Terapijska joga je program od tri radionice namijenjene osobama koje imaju minimalno 6 mjeseci iskustva u jogi te poteškoća lokomotornog sustava – problemi sa zglobovima, ligamentima, donjim dijelom leđa, koljenima, kukovima itd.

atma.hr – 45

Cilj je poduprijeti, pomoći te podučiti osobe kako vježbom terapeutski dijelovati na određenu problematiku te redovitom praksom doći do boljih rezultata.

Rad je u maloj, zatvorenoj grupi gdje se radi sa svakim polaznikom posebno.
Radionice se održavaju svake subote od 10:00 – 11:30, od 12.10. do 26.10.

Radionice vodi: Nives Viličić

O Nives
Svoju ljubav prema pokretu započinje u ranoj dobi baveći se gimnastikom kroz koju upoznaje vježbe istezanja i opuštanja mišića te njihovu bitnost za zdravlje. Kasnije kroz knjige o jogi razvija oduševljenje prema toj disciplini i ulazi dublje u taj svijet, prakticirajući tehnike disanja i meditacije.
Preselivši se u Kanadu pruža joj se mogućnost da završi školu za terapeutsku, sportsku i relaksacionu masažu te 2005 godne školu za Jogu gdje zavšrava 250 sati. Nakon stjecanja diplome, započinje intenzivniji i daleko zahtjevniji studij Iyengar Yoge u trajanju od preko 10 godina i više tisuća sati. U sklopu studija i izvan njega, pohađa mnoge radionice i seminare od 2006 godine pa nadalje, iz područja ljudske anatomije i patologije.
Podučava jogu u različitim joga studijima u Kanadi. Osim toga dobiva poziciju supervizora – Board of directors- i radi na poboljšanju kvalitete podučavanja joge, prateći mnoge učitelje, njihovo znanje i učiteljske vještine.
Svoje znanje Nives nadograđuje i danas kroz razne radionice ali i online webinare sa svojim učiteljima iz Kanade.

Prijave uz lječničku dokumentaciju povijest bolesti(snimke) na: [email protected]

Lokacija: Studio Yogam – Jarun

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here