Tečaj Reikija I. stupanj! Svi smo mi ljubav, svi smo jedno! 

25.8. u 18:00 – 27.8. U 15:00

Veliko zadovoljstvo mi je predstaviti termin za novi tečaj Reikija I. stupanj pod nazivom „Svi smo mi ljubav, svi smo jedno!”

Danas živimo na planeti Zemlji u odvojenosti, ali samo naizgled, jer svi potječemo iz jednoga i svi jesmo jedno. Svi smo duhovna bića, sačinjena od energije koja ima svoju svijest i inteligenciju i sačinjavamo ovaj Univerzum.

Mnogi od nas idu kroz život tražeći ljubav, žele ljubav izvana, od partnera, obitelji, djece, prijatelja. Mnogi govore da nemaju ljubav, jer nisu trenutno u ljubavnoj vezi. Dosta muškaraca, a i žena odvaja tjelesnu ljubav (fizičku, seks) od ljubavi srca i ljubavi duše (spiritualne). Mnogi ljudi danas nisu radosni, ne žive u blagostanju i miru.

Energija ljubavi, energija duše, mira i svjetlosti, životna energija naziva se i REIKI je jedna, potječe od Boga (Univerzuma, Stvoritelja) i u svima nama je, svi smo mi energija, koja ima svijest i inteligenciju.

Potrebna je spoznaja i buđenje onih koji to još uvijek ne znaju, nisu spoznali. Kada se energija ljubavi spozna onda se daje i prima u balansu, ravnoteži davanja i primanja. Ljubav se ne traži izvana od drugih, nego spoznaje, budi u nama i zatim daje, te prima.

Upravo iz naprijed navedenog se i javila potreba da predstavim novi tečaj Reikija I. stupnja, kako bi naučili znanja i vještine kako sami sebi pomoći pri buđenju i spoznaji onog tko jesmo. Rješenje nije u vanjskim okolnostima, nego u samima sebi. Rješenje je probuditi životnu energiju te naučiti alate kako ju primjenjivati, da bi iscijelili i probudili prvenstveno sebe, druge, pa takvim postupkom i utjecali na okolinu, pa i cijeli Svijet i Univerzum, jer mi i jesmo cijeli Univerzum.

Jer sve je u nama i kreće od nas. Samo se trebamo podsjetiti.

Reiki je jedan od alata, naročito za one koji nisu do sada imali priliku baviti se praktičnim energetskim iscjeljivanjem, znači za početnike, a i one već iskusne da potvrde i nadograde svoje znanje. Reiki je i put duhovnog i osobnog razvoja pojedinca. Put buđenja.

Reiki je dobar početak duhovne prakse, jer se inicijacijom dobiva određeni stupanj energije i uče se alati kako radeći sami na sebi podižemo vibraciju energije te postajemo sve jači i jači, ali istovremeno i uzemljeni, te postepeno nalazimo snagu, mir i hrabrost u samima sebi, tako da nas više ništa vanjsko ne može izbaciti iz tog centra.

Da bismo mogli otpuštati samonametnute blokade i stvorene strahove, jer tada ne živimo ljubav, te preživljene traume potrebno je imati dovoljno energije za taj proces. Upravo tu nastupa na scenu Reiki. Reiki nas budi i omogućuje nam lakši prolazak kroz proces, Reiki nas omekšava, s Reikijem se otvaramo za ljubav i nježnost prema sebi te samim time i prema drugima.

Uz pomoć Reikija sam osobno, a vjerujem i mnogi drugi, istinski zavoljela sebe! Tek tada sam zaista mogla istinski i pogledati druge oko sebe i vidjeti ljubav u drugima! Te shvatiti da smo svi ljubav!

Kada shvatimo i prihvatimo i u biti kada se podsjetimo tko mi ustvari jesmo takvi ogoljeni sami pred sobom, veliki teret će otpasti s nas i osloboditi ćemo veliki prostor za slobodu, ljubav, istinsku životnu radost i veselje te život u stvaranju i kreativnosti. Tada ćemo posvijestiti zašto smo na ovoj Zemlji, koja je naša svrha te ćemo tada postati pravi umjetnici i čarobnjaci svog vlastitog života koji je naša najbitnija i najveća kreacija.

S Reikijem postajemo sami svoji iscjelitelji i time iscjeljujemo druge (već nakon završenog I. stupnja), a samim time i cijelu okolinu i cijelu Zemlju. Reiki pojačava protok energije kroz tijelo, te tako imamo više energije tijekom dana za lakše suočavanje sa svim onim što nam čini dnevni raspored.

Reiki opušta, smiruje, povezuje, rješava uzroke bolesti, otpušta razne blokade protoku energije, djeluje na sve bolesti osim slomljenih kostiju. Premda našla sam slučaj u literaturi da je moguće iscijeliti i slomljenu kost primjenom Reikija.

Istinski kada shvatite na vlastitom iskustvu dobrobiti tako jednostavne metode iscjeljivanja (polaganjem ruku), a tako jako učinkovite te kada vam se cijeli život promijeni i zaokrene na bolje, ne preostaje vam ništa drugo nego bar pokušati podijeliti to s drugima.

Jedan od veoma važnih dobrobiti Reikija je kada već postanete iskusni praktikant događaju se situacije da energija koja vam kola tijelom kada radite Reiki (a, kasnije dolazi i samo od sebe), postane toliko jaka da zaustavlja sve naše nepotrebne misli koje nas opterećuju i imate osjećaj kako se aktivnost uma smanjuje i za trenutke i zaustavlja. Postajete prazni, imate puno prostora u umu te možete lakše čuti i poslušati intuiciju i razne poruke i signale koji vam stižu od vašeg višeg Ja, te raznih duhovnih vodiča, majstora, učitelja.

Tečaj ćemo provesti na sljedeći način:

– u petak 25. 08. 2023. godine, od 18h-21h,

podijeliti ću s vama teorijsko znanje o Reikiju, pričati ćemo o povijesti Reikija, načelima Reikija, emocionalnim izvorima bolesti, čakrama, objasniti ću vam kako se radi autotretman, kako tretman drugim ljudima, životinjama, biljkama, kako tretiramo hranu, vodu, kako energetski čistiti prostor

-u subotu 26. 08. 2023. godine, od 11h-15h,

ćemo početi s jednom opuštajućom meditacijom iscjeljenja te ćemo svakog od vas inicirati u I. stupanj Reikija uz prenošenje teorijskog i praktičnog znanja

-nedjelja 06. 08. 2023. godine, od 11h-15h,

je zamišljena da bude praktičan dan u kojem ćete učiti prakticirati Reiki, na sebi i drugima (različite vrste tretmana).

Na tečaju ćete dobiti skriptu koja je potrebna za I. stupanj te potvrdu u formi Diplome da ste inicirani u I. stupanj tradicionalnog Usui Reiki Sistema prirodnog iscjeljivanja i duhovnog razvoja te osposobljeni za pružanje iscjeliteljskih tretmana drugima.

Za sve ostale informacije, a i pošto je moj način rada kvaliteta ispred kvantitete, radimo u manjim grupama (maksimalno 6 osoba), pa je zbog toga obavezna prijava na broj mobitela 098/394-318 ili mail [email protected]

Moja duša i srce se raduju širenju Reikija na još više duša i veseli se susretu s vama i zajedničkom radu!

Probudimo i pronađimo ljubav, svjetlost i mir u sebi te ju dijelimo drugima!

Dobrodošli ste,

Valentina Garačić, dipl. iur., majstorica i učiteljica Reikija

O meni:

Od kad znam za sebe bavim se sobom, osobnim rastom i razvojem i kreiranjem nove, bolje sebe. To mi je cjeloživotni poziv i najveći izazov. Biti što bolji čovjek, prema sebi i drugima. Stvoriti što kvalitetniji život ispunjen blagostanjem u svim oblicima, ljubavlju, radošću, strašću, mirom, znanjem, iskustvom, materijalnim blagostanjem. Rekla bih da sam umjetnica života jer sve što radim i koje god područje uložim energiju je autentično, iskreno i bazirano na mom osobnom iskustvu.

Postigla sam, između ostalog jedan od ciljeva, živjeti autentičan i slobodan život od svih vrsta vezanosti. Naravno proces i rast traje i dalje, jer uvijek možemo postati bolje duše, bolji ljudi.

Moj trenutni život je zaista ono što sam oduvijek htjela.

Završila sam Pravni fakultet, bavila se pravnom strukom oko 13 godina. 2013. godine susrela sam duhovnog učitelja koji me inicirao, naučio i osposobio biti majstoricom Reikija, majstoricom Rituala hodanja po žeravici i voditeljem Obiteljskih konstelacija.

Tada mi se život stubokom promijenio.

To je bio samo hobi da bi sve daljnjim upornim, discipliniranim radom hobi 2018. godine postao i profesionalni posao i izvor mog financiranja pod nazivom ZdraVal, Obrt za usluge i trgovinu.

ZdraVal je uspješno poslovao do početka Korone 2020. godine (formalno na papiru do 2023. godine), kad sam ga zatvorila. Jer sam shvatila da sama sa sobom trebam riješiti još neke izazove, ponajviše financijske prirode i da je tada to bila najispravnija odluka.

Za vrijeme rada ZdraVala imala sam poslovni prostor u Prečkom, radila sam tečajeve Reikija, meditacije, Rituale hodanja po žeravici, razne duhovne radionice u suradnji s kolegama, Obiteljske konstelacije, masaže, refleksoterapiju. Radila sam transparento, jasno, plaćala državi porez i sva ostala davanja, jer ipak pravnica u meni to i zahtijeva.

Kriteriji mog rada su uvijek bili visoki, jer sam po prirodi perfekcionist i jako puno očekujem od same sebe, pa tako jako puno i dajem. Premda, ponekad perfekcionizam u duhovnosti može predstavljati i prepreku daljnjem rastu, potrebno je biti oprezan i uvijek težiti balansu.

Bitno je biti u osjećaju blagostanja, radosti i igre iz čega i nastaju sve kreacije.

Za vrijeme Korone zaposlila sam se u prodaji, rad od kuće, savršeno za to vrijeme. Uključila sam se u meditacije Master Stephen Co-a, Pranic healinga koje su mi opet promijenile život na bolje. Nadopunila sam svoje znanje i iskustvo energetskog rada te u Sloveniji završila 4. stupnja Pranic healinga (Pranic Healing, Advanced Pranic Healing, Pranic Psychotherapy i Arhatic Yoga).

Uz meditacije Pranic healinga postala sam najbolji agent u prodaji i naučila vještine prodaje i zarade novca.

Nakon toga radila sam još u nekim firmama, ali kratkotrajno, skupljala sam još dodatna znanja, rješavala svoje strahove i shvatila konačno da svo svoje vrijeme i energiju želim uložiti opet u rad s ljudima i duhovnost, ali na jedan još bolji i profinjeniji način.

Jer kad se zaista odlučiš prihvatiti poziv svoje duše i svoju misiju nemaš više izbora. Sve ostalo otpadne. Pa tako se i meni dogodilo.

Pa eto, za ovo predstavljanje, mogu reći da radim savjetovanja iz svih područja iz kojih imam iskustva koja mogu pomoći, energoterapeutske tretmane, tečajeve i inicijacije u Reiki, Obiteljske konstelacije, Ritual hodanja po žeravici, energoterapeutske masaže i refleksoterapiju stopala.

Mogu vas naučiti i pomoći vam kako da sami sebi pomognete i stvorite što autentičniji i kvalitetniji život.

Ako ste zainteresirani slobodno me kontaktirajte na 098/394-318 ili [email protected]

Do tada, uživajte u svakom trenutku!

Valentina Garačić

facebook