Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas na ritualnu saunu i radionicu Temazcala na puni Mjesec uz potpunu Mjesečevu pomrčinu, koja će se održati u svibnju. Pridružite nam se kako bismo zajedno pročistili tijelo, te uspostavili ravnotežu uma i emocija.

Program:
♦ Vođena meditacija. Rad s lunarnom energijom.
♦ Otpuštanje onoga što nam više ne služi. Pročišćenje.
♦ Temazcal
♦ Krug integracije.

Pun Mjesec i Mjesečeva pomrčina, a pogotovo kada se događaju u isto vrijeme, trenutak su kada se u nama i u našem životu prirodno pokreće proces otpuštanja i pročišćenja. Cilj nam je usmjeriti ovu iznimno snažnu energiju punog Super Mjeseca i potpune Mjesečeve pomrčine na duboko pročišćenje tijela, uma i emocija.

Temazcal je ritualna sauna iz tradicija autohtonih plemena Sjeverne i Južne Amerike. U Temazcal (kupolu izgrađenu od ljeske i prekrivenu dekama) unosi se vruće vulkansko kamenje, na koje se stavljaju ljekovite biljke, poput cedra, kadulje i drugih, te voda. Za vrijeme trajanja ritualne saune pjevaju se pjesme za četiri elementa, vatru, zrak, zemlju i vodu. Temazcal je ceremonija koja nam omogućuje pročišćenje tijela i uspostavljanje ravnoteže uma i emocija.

Mjesto održavanja: imanje Zvjezdani brežuljci na Kordunu (otprilike sat vremena od Zagreba)
Vrijeme održavanja: 26. 5. 2021. u 17 – 22 h
Donacija za sudjelovanje: 300 kuna

Voditeljica: Jelena Rimanić, Vision Quester, nositeljica Chanupe (tradicionalne Lule mira), te voditeljica Temazcala, koja se niz godina obučava u Andskom području Ekvadora u Južnoj Americi.

Prijave na mail [email protected]