Intenzivni četveromjesečni trening za osobni rast i razvoj s naglaskom na energetskom radu.
Putovanje kroz čakre – rast i razvoj kroz tematiku čakri.

Naučite kako upravljati svojim energetskim sustavom i iscijeliti svoje mentalne i emocionalne obrasce, povisiti svoju vibraciju, osnažiti se i postići stanje ravnoteže, mira i sklada.

Kroz 16 tjedana, učit ćemo razne energetske tehnike i alate koji vam mogu pomoći u osobnom rastu i razvoju, iscjeljivanju i podizanju vaše vibracije (uzemljenje, energetsko povezivanje, centriranje, čišćenje aure, čišćenje emocija, uvjerenja i loših sjećanja i sl.).

Na svakom drugom modulu, obrađivat ćemo jednu čakru i raditi energetsko iscjeljivanje na teme povezane s tom čakrom. Također ćemo obrađivati teme kao što su kako se nositi s emocijama, kako ih iscjeljivati, kako čistiti negativne uvjerenja i slično.

Na svakom modulu naučit ćete po 1 energetski alat ili tehniku, te ćete primiti po 5-7 energetskih aktivacija moćne metode iscjeljivanja Sacred Soul Alignment™ (ukupno više od 50-ak energetskih aktivacija), te ćemo aktivirati vašu DNA (12, 36 i 84 zavojnica).

Sacred Soul Alignment™ je snažan modalitet iscjeljivanja energijom Izvora koji pomaže u otpuštanju negativnih uvjerenja i emocija koje smo držali tijekom više života, te zavjete i duhovne ugovore iz ovog života i svakog drugog života i vremenske linije, donoseći iscjeljenje, unutarnji sklad i ravnotežu, te stvaranje i manifestiranje na najvišoj razini.

Ovom metodom se čiste se entiteti i negativne energije; rastvaraju se ograničavajuća uvjerenja i zamijenjuje ih se pozitivnim, osnažujućim uvjerenjima; rješavaju se zastarjeli i nepotrebni duhovni zavjeti, duhovni ugovori i sporazumi koji vas blokiraju da ostvarite vaše želje i ciljeve, a pritom istodobno zadržavaju lekcije koje iz njih trebamo naučiti, te se čiste negativne emocije koje su zaglavljene u našoj DNK, stanicama, staničnoj memoriji, čakrama i živčanom sustavu.

Sacred Soul Alignments ™ povisit će i uravnotežiti vaše vibracije, vaše stanice, vašu DNK i vaše energetsko polje. Usklađenja također čiste i aktiviraju na razini DNK, što znači da i naše obitelji dobivaju ovo iscjeljenje 7 generacija unaprijed i natrag u vremenu. Aktivacije djeluju u pozadini i nakon tretmana tjednima, omogućavajući daljnja čišćenja i energetski rast.

Aktivacije koje ćemo raditi:
Aktivacija DNA (do 36 zavojnica); Čišćenje energetskog polja i Tijela boli; Uzemljenje i povezivanje s Gaiom; Čišćenje trauma i šokova, Otpuštanje napetosti; Otpuštanje zavjeta za iscjeljitelje; Otpuštanje zavjeta da iscijeljujete sebe i druge; Otpuštanje toksina iz organa; Otpuštanje krivnje, srama, tuge, žalosti, beznađa, ljutnje i zamjeranja; Otpuštanje strahova i odlaganja; Uravnoteživanje serotonina za veći osjećaj sreće; Otpuštanje ovisnosti; Voljeti sebe u potpunosti; Akitviranje vašeg magnetizma; Aktiviranje osobne snage; Aktiviranje osjećaja slobode; Otpuštanje osjećaja borbe i patnje; Napredovanje s lakoćom i radošću; Aktiviranje obilja; Otpuštanje sabotaže; Uspostava povjerenja i vaše istine; Pronađite svoj glas (samoizražavanje); Opraštanje; Balansiranje fizičkih sustava i mnoge druge.

DOĐITE NA UPISE I BESPLATNO UVODNO PREDAVANJE
Četvrtak, 15. Veljače 2018. u 20 h u Centar AGILU, Brozova 12 (zvonite, pa liftom na 2. kat). – Obavezna prijava mailom za uvodno predavanje, zbog ograničenog broja mjesta.

Tečaj traje 4 mjeseca (16 modula), namijenjen je svima, bez obzira na razinu znanja.
Tečaj se održava 2 x mjesečno uživo, a 2 x mjesečno ONLINE pri čemu će materijali (video, audio, PDF) biti postavljeni u Facebook grupu (za sudjelovanje online, potrebno je da imate Facebook profil).

Škola se istovremeno održava i ONLINE za one koji nisu iz Zagreba i koji će školu moći pratiti putem video linka (za to je potrebno učitati besplatni program zoom (s web stranice https://zoom.us/download). Za sudjelovanje ćete dobiti link s kojim ćete moći pratiti module u realnom vremenu, te također preslušavati replay kada vama odgovara.

(Ukoliko želite pratiti uvodno predavanje preko online linka, molim javite se na mail).

Cijena: 2.400 kn, plativo u 4 rate po 600 kn (tj. 600 kn mjesečno)
Vrijeme: ponedjeljkom od 19-21h
Početak: Ponedjeljak, 19. veljače 2018.
Mjesto: Centar Agila, Brozova 12/II

Za upise i prijave za Uvodno predavanje, javite se na e-mail: [email protected] ili tel: 098 649 628

Pregled punog programa po modulima šaljem mailom po prijavi.

www.osobnirast.com
www.facebook.com/groups/osobnirast

Prethodna objava01.02. Zagreb – Kriptovalute – investiranje u ICO
Slijedeća objavaMovement Medicine: Dance it out!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.