Najprodavanije alternativno sredstvo za podizanje energije i pomoć pri liječenju. Njen autor i prvi korisnik bio je Nikola Tesla, a danas je širom svijeta koriste milijuni ljudi. Teslina ploča pomaže kod bolova, otklanja napetost i stres i poboljšava opće raspoloženje.

TESLINA PURPURNA PLOČA STVARA POZITIVNO POLJE. Djeluje kao prijemnik kozmičke energije iz okoline i nije joj potrebno “punjenje”. Energiju emitira automatski i tako oko sebe stvara pozitivno polje koje djeluje ozdravljujuće, sprječava razvoj bolesti, otklanja napetost i poboljšava opće raspoloženje, podiže razinu osobne energije, regulira dotok energije u oboljele organe, rashlađuje i olakšava glavobolje, pomaže kod uganuća, nagnječenja mekih tkiva, kod upala normalizira vibracije oboljelog mjesta, otklanja umor i depresiju, ispod posude s cvijećem poboljšava rast biljaka.

-Tamo gdje pomaže akupunktura, pomaže i ploča.
-Povremeno se čisti ispiranjem u hladnoj vodi.
-Nikada, i nikako ne može nanijeti štetu.

Teslina ploča djeluje kao prijenosnik kozmičke energije i tako oko sebe stvara pozitivno polje koje ozdravljuje, sprečava razvoj bolesti, umanjuje posljedice stresa i pospješuje opće raspoloženje. Teslin ljubičasti disk i Teslina ljubičasta ploča mogu se koristiti vremenski neograničeno. Mogu je koristiti odrasli i djeca, kućni ljubimci i biljke.

Teslina purpurna ploča je jedno od najvećih praktičnih dostignuća istraživanja Tesline materijalne i duhovne ostavštine. Nastala je na osnovu njegovih iskustava i saznanja. Ploča je danas jedna jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini.

Ljubičasta ili purpurna boja predstavlja sedmu zraku i ljubičasti plamen, poznat u metafizici kao ljekoviti dio spektra. Naša originalna Teslina ploča obojena je originalnom purpurnom bojom, prethodno ionizirana (gdje atom gubi valentni elektron i postaje pozitivni ion, koji privlači i prihvaća purpurnu boju).

U mnogim eksperimentima i laboratorijskim analizama utvrđeno je da je osnovni princip djelovanja purpurne ploče emitiranje energije koja je u stanju prodrijeti kroz tkivo svakog živog bića. Životna energija ili Prana može se mjeriti na nekoliko načina. Ako se za to koristi standardni radiestezijski instrument, prosječan čovjek pokazat će vrijednost od 20 jedinica. S pločom u rukama vrijednost će odmah skočiti na 90-95 jedinica. Stalnim korištenjem ploče, energetski nivo stalno dostiže preko 100 jedinica. Time se postižu najmanje dvije stvari: ubrzava se duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Napomena: namjera Tesline ploče nije zamjena klasične metode liječenja, naprotiv, purpurnu ploču treba koristiti kao nadopunu.

Djelovanje purpurne ploče

Teslina purpurna ploča djeluje sa svojim indikativnim magnetnim poljem:

 • biostimulativno na stanične procese,
 • ubrzanu razmjenu plinova,
 • poboljšava regenerativne procese i mikrocirkulaciju u oboljelom tkivu.

INDIKACIJE:

 • koristi se kod bolnih stanja koje nastaju nakon povreda;
 • kod bolova koji se javljaju kod reumatičnih oboljenja: degenerativnih reumatskih oboljenja na -pršljenovima kičmenog stupa, međupršljenskim hrskavicama i međupršljenskim zglobnim vezama, upale mišića, tetiva i međuzglobnih veza, degenerativnih promjena na malim zglobovima šaka, stopala, kao i velikih zglobova;
 • migrene (blaži oblici) i drugih glavobolja;
 • upala sinusa;
 • zubobolja;
 • kod upale sluznice želuca, čira na želucu i dvanaestopalačnom crijevu;
 • djeluje i na nesanicu produžavajući san.

STALNIM KORIŠTENJEM PLOČE POSTIŽE SE SLJEDEĆE:

 • prvo i najvažnije: ploča će polako i sasvim sigurno podići Vašu osobnu vibracijsku frekvenciju;
 • smanjenje živčane napetosti postiže se postavljanjem ploče u predjelu dijafragme;
 • poticanje procesa regeneracije stanica;
 • ako se jednom ili dva puta dnevno ploča stavi u džep po tridesetak minuta, radit ćete s više energije i sporije ćete se umarati.

PLOČA JE POSEBNO EFIKASNA U SLJEDEĆIM SLUČAJEVIMA:

 • za uspostavljanje energetske ravnoteže kod povrede mekih tkiva;
 • protiv bolova;
 • kod išijasa i reume;
 • kod istegnuća ruke i noge bol brzo nestaje;
 • gotovo istog trenutka liječi simptome povraćanja (stavlja se na trbuh);
 • otklanja jutarnju mučninu kod trudnica;
 • ublažava posljedice stresa.

Djelovanjem Tesline ploče smanjuju se i otklanjaju negativne vibracije u hrani, vodi, drugim tekućinama. U tu svrhu hranu je dovoljno postaviti na ploču 15 minuta, a posudu s vodom 2 – 3 minute. Energija ploče djeluje kroz bilo koji materijal osim kroz metal.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE:

Postavlja se direktno na kožu na bolna mjesta fiksirana odgovarajućom poveskom ili zavojem kod bolova na ekstremitetima. Mogu se koristiti istovremeno i dvije ploče postavljene jedna nasuprot druge. Minimalno vrijeme korištenja potrebno kako bi se osjetili učinci iznosi 20 minuta. Ne postoji vremensko ograničenje korištenja.

Tesla je vjerovao da su brojevi 3,6 i 9 ključ Univerzuma. Uvijek bi napravio 3 kruga oko zgrade prije nego bi ušao unutra. Tanjur bi uvijek čistio s 18 salveta.

Živio je u hotelskoj sobi, a brojeve soba je birao po tome jesu li djeljivi s 3. Sve što je radio, radio je u setovima od 3.

Ali zašto baš ovi brojevi? Prvo moramo razumjeti da mi ne stvaramo materijalno, već otkrivamo. To je univerzalni jezik svega što nas okružuje, a istovremeno i njegov zakon. Postoje modeli koji se prirodno pojavljuju u Univerzumu, oni koje smo otkrili u životu, galaksiji, formiranju zvijezda, evoluciji i skoro svim prirodnim sustavima.

Neki od tih modela nazivaju se Zlatni Presjek i Sveta Geometrija. Sada smo dali odgovor na pitanje: „Zašto je baš vaša ploča ORIGINAL?“ Dimenzije ploča nisu izabrane slučajno. One moraju biti djeljive s brojevima 3,6 i 9 i njihov zbroj mora biti točan u decimalu. Uvjerite se i sami na grafikonu. Matematika ne laže, a na nama je samo da slijedimo Teslina pravila i put njegovog genijalnog uma.

SKICA ZLATNOG PRESJEKA