Foto: pixabay.com

47

Ako ćete koristiti zakon privlačnosti kao učinkovit alat, jedna od najvažnijih stvari koje trebate učiniti je doista vjerovati da možete dobiti ono što želite u životu.

Bilo da ste čeznete za idealnim partnerom, odličnim poslom ili idealnom figurom, znajte da možete ispuniti svoje ciljeve.

Sumnje, negativne ideje samo koče vašu sposobnost da ostvarite stvari koje zaslužujete.

Ako vam je teško uistinu vjerovati u ono što želite privući, upotrijebite ovih pet koraka kako bi kultivirali drugačiji način razmišljanja.

1. Zamijenite negativno s pozitivnim

Svaki put kada primijetite da se loše osjećate ili brinete da nikada nećete ispuniti svoje ciljeve, odbacite tu misao i zamijenite je s analognom pozitivnom misli.

Na primjer, recite da ste na dobrom putu za pronalaženje ljubavi svog života, da znate kako možete postići vaš cilj u karijeri ili da ćete biti opet sretni nakon razvoda. Mijenjajući negativne misli s pozitivnim mislima, proces će  postepeno postati lakši.

2. Živite kao da imate ono što želite

Kada živite kao da već imate idealnog partnera, posao iz snova ili prepun bankovni račun, povećavate vašu sposobnost da očitujete svoje ciljeve.

Iako ćete se možda osjećati čudno ili neugodno na prvu, ova vježba će postati doista moćna ako učinite nešto poput online pregledavanja stvari koje ćete si priuštiti ili kupnje čestitke koja je upućena vašem budućem supružniku.

Zagovornici Zakona privlačenja ponekad nazivaju ovaj pristup “svjesnim življenjem” i taj način života je prožet pozitivnošću i povjerenjem, pomoću kojeg možete postati dinamična, magnetična osoba.

3. Čitajte priče o uspjehu

Postoje mnoge priče koje otkrivaju kako ljudi diljem svijeta koriste zakon privlačnosti kao alat za transformiranje svojih života.

Čitanje takvih priča pomoći će vam da postanete zadovoljniji i sretniji, te da se oslobodite od preostale sumnje.

Ti nisi ovo tijelo…

4. Pišite i izgovarajte afirmacije

Vi vjerojatno već znate da su afirmacije ključni dio korištenja Zakona privlačnosti, ali možda niste uzeli u obzir da se mogu koristiti kako bi zapravo ojačale vašu vjeru u ono što želite privući. Na primjer, možete reći:

“Znam da je moja srodna duša u potrazi za mnom” gledajući se u ogledalo ili možete reći: “Sve što danas učinim vodi me prema boljem životu”, prije nego što odete navečer u krevet.

Opetovano pisanje afirmacija može ih učiniti snažnijima, kao i postavljanje velikih komada papira na kojima su afirmacije ispisane, koje možete vidjeti kada se ujutro probudite. Svaka poruka koja vas povezuje s istinom svoje buduće sreće može biti vrijedan i moćan način za povećanje zakona privlačnosti.

Ti nisi ovo tijelo…

5. Povećajte vaše samopouzdanje

Nisko samopoštovanje je često glavna prepreka zbog koje ne možete vjerovati u ono što želite privući. Teška životna iskustva i bolne uspomene iz ranog života mogu biti razlog niskog samopouzdanja, ali pozitivan pogled na vlastite vrijednosti je bitan u korištenju zakona privlačnosti.

Prvo, razmislite zbog čega imate problema sa niskim samopouzdanjem i odbacite temeljne pretpostavke koje otkrijete.  Na primjer, možda se sjećate kako vam je netko rekao da ste neprivlačni kada su vas maltretirali u srednjoj školi, ali možete to spriječiti fokusirajući se na mnoge komplimente koje ste kasnije dobili u odrasloj dobi.

Drugo, njegujte one dijelove sebe na koje ste najviše ponosni. Bilo da je to vaš fizički izgled, kreativni talent ili ste možda odličan slušatelj, brusite te vještine i učinite ih središnjim dijelovima svog života.

Kako se vaše povjerenje bude povećavalo kao odgovor na dobre rezultate, to će vam lakše biti vjerovati da zaista zaslužujete ono što pokušavate postići korištenjem zakona privlačnosti.

Izvor: thelawofattraction

Očitavanje energija na daljinu


Widget not in any sidebars

 

Otkrij POLARIS disk

Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

S POLARIS-om u rukama postajete vrhunski iscjeljitelj bez dana obuke!
POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije (bioenergije) u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način.
Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
POLARIS se može koristiti na način da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta (tamo gdje imate problem).
Na POLARIS također možete staviti vrč s vodom. Za 30 min dobit ćete najmoćniji ljekoviti napitak.
Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta!
POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn

Brza dostava – Tisuće zadovoljnih kupaca

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.