U veljači susrećemo dobre utjecaje koji će vaše izbore i odluke ispuniti s momentumom, omogućavajući akciju, iskazivanje i protok.

Dva elementa su potrebna da se to dogodi: predanost i disciplina. Predanost izborima i odlukama koje ste napravili osigurati će da izvučete najviše iz njih.

To je poruka Duhu da ste doista ozbiljni u vezi svojih odabira i odluka, u vezi onoga što želite.

Ovo nije mjesec za žaljenje zbog svojih izbora. Ovo je vrijeme kada se trebate zalagati za svoj život i za izbore koje ste napravili, eliminirajući neodlučnost.

To će biti izazov za one koji imaju problema s predanošću, za one koji su skloni često mijenjati mišljenje, za one koji imaju potrebu za slobodom ili nemaju povjerenja u sebe i u svoju intuiciju.

Najbolje odluke često nemaju veze s racionalnim umom, one dolaze iz srca i intuicije.

Teme za 2016. podržavaju razvoj i vjeru u svoju intuiciju. Bavite se ovom temom propitujući motivaciju koja stoji iza vaših izbora.

Jesu li vaši izbori takvi kakvi jesu kako bi ugodili nekom drugom? Jesu li učinjeni iz straha? Ili ste se ipak odlučili na temelju intuicije, znajući da je to pravi izbor?

Možda ćete morati preispitati neke svoje izbore ovog mjeseca. To se odnosi i na izbore koje ste napravili u zadnjih nekoliko mjeseci te se zbog toga osjećate na određeni način.

Sve je stvar izbora. Možete odabrati osjećati ljutnju, osvetoljubivost, ogorčenost, tugu ili možete odabrati biti prihvaćeni, nadahnuti, ispunjeni nadom, fleksibilnošću, zahvalni i puni povjerenja.

Ključno je vaš izbor ispuniti s razinom predanosti, jer predanost je energija koja vrši utjecaj na veljaču. Gdje se tu uklapa disciplina?

Disciplina je ono što trebate kako bi osigurali da predanost ostane stabilna i da izvršite svoje obveze. Ako ste se prijavili za satove joge, platili za njih i zabilježili ih na kalendaru, vi ste se obvezali. Uz disciplinu, vi ćete pohađati nastavu kako bi primili dobrobit.

Ako ste izabrali napustiti odnos za koji znate da je završio, disciplina je kada se ponašate u skladu s tim.  Disciplina bi također mogla uključivati slijeđenje vlastite intuicije i ignoriranje racionalnih, mentalnih argumenata.

Sigurno ćete biti testirani ovog mjeseca. Pogotovo za vrijeme punog mjeseca, 22.2., mogli bi biti usplahireni i preispitivati vlastitu motivaciju.

Više nego ikada ova vremena zahtijevaju disciplinu u izvršavanju svojih obveza. Nagrade će biti velike i sigurno ćete osjetiti momentum osnaživanja svoje namjere.

Tijekom mjeseca ukazivat će se prilike da počinite razne izbore koji će vam pružiti šanse za nove smjerove, nove odnose i nove načine predstavljanja.

Nakon što počinite izbor, stvorit će se momentum koji će vas gurnuti naprijed.

Postoji jedan aspekt u mjesecu koji će nam donijeti nešto neočekivano u neočekivanom trenutku. To može podržati promjenu ili razbiti vaš fokus. Budite fleksibilni i umjesto da se opirete novim stvarima, uvrstite ih u svoj plan.

To će povećati vašu motivaciju. Mi još uvijek nismo u mogućnosti da ‘vidimo što je iza ugla’, tako da veći dio mjeseca moramo vjerovati kako se sve odvija u pravom smjeru.
Mjesečna prognoza:

Vi osobno

Tko ste vi? To je važno pitanje ovog mjeseca. Imate priliku istražiti sebe na nove načine i posvetiti se odabiru vama važnih stvari, bez obzira što drugi misle. Jedan od najvažnijih izbora koje trebate napraviti je u vezi količine tuđe energije i drame koju ste spremni nositi.

Koliko ste spremni držati se stare priče? Od čega ste spremni odustati kako bi konačno vodili život kakav ste oduvijek željeli? To su velika i ozbiljna pitanja i procesi i možda će vam biti potrebna pomoć kako bi doprli do svog autentičnog jastva.

Ali prvo morate napraviti posvećen izbor u vezi vama važnih stvari i biti disciplinirani u njegovoj provedbi. Imate veliku podršku, ukoliko mudro odlučite, bit ćete nagrađeni.

Testovi mogu doći u obliku nedostatka energije, rastresenosti, sumnji i neočekivanih događaja koji prijete da vas izbace s kursa. Duboko udahnite i vjerujte u svoje izbore. Isplatit će se.

Odnosi

Ovo je snažan mjesec po pitanju odnosa. Nude se izbori za početak, kraj, za promjenu, restrukturiranje, svi su na stolu.  Ovo je povoljan mjesec da konačno završite one odnose koji su došli do kraja svog ciklusa.

Tu će također biti potreban posvećen izbor, a ako ste još uvijek u nedoumici, stvari vam mogu postati jasne za vrijeme nadolazećih ‘testova.’ Vjerujte svojoj intuiciji, a ne argumentima vašeg racionalnog uma.

S druge strane, ovo je sjajna prilika da učvrstite odnose vezane za projekte, suradnje, grupe i zajednice. Stižu sjajne prilike za nove romantične veze i nova prijateljstva (pod uvjetom da dovršite stare). Otvorite se, imajte povjerenja i pronađite inspiraciju u uzbuđenju zbog novog početka.

Najvažniji posvećeni izbori odnositi će se na vezu sa samim sobom. Kakav posvećen izbor ćete učiniti kako bi se bolje brinuli o sebi i poboljšali se na neki način?

Zdravlje i fizičko tijelo

Obavezno trebate voditi bolju brigu o sebi. Oni od vas koji imaju zdravstvene probleme, ovaj mjesec imaju priliku poboljšati svoju situaciju. Ukoliko se posvetite poboljšanju, podrška će se pojaviti. Upoznat ćete prave ljude, pronaći pravi program i povezati se s pravim rješenjima.

Kako bi se fizičko tijelo obnovilo, potrebna je disciplina. Postoji mnogo zaglavljene energije zbog prošlomjesečnog retrogradnog ciklusa i potrebno ju je ispoljiti.

Hodanje, trčanje, plivanje, joga ili bilo koje fizičko kretanje tijela koje je redovito i disciplinirano pomoći će vam da se uzemljite, te će vam pružiti dobru odskočnu dasku za manifestiranje vaših namjera.

Zdravstvena psihološka i emocionalna stanja veći su problem od fizičkih. Stanja vezana uz tijelo biti će jasnija. Psihološke i emocionalne probleme teže je razjasniti. Vjerujte svojoj intuiciji i svom srcu. Vi znate što je dobro, a što nije dobro za vas.
Okoliš

Ovo je dobar mjesec za općenitu posvećenost okolišu. Potražite pozitivne inicijative, pružite podršku političarima  koji su posvećeni pitanjima recikliranja, potrošnje vode, zelene gradnje i drugim sličnim svjesnim praksama, te pomozite pojedincima da donesu prave odluke.

Tu je i obaveza vođenja brige o svom okruženju kao što je odabir prakse koja će unaprijediti prostor u kojem živite i radite. Neki od vas bi se mogli suočiti s izborom oko preseljenja.

Možda ste nesigurni oko takvog nužnog poteza, te odgađate napraviti taj izbor. Ovaj mjesec trebate donijeti odluku. Ukoliko to učinite, svemir će vas podržati.

Vrijeme će i dalje biti nepredvidljivo, mogući su ekstremi. Budite fleksibilni i prihvaćajte promjenu u svojim planovima. Razmišljajte o kretanju prema naprijed, ravno u središte oluje kako bi uzeli nešto od njene energije, umjesto da se opirete i jadikujete što su se vaši planovi promijenili.

Poslovno partnerstvo / projekti

Ovo je odličan mjesec za ostvarenje planova i namjera koje ste možda imali u proteklih nekoliko mjeseci. Pogotovo ako oni uključuju suradnju i partnerstvo s drugima. Momentum mjeseca podržati će vaš izbor da istražite nešto novo.

Ako imate posao koji već prolazi kroz promjene, restrukturiranje i resetiranje, ovaj mjesec možete se obvezati na izbore koji su uključeni u te promjene. Ovo bi mogao biti vrlo zauzet mjesec koji će dati puno uspjeha ukoliko budete disciplinirani.

Projekti koji su važni iz pravog razloga dobiti će podršku i pokazati momentum i napredak. Može se dogoditi da budete preplavljeni kaosom momentuma ali ne zaboravite prihvatiti podršku i pomoć od drugih. Ovo je vrijeme kada nije izvedivo sam se upustiti u projekte.

Lena Stevens / The Power Path.com

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 11.02.2016.
Slijedeća objava10 kućnih vježbi za savršene bokove, gluteuse i bedra: Ovo uništava najupornije žensko salo!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.