S izrazitim poštovanjem i veseljem pozivam na nastavak učenja i prakticiranja Reikija kroz II. stupanj pod nazivom “Za nas granice ne postoje!”

Uvjet za prisustvovanje tečaju II. stupnja Reikija je inicijacija (potvrda) u I. stupanj tradicionalnog Usui Reiki Sistema prirodnog iscjeljivanja i duhovnog razvoja.

Mjesto održavanja: ZDRAVAL, Centar probuđene životne energije, Ulica Ive Tijardovića 18 (Kod TC Prečko), Zagreb

Vrijeme održavanja: 19. 10. 2019. godine (subota) 10,00h-15,00h
20. 10. 2019. godine (nedjelja) 10,00-15,00h

atma.hr – 45

Na tečaju II. stupnja Reikija naučiti ćete 3 simbola Reikija, njihovu primjenu, usmjeravanje energije mislima (vizualizacije) i simbolima, utvrditi ćemo znanja i spoznaje stečene na I. stupnju, učimo rad s energijom na daljinu, te se dobiva spoznaja o tome da energija ne poznaje prostor ni vrijeme, te da njima nije ograničena. Učimo iscjeljivati prošlost, sadašnjost i energijom utjecati na budućnost kako bi se sve odvijalo onako kako je za nas najbolje. Na tečaju se vježba rad s energijom na daljinu, kao i pojedinačni tretmani na osobama. Možete očistiti emocionalno – mentalne blokade na efikasniji i jednostavniji način, nego što to radite na I. stupnju. Dobijete i razne druge tehnike, poput tehnike za ostvarivanje želja, rad s većim brojem ljudi, ostvarivanje kontakta sa duhovnim vodičima, slanje energije planetu Zemlji, državama, gradovima, svom mjestu u kojem živiš, svojim prijateljima, rodbini i svima onima za koje misliš da im je potrebna univerzalna energija.

Na tečaju ćete dobiti skriptu koja je potrebna za II. stupanj te potvrdu u formi Diplome da ste inicirani u II. stupanj tradicionalnog Usui Reiki Sistema prirodnog iscjeljivanja i duhovnog razvoja te osposobljeni za pružanje iscjeliteljskih tretmana drugima.

Živim, prakticiram i širim Reiki oko sebe već godinama (više od 6 godina) i to svakodnevno. Inicirana sam u 3. stupanj (majstorski i učiteljski) tradicionalnog Usui Reiki Sistema prirodnog iscjeljivanja i duhovnog razvoja

O meni više možete pročitati na web stranici zdraval.hr i na facebook stranici @ZdraVal, Centar probuđene životne energije.

Pošto je moj način rada kvaliteta ispred kvantitete, radimo u manjim grupama (maksimalno 6 osoba), pa je zbog toga obavezna prijava na broj mobitela 098/394-318 ili mail [email protected]
Energetska razmjena za prisustvovanje tečaju je iznos od 1.200,00 kuna.

Prilikom prijave isti iznos potrebno je uplatiti na broj računa IBAN: HR2923400091160538650, ZdraVal, obrt za usluge i trgovinu, Ulica Ive Tijardovića 18, Zagreb, uz opis Reiki tečaj II. stupanj.

Na tečaju će vam biti izdan račun.

Moji vodiči i ja se veselimo zajedničkom radu i daljnjem produbljivanju znanja i tehnika iscjeljivanja te ogromnoj količini ljubavi.

Vizualiziramo se na daljinu jer za nas granice ne postoje,

Valentina

Link: https://www.facebook.com/events/2392678707727078/?ti=cl

ZdraVal, Centar probuđene životne energije
Ulica Ive Tijardovića 18, 10000 Zagreb
Tel: 01 201 8001
Mob: 098 394 318
E-mail: [email protected]
Web: zdraval.hr
Facebook: @ZdraVal

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here