljude. U društvu možete biti krajnje komunikativni i zabavni.

Važno je da ustrajete u materijalizaciji svojih ideja. Skloni ste, u procesu, malo zalutati i previše se odmaknuti od zadane putanje. Pa je fokus nešto na čemu trebate poraditi!

www.facebook.com/TarotGalaxy

78
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.