Što je telekineza?

Telekineza je definirana kao sposobnost pomicanja udaljenih predmeta mentalnom snagom ili nekim drugim netjelesnim načinom.

Tu spada sve, počevši od lebdećih predmeta do klasičnog savijanja žlice. Ali, kako osoba nauči tako nešto? Kako ćemo znati da je nešto tako stvarno i nešto što mi možemo učiniti? Kako možemo vjerovati da je tako nešto moguće?

Prije svega, sjetite se da živimo u beskrajnom i neograničenom svemiru. Toliko se toga odvija, a mi ne možemo razumjeti s našim trenutnim stanjem svijesti. Začahuriti se u svoj svijet znači ograničiti mogućnosti za rastom i dubljim razumijevanjem svijeta.

Druga stvar je da postoji toliko gibanja energija koje se neprestano odvijaju oko nas iako izgleda da cijeli svijet miruje. Možda je telekineza samo manipulacija postojeće energije kako bi došlo do tih suptilnih promjena u svijetu oko nas. Zamislite koliko brzo se Zemlja okreće oko Sunca i koliko se brzo Sunce kreće kroz svemir. Mi smo uvijek u pokretu!

atma.hr – 52
Želim vidjeti svojim očima!

Živimo u svijetu gdje želimo vidjeti kako se stvari odvijaju. Želimo ne samo čuti neku zanimljivu priču, već ju i vidjeti kako se događa! Autorica donjeg videa, Kirsten Cowart, navodi: “Tako sam i ja odlučila naučiti neke osnove kako bih vam mogla pokazati ne samo da je telekineza moguća, već i kako ju vi možete naučiti!”

Pogledajte ovaj YouTube kanal s još nekoliko primjera!

“Nakon pet sati meditacije došlo je do promjene! Svaki put nakon toga došlo bi do promjene u roku od najviše 30 minuta meditacije. Vjerujem da je tako zbog sumnji koje sam imala na početku.” govori Kirsten.

“Sat vremena sam okretala PSI kotač. Nije bilo nikakvog izvora vjetra ili protoka zraka u sobi. Čak sam i pokrivala usta kako bih bila sigurna. Kada puhnete u PSI kotač on se počne ljuljati naprijed-nazad. On nije kao mala vjetrenjača i nije napravljen da se okreće kada vjetar zapuše.

Želim napomenuti i da ovo nije jedini put da mi se ovo dogodilo. Funkcioniralo je na raznim mjestima i udaljenostima od PSI kotača. Čak i na metar i pol udaljenosti od njega, zaustavila sam ga i počela ga okretati u drugu stranu! Isprobala sam i na raznim površinama, uključujući i stol pa i pod. Gornji video pokazuje kako se okreće dok je stajao na mom laptopu.

Napraviti PSI kotač je jednostavno. Možete upotrijebiti papir ili tanku foliju za gornji dio, čačkalicu za stalak, a za podlogu komadić pluta.”

atma.hr – 52
Prijedlozi za uspješan pokus

  1. Meditacija – Dišite duboko, skoncetrirajte se i smirite svoj um. Imanje specifičnih očekivanja može vas blokirati pri vježbama s energijama.
  1. Vjerovanje – Ovaj svijet je pun sumnji. Sumnja i strah su niske vibracije koje ne samo da izrazito otežavaju telekinezu, već vas i čine frustriranima i najvjerovatnije ćete odustati prije prvog uspjeha. Znajte da je telekineza stvarna i da možete imati to iskustvo. Skoncentrirajte se na uspjeh.
  1. Vizualizacija / Podsvjest – Kada se pripremite na vježbu sa PSI kotačem ili nekom drugom vježbom telekineze, znajte da je vaša podsvjest vrlo važan alat. Zatvorite oči i vizualizirajte kako se PSI kotač okreće. Vidite kako se okreće sve brže i brže u vašem umu. I pustite tu misao u vašu podsvjest, opustite se i samo promatrajte što se događa. Možda će potrajati, ali znajte da će se ostvariti.
  1. Energetska kugla / PSI kugla / Chi – Vježbajte vizualizaciju kugle od energije među vašim dlanovima. Pošaljite joj energiju zemlje, sunca i vaših čakri. Kada ste ju napunili s dovoljno energije, pokušajte ju iskoristiti za pokretanje kotača. QiGong i druge energetske vježbe će također ojačati vašu sposobnost pokretanja energije.
  1. Budite pozitivni / Snaga ljubavne energije – Budite optimistični da ćete dobiti rezultate, a zatim da ćete dobijati postojane rezultate. Postoji moćna tehnika na kojoj se bazira većina uspjeha, a to je energija ljubavi. Ne čini se puno logično, ali ono što jako pomaže je kada uđete u blaženo stanje potpune ljubavi i onda vizualizirate kako ta energija ide iz vaše srčane čakre prema PSI kotaču. Usitinu, u tim se trenucima kotač najbrže vrti i najlakše ga je kontrolirati. Ako imate više informacija o tome, molim vas, napišite u komentarima!
  2. Zapisujte vaše rezultate i budite uporni – Zabilježite vaše rezultate u svom dnevniku. Zapišite kako ste se pripremali, kako ste se osjećali, koliko se meditirali i koje ste rezultate postigli. Sjetite se da vaše raspoloženje, a ponekad i vaša dijeta također, igra ulogu u vašoj sposobnosti da dobijete postojane rezultate. Voljeli bi čuti o vašim rezultatima. Podijelite video snimke!

Ne znamo je li ovo slučaj prave telekineze ili ne. Slobodno nam javite svoje teorije.

3 KOMENTARA

  1. Dali ima ovaj sajt nesto sa necistom verom- i ovo sto je napisano za telekineezu i iz koje ne knjige napisano o telekinezi ako je cist covek koji je pisao o telekinezi to procitas o telekineza ceti raditi odma100% ako je sve cisto ovo sve sto je pisano telekinezi iod kojeg ne coveka prepisano da od njega njegovu kupim knjigu tih moci od koje knjige je napisana telekineza na ovom sajtu da kupim bas a bas al bas tu knjigu

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here