Veliku radost i zadovoljstvo osjećam prilikom predstavljanja još jednog termina za Tečaj Reikija I. stupnja u ZdraVal-u.

Pošto smo rođeni s puno raznih programa, otpora i blokada koje smo naslijedili i stekli kroz ovaj život, Reiki je izuzetan alat kojim možete lakše “proći kroz te otpore” te s vremenom iskusiti lakoću življenja u sve većoj radosti i veselju.

atma.hr – 45

Zašto ne naučiti nešto što nam može pomoći i olakšati razne životne situacije?

Za mene (a, mogu govoriti samo u svoje ime) je Reiki svakodnevni način života. Kao što mnogi ne mogu izaći van na ulicu da se ne umiju, operu zube, našminkaju se, tako i ja ne započinjem dan, a da nisam napravila sebi tretman Reikija.

Reiki me oduševljava jer nam pruža mogućnost da postanemo sami svoji iscjelitelji i da iscjeljujemo druge (već nakon završenog I. stupnja), a samim time i cijelu okolinu i cijelu Zemlju. Reiki pojačava protok energije kroz tijelo, te tako imamo više energije tijekom dana za lakše suočavanje sa svim onim što nam čini dnevni raspored.

Reiki zaista pomaže da ostvarimo lakoću života!

Reiki opušta, smiruje, povezuje, rješava uzroke bolesti, otpušta razne blokade protoku energije, djeluje na sve bolesti osim slomljenih kostiju. Premda našla sam slučaj u literaturi da je moguće iscijeliti i slomljenu kost primjenom Reikija.

Istinski kada shvatite na vlastitom iskustvu dobrobiti tako jednostavne metode iscjeljivanja (polaganjem ruku), a tako jako učinkovite te kada vam se cijeli život promijeni i zaokrene za 360 stupnjeva na bolje, ne preostaje vam ništa drugo nego bar pokušati podijeliti to s drugima. Moja sreća bi bila najveća kada bi Reiki prihvatilo što više ljudi i počelo ga prakticirati svakodnevno.

To i je motivacija mog rada.

Jedan od veoma važnih dobrobiti Reikija je kada već postanete iskusni praktikant događaju se situacije da energija koja vam kola tijelom kada radite Reiki (a, kasnije dolazi i samo od sebe), postane toliko jaka da zaustavlja sve naše nepotrebne misli koje nam prolaze mozgom i koje nas opterećuju i imate osjećaj kako se aktivnost uma smanjuje i za trenutke i zaustavlja.

Živim, prakticiram i širim Reiki oko sebe već godinama (više od 5 godina) i to svakodnevno. Inicirana sam u 3. stupanj (majstorski i učiteljski) tradicionalnog Usui Reiki Sistema prirodnog iscjeljivanja i duhovnog razvoja

O meni više možete pročitati na web stranici zdraval.hr i na facebook stranici @ZdraVal, Centar probuđene životne energije.

atma.hr – 45

Tečaj sam zamislila na način da:

– u petak 10. 5. 2019. godine, od 18h-21h,

podijelim s vama malo teorijskog znanja o Reikiju, pričati ćemo o povijesti Reikija, načelima Reikija, emocionalnim izvorima bolesti, čakrama, objasniti ću vam kako se radi autotretman, kako tretman drugim ljudima, životinjama, biljkama, kako tretiramo hranu, vodu, čistimo prostor i tako….svašta nešto 🙂

-u subotu 11. 5. 2019. godine, od 11h-14h,

ćemo početi s jednom opuštajućom meditacijom iscjeljenja te ćemo svakog od vas inicirati u I. stupanj Reikija uz prenošenje teorijskog i praktičnog znanja

-nedjelja 12. 5. 2019. godine, od 11h-14h,

je zamišljena da bude praktičan dan u kojem ćete učiti prakticirati Reiki, na sebi i drugima (različite vrste tretmana).

Na tečaju ćete dobiti skriptu koja je potrebna za I. stupanj te potvrdu u formi Diplome da ste inicirani u I. stupanj tradicionalnog Usui Reiki Sistema prirodnog iscjeljivanja i duhovnog razvoja te osposobljeni za pružanje iscjeliteljskih tretmana drugima.

Pošto je moj način rada kvaliteta ispred kvantitete, radimo u manjim grupama (maksimalno 6 osoba), pa je zbog toga obavezna prijava na broj mobitela 098/394-318 ili mail [email protected]

Energetska razmjena za prisustvovanje tečaju je iznos od 1.200,00 kuna u što je uključena energoterapeutska masaža cijelog tijela poslije Tečaja u terminu prema dogovoru.

Prilikom prijave isti iznos potrebno je uplatiti na broj računa IBAN: HR2923400091160538650, ZdraVal, obrt za usluge i trgovinu, Ulica Ive Tijardovića 18, Zagreb, uz opis Reiki poduke I. stupanj.

Na Tečaju će vam biti izdan račun.

Moje srce i duša se raduju širenju Reikija na još više duša i vesele se susretu s vama i zajedničkom radu!

Osjećamo se, čujemo i vidimo,

Valentina 💗🤲

Link: https://www.facebook.com/events/422168888544620/?ti=cl

Zdraval, Centar probuđene životne energije
Ulica Ive Tijardovića 18
10000 Zagreb
Tel: 01 201 8001
Mob: 098 394 318
E-mail: [email protected]
Web: zdraval.hr
Facebook: @ZdraVal

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here