Znanje o seksualnosti, seksualnoj energiji i drevnim vještinama vođenja ljubavi je kod nas, a i u svijetu, još uvijek tabu tema iako je to nešto što koriste baš svi ljudi tokom većine svog života. Život na Zemlji bi bio puno ljepši kada bi svatko od nas bio otvoren, nesputan, zdrav i kad bi svi znali kako u potpunosti zadovoljiti sebe i partnera. Život bi nam bio puno sretiniji kad bi svatko od nas imao ekstatičan život i ekstatičan seks.

U društvu prevladava mišljenje da su seksualnost i seksualni život intimna stvar o kojoj se puno ne priča i o kojoj se nema šta naučiti jer sve već znamo. I ja sam mislio isto dok nisam otkrio sasvim suprotnu istinu… Seks i seksualnost su prirodni i neizostavni dio našeg bića i o tome se ima itekako puno za naučiti. Štoviše, već tisućama godina postoji znanost koja se time bavi i koja zna kako probuditi, pojačati i uravnotežiti životnu, stvaralačku energiju koja oblikuje i naš seksualni život, ali i život u cjelini.

Spomenuta znanost zove se Tantra i puno je opširnija i sveobuhvatnija nego što možete zamisliti. Sastoji se od teoretskog znanja i tehnika za aktiviranje i jačanje seksualne energije. Cilj Tantre je oslobođenje ili prosvjetljenje, a sretan život i fantastičan seks samo su nagrada za trud koji smo uložili da senzualiziramo svoj um i tijelo i pojačamo životnu energiju koju koristimo za vrijeme seksa.

Početkom veljače 2018. u studiju Jogin kreće novi tečaj OSNOVE TANTRE. Tečaj se sastoji od 6 radionica koje traju po 3 sata i održavaju se svaka 2 tjedna. Radionice će se, prema dogovoru sa polaznicima, održavati petkom ili subotom u večernjim satima u studiju Jogin, Perjavica 48 u Stenjevcu. Na radionicama se osim teoretskog znanja uče i praktične tehnike za aktiviranje i kontrolu seksualne energije koje je potrebno samostalno prakticirati u periodu između dvije radionice.

Obzirom da se radi o moćnoj energiji za čije nesmetano kolanje po tijelu je potrebno imati čiste energetske kanale svaki polaznik tečaja na poklon dobiva hipnozu I AM ENOUGH (Marisa Peer) koja efikasno uklanja strahove i druge energetske blokade vezane uz osjećaj manje vrijednosti koji je u većoj ili manjoj mjeri prisutan u svima nama. Hipnoza I AM ENOUGH je 1.000 kn vrijedan iscjeliteljski alat koji će i bez Tantre učiniti pozitivna čuda u vašem životu.

Cijena tečaja OSNOVE TANTRE je 1.800 kn i može se platiti u tri rate. Broj polaznika je ograničen na 10, a upisi traju do popunjenja grupe. Informacije i upisi na 099/8383-514 ili na [email protected].

Pozivam vas da nam se pridružite i da život učinite još boljim i još intenzivnijim iskustvom. Dobrobiti od prakticiranja tantričkih vježbi su neizmjerne, od boljeg mentalnog i fizičkog zdravlja, preko veće razine energije i bolje koncentracije, do nevjerojatnog seksa i sretnog života.

Tu smo za vas i zbog vas!

Puno pozdrava,
Krešo

http://studiojogin.hr/tecaj-osnove-tantre-2/

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.